Как да поставите плочка на стената в банята?

Как да поставите плочка на стената в банята?

Всички апартаменти са с бани. Тя също има собствен дизайн. За да подобрите външния вид на стаята, някои правят полагането на плочки на стената. Но наемането на майстор за подобна работа може да струва много пари. Сега имате възможност да опитате да актуализирате банята. Всъщност процесът на полагане на плочките на стената не е много труден, както изглежда. Има специална схема, чрез която се движи процесът на теглото.

На първо място, трябва да определите размера и цвета на самата плочка. След това трябва да получите специално лепило и вече можете да започнете директно към самата работа.

Първо, подгответе повърхността, която ще бъде поставена. Тя трябва да бъде чиста, без прах и мръсотия. Маслените петна също трябва да бъдат отстранени. Самата стена е по-добре да бъде грундирана, така че сцеплението на плочката е по-голямо. Колко добре подготвяте повърхността ще зависи от резултата.

Можете да започнете да слагате от пода само ако е напълно равномерно. Но това не е обичайно. Следователно зидарията почти винаги започва с втория ред. Ако започнете да се полагате веднага, а след това, до тавана, ще трябва да направите допълнителна лента. И това е много по-трудно. Освен това напълно разваля външния вид. По-долу такова творчество все още може да бъде затворено, но на върха ще развали цялата картина. По-добре е да започнете маркировката отгоре, като вземете предвид размера на шевовете.

Сега отидете на много облицовки. На стената поддържа подложката и към нея самата керамика. Разполагаме с всички плочки, с изключение на последните, които трябва да бъдат отрязани. Тя трябва да бъде ясно маркирана, като същевременно се проверява вертикалността. За това имаме нужда от ниво. Ние го прилагаме на ръба на ред и да видим дали има някъде някъде. Тази операция се извършва най-добре на всеки три до четири плочки. Когато правите опаковането, поставете специални пресичания в шевовете. Това ще коригира ширината на шева. След като стигнахме до края на стената, ще ни трябва машина за рязане на плочки. Маркирайте останалите парчета и ги залепете на място.



Освен това се изисква да се извърши такава операция по всички стени на помещението. Това е референтният ред, който трябва да мине по целия периметър.

Подреждаме облицовката по следния начин. Нанасяме лепило върху повърхността на стената, както и върху самата плочка. Можете да направите три единици наведнъж. По този начин ние очертаваме всички стени на стаята.

Последният ред остава. Трябва да се измери и веднага да се намали точното количество плочки. Тогава всичко следва същия образец.

Сега можете самостоятелно да оформят плочките за баня, като не прибягват до помощта на майстори.

Е, ако се интересувате от плота на изкуствен камък Казан - посетете сайта antarrid.ru. Само там ще намерите най-добрите плотове за вашата кухня на достъпни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да поставите плочки върху гипсокартонКак да поставите плочки върху гипсокартон
Ремонтирайте себе си как да поставите плочките в банятаРемонтирайте себе си как да поставите плочките в банята
Как да поставите правилно плочките в банята със собствените си ръцеКак да поставите правилно плочките в банята със собствените си ръце
Как да поставите плочка на пода в банятаКак да поставите плочка на пода в банята
Как да премахнете плочките?Как да премахнете плочките?
Как да поставите керемида на стената на майстор клас кухняКак да поставите керемида на стената на майстор клас кухня
Как да поставите мозайка на подаКак да поставите мозайка на пода
Как да поставите сами плочките в банятаКак да поставите сами плочките в банята
Как да поставите плочка на пода на кухнятаКак да поставите плочка на пода на кухнята
Как да поставите плочката на пода в банятаКак да поставите плочката на пода в банята
» » Как да поставите плочка на стената в банята?
© 2021 BggeHat.com