Какъв е специалистът по въпросите на ранния отговор?

Бърз етаж Allure-Flor

Американските компании предлагат на руския пазар иновативен материал за подови настилки Allure-Flour, който изглежда много подобен на ламинат. Но може да се наведе като линолеум. И това е една от неговите заслуги, които, както казват експертите, голям брой. Тук са само някои от тях - висока устойчивост на влага и издръжливост, пожарна безопасност и екологосъобразност, дългосрочна експлоатация и разнообразие от цветове, като основните са имитацията на дърво и камък. Ние добавяме към това скоростта на инсталационния процес, поради което тази подова настилка е позната като бърз под.

Какъв е този материал?

Говорете за материала Allure Flor може да бъде само в ранните епитети. Нека разгледаме всяко от предимствата си отделно. И да започнем с дълголетието. Производителите осигуряват гаранции, че такъв под ще ви служи с вяра най-малко 25 години. И ако е добре да се грижим за него, тогава срокът е удължен още 10 години. Каква е причината за тази дълголетие? Всичко е свързано с материала, в който са покрити панелите Allure-Flor. Това е много издръжлив и устойчив на износване компонент.

Съставът на това покритие включва няколко слоя, които са отговорни за звукоизолация и топлоизолация на пода. Така че сега няма нужда да провеждате отделни изолационни и хидроизолационни работи. Това значително намалява времето на самия процес на инсталиране и малка сума пари, което е много хубаво.

Критерият за естетика винаги е имал особено значение. Поради това производителите се опитаха да задоволят всички потребители без изключение, създавайки модели, които имитират естествени довършителни материали. Особено популярни са дърво и камък, мрамор и мраморни чипове, керамични плочки. Можете да използвате комбинация от модели в една стая. Така че подредете подови покрития от тази категория, които напълно съответстват на предложения интериор, няма да бъдат много трудни, което се потвърждава от обратната връзка на благодарни потребители.

Този завършен материал е направен от няколко компонента, които са класифицирани като "екологично чисти", което означава, че няма опасност за човешкото здраве. Всичко това се потвърждава от сертификатите, издадени от много страни в Европа, както и от Съединените щати и Русия. Ние добавяме, че покритието Allure-Flor може да се използва във всички мокри помещения. Всъщност той е 100% устойчив на влага материал, който не се страхува от водата. Така че няма проблеми с инсталирането му.

Моля, обърнете внимание! Бързият ход на пода принадлежи към категорията на подови настилки от 43 клас на износоустойчивост. Това е най-високият клас, така че може да се използва в стаи с голям трафик.

Носенето на съпротивление на този материал се осигурява от неговия най-горен слой, който се състои от полиуретан и алуминиев оксид.

Технология за инсталиране на подове

Адхезивна база

Монтаж на плочки

Експерти твърдят, че е по-лесно от пускането на материалите на Allure-Flor на пода, няма нищо по отношение на довършителните процеси. За да направите това, няма нужда да подготвяте сексуална база, да придобивате допълнителни материали, да използвате някои сложни инструменти. Всичко е достатъчно просто. Единственото нещо, от което се нуждаете, е специалната двустранна самозалепваща се лента. С негова помощ бързите подови елементи са свързани и закрепени заедно. В резултат се получава равномерна монолитна повърхност. Между другото, тази лента е патентована от американски производители и идва в един пакет с материал Allure-Flor. Така че, за да търсите и поръчвате отделно, не е необходимо.

Моля, обърнете внимание! Този подов материал може да се полага дори на неподготвена повърхност. За него разликата в равнината от 3-4 милиметра е приемлива норма. За основата можете да използвате не само бетонни подове, но и всички покрити със стари довършителни материали. Основното изискване е силата на фондацията.

Технологията на полагане е почти същата като тази на ламинат, защото в своята форма този материал е точно като ламинат. Тоест, първият панел е поставен близо до всеки далечен ъгъл на стаята от входната врата, след което до втория ред е монтирана половината от панела, който може да бъде обрязан с обикновения нож за остъкляване. Въпреки че такава схема не е стандартна, всеки може да реши сам себе си и да избере точно това, което им харесва.

Тъй като обратната страна е самозалепваща се, процесът също е доста прост. Това означава, че натискате материала на пода и това е всичко. Дори няма нужда да използвате валяк за валцуване. Важно е точно да се монтират модули една около друга без никакви пропуски.

Стъпките завършени

Подът в хола

Сега на въпроса за цената, който по всяко време винаги е бил основен при избора. Нека я изречем безупречно, Allure-Flor е по-скъп от ламинат от четиридесет процента. Но като се има предвид, че за ламинат е необходимо да се занимава с разкомплектоване, подготовка на основата на пода, понякога да се използват нагреватели, след което всички се издигат на местата. Като цяло няма разлика. Но времето, прекарано в този процес на инсталиране, очевидно печели походката. Освен това, всеки новодошъл в ремонтния бизнес може лесно и бързо да се справи с задачата да постави този материал. Малката стая отнема 2-3 часа, но всичко зависи от уменията на капитана.

Allure-Flor може да се полага без проблеми на отоплителната система "топъл под". Първо, тя е издръжлива. На второ място, той е устойчив на влага. Трето, той има висок коефициент на топлопреминаване. Така чрез него топлината ще проникне свободно в стаята.

Заключение по темата

Иновативни подови настилки са доставени на руския пазар на строителни материали. Не всички потребители са разбрали какво е Allure-Flor. Но популярността не идва веднага, въпреки че продажбите на материала са се увеличили силно в последно време. Така че вероятността тази подова настилка да се превърне в лидер в продажбите в близко бъдеще е доста голяма.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем подходящия ламинат за кухнятаКак да изберем подходящия ламинат за кухнята
Какво е по-добре да лежите на подаКакво е по-добре да лежите на пода
Кой етаж е най-добре да постави в гаража и на балконаКой етаж е най-добре да постави в гаража и на балкона
Достоен конкуренция на европейски покрития качество руски ламинатДостоен конкуренция на европейски покрития качество руски ламинат
Модерен подови настилки ламинат, линолеум, винилов подМодерен подови настилки ламинат, линолеум, винилов под
Търговски и домашен ламинат, обхват на използванеТърговски и домашен ламинат, обхват на използване
Избор на пода за кухненските опции и техните функцииИзбор на пода за кухненските опции и техните функции
Един от най-добрите подови настилки линолеум синтетичниЕдин от най-добрите подови настилки линолеум синтетични
Как и от какво да се подове в къщата и апартаментаКак и от какво да се подове в къщата и апартамента
Какъв трябва да бъде пода в кухнята?Какъв трябва да бъде пода в кухнята?
» » Какъв е специалистът по въпросите на ранния отговор?
© 2021 BggeHat.com