Един от най-добрите подови настилки линолеум синтетични

Comfort JURA 260

Synteros е руската марка за подови настилки на международната компания Tarket. Дъщерното предприятие, което произвежда материал под марката Synteros, е основано в Otradnoye от чуждестранен производител, за да работи ефективно на нашия вътрешен пазар. Само за 2 години, линолеят Sinteros се превърна в най-популярният материал сред руските потребители. Това бе повлияно от качествени показатели, отлични технически характеристики и широк спектър от подови настилки.

Продуктите на тази фирма многократно са спечелили различни награди и награди на значими световни изложби. Това се обяснява с факта, че в компанията работят висококвалифицирани специалисти, а производствените съоръжения са оборудвани с най-модерното и надеждно немско оборудване Херберт Олбрих. На руския пазар продуктите на компанията Synteros са представени доста широко.

Видове линолеум по назначение

Предимството на тази компания е, че тя не се ограничава до производството на определен вид линолеум. Нейните колекции са разделени на:

  • търговски покрития (хомогенни и хетерогенни);
  • полуобработен линолеум;
  • домакински материал.

Търговското хомогенно покритие е хоризонтален линолеум. Това е отличен избор за нискобюджетен ремонт на помещения с голям междупартиен капацитет (училища, клиники, детски градини, общински и държавни институции). Използването му не се препоръчва за затопляне на подове с температура над + 27 ° С. При неправилна употреба материалът е повреден, но може лесно да бъде ремонтиран.

FLEXAR е евтин, търговски хетерогенен линолеум, подходящ за използване в сгради с много високи натоварвания на пода (с изключение на големи производствени мощности). Той има отлични технически характеристики.

За полуобработено покритие принадлежи колекция, наречена SPRINT. Тя е предназначена за офиси, салони, бутици и други помещения с малък трафик.

Изборът на линолеум за домашно ползване е представен от няколко колекции:

  • Arsenal и Eruption са подходящи за тези, които не се интересуват от повишената устойчивост на износване на подовата настилка;
  • Super C - колекция, използваща в материала допълнителен защитен слой Titan;
  • Комфорт - се отличава с достъпни цени и популярни дизайнерски решения;
  • Пролет - основата на тази колекция е оригиналните рисунки, създадени от самата природа;
  • Optima е най-практичното и бюджетно събиране.


За да сте сигурни, че линолеумът на Synteros ви е обслужвал достатъчно дълго, преди да го купите, внимателно проучете всички негови характеристики и свойства.

Основни технически характеристики

Интериорът на стаята

Подова настилка в интериора

Линолеумът на Synteros се отнася до покрития, които се основават на PVC (поливинилхлорид). Основният принцип на работата на фирмата е, че в процеса на производство на продуктите се използват само висококачествени материали и компоненти, които осигуряват дълготрайната експлоатация на PVC палуби.

Използването на линолеум е доста популярно и се дължи на следните технически характеристики:

  • безопасността на околната среда отговаря на всички международни стандарти;
  • устойчивост на химикали;
  • не са изложени на слънчева светлина;
  • индекси на запалимост - клас В1 (огнеустойчив), клас В2 (трудно запалим);
  • максимална устойчивост на натиск върху повърхността;
  • добра водна устойчивост;
  • максимална устойчивост на абразия.

Много важна роля се дава на хигиената на това покритие. Този материал отговаря на всички изисквания за възможността за почистване или дезинфекция. Тя е много лесна и лесна за почистване, което ви позволява да я използвате абсолютно във всяка стая.

Далтон 1

Comfort DALTON 1

Формата на реализацията на това покритие се търкаля. Ширината на различните видове варира от 2 до 4 метра (по-рядко 4,5-5 м). Дължината му също варира (от 15 до 23 м).

Всички спецификации се предоставят за информация на потребителя при покупка. Етикетирането на материала може да съдържа информация, използвайки индикатори за класификация на UPEC. Декодирането е както следва:

  • U - устойчивост на абразия;
  • P - остатъчна деформация;
  • E - параметри на водоустойчивост;
  • C - устойчивост на химикали.

заключение

Чрез закупуване на линолеум от руската компания Synteros ставате собственик на качествено и удобно подово покритие, което ще ви издържи дълго време. Единственото, което остава да се направи, е да се подготви по всички правила на подготвена основа, което с техническите си характеристики може да бъде напълно различно.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Марки на гнезда и превключватели на топ 7 най-добри производителиМарки на гнезда и превключватели на топ 7 най-добри производители
Достоен конкуренция на европейски покрития качество руски ламинатДостоен конкуренция на европейски покрития качество руски ламинат
Най-добрите производители на опънати тавани, които компанията да избереНай-добрите производители на опънати тавани, които компанията да избере
Плочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетикаПлочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетика
Керамични плочки, направени в РусияКерамични плочки, направени в Русия
Какъв трябва да бъде изборът на подови покритияКакъв трябва да бъде изборът на подови покрития
Как да изберем паркет за вашия домКак да изберем паркет за вашия дом
Opoczno е най-добрата керамика в светаOpoczno е най-добрата керамика в света
Компанията modernhome полиращ паркет и други строителни услуги на достъпни цениКомпанията modernhome полиращ паркет и други строителни услуги на достъпни цени
Избор на подови настилки за кухненски керамични плочки или линолеум?Избор на подови настилки за кухненски керамични плочки или линолеум?
» » Един от най-добрите подови настилки линолеум синтетични
© 2021 BggeHat.com