Какъв етаж да се направи в гаража?

Какъв етаж да се направи в гаража?

Какъв добър секс е важно в къща или апартамент, не се съмнявайте. Доброто и качествено подово покритие в гаража също е от голямо значение. Преди да вземете решение за материалите за подовата настилка на гаража, трябва да разберете какви параметри трябва да отговарят.

Гаражът все още не е плосък. Работи се, за да се подменят колелата, като се изпомпва натиска в гумите. Ремонтните работи се извършват. Всичко това е свързано с възможността за механични повреди, удари, капки тежки предмети. Подът на гаража трябва да е устойчив на такива товари. Желателно е той да има повишена здравина и издръжливост. При избора на подходящи подови настилки и какъв етаж е по-добър в гаража, трябва да мислите предварително.

Работата на автомобила е свързана с използването на някои горими материали, смазочни или кисели разтвори. Подовете на гаража трябва да бъдат покрити с материал, устойчив на химикали и петролни продукти. Можете случайно да хвърлите малко бензин върху тях. Или петна с моторно масло, спирачна течност. При боядисване на дискови колела, например, има възможност за контакт с боята или пода на разтворителя. Подовото покритие трябва лесно да издържи на всички такива проблеми.

И, разбира се, подовата настилка на гаража трябва да отговаря на изискванията за пожарна безопасност и да е много устойчива на влага. Бензинът е силно запалим. Влагата в гаражите изобилства. Тези фактори също трябва да се имат предвид при избора на вида на покритието.

И видовете от тези пет. Нека започнем с по-малко издръжлив. Дървеният подът на гаража ще оцелее в тежка операция в продължение на пет години, не повече. След това ще трябва да се промени. В допълнение, дървото абсорбира влага перфектно, подуване по едно и също време. Добре светва. Такъв под може да бъде изгорен с киселина. Разлят бензин ще остави незаличим петно ​​върху него. Ако удряте тежък предмет, дървените подови дъски могат лесно да се разделят на части.

Подовата настилка с керамични плочки ще осигури максимална чистота на гаража. Плочките се измиват прекрасно. Премахване на бензин или грес от него не е трудно. Водата не се държи и не се поддава на запалване. Лесно е обаче да се повреди. Това е недостатъкът на този тип покритие.



Можете да направите много силен бетон. Почти е невъзможно да се повреди падането на тежки предмети. Това е доста евтино опционно покритие. Но с почистването на мръсотията от повърхността му има трудности. Прахът се събира постоянно. Мастните петна се измиват зле. Синтез на силата и безскрупулността не е най-добрият изход.

Подобно на устойчивостта на удар е подовото покритие със стоманобетонна плоча. Трудността е, че можете да поставите такава машина в гаража само с помощта на специално оборудване. Това неудобство е свързано с високата цена на стоманобетонните подове.

Отлична опция е наводнените подове. Те са създадени от полимерни материали, използващи най-новите технологии. Ако подовете са направени от компетентни майстори, тогава силата и дълготрайността на покритието ще отнемат много време на собственика на гаража. Полимерните компоненти съвършено понасят влагата.

Който и да е етаж, който решите да инсталирате в гаража си, внимателно и внимателно подхождайте към въпроса компетентно. Наблюдавайте точно технологията на подреждане на покритието. Погрижете се за него. След това винаги ще бъдете доволни, ако сте в собствения си гараж.

 Статията е написана с помощта на сайта vashgarazh.com

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите бетонен под в гаражКак да направите бетонен под в гараж
Ние правим дървения под в гаража със собствените си ръцеНие правим дървения под в гаража със собствените си ръце
Кой етаж е най-добре да постави в гаража и на балконаКой етаж е най-добре да постави в гаража и на балкона
Подаване на подаПодаване на пода
Изолирайте тавана в гаража - просто е необходимоИзолирайте тавана в гаража - просто е необходимо
ТЕМ за отопление на гаражаТЕМ за отопление на гаража
Как да се изолира таван в гараж, ние считаме нюанси на кондензатКак да се изолира таван в гараж, ние считаме нюанси на кондензат
Модерни подови настилки за гаражни новости в областта на подовата настилкаМодерни подови настилки за гаражни новости в областта на подовата настилка
Правим правилния бетонен под в гаражаПравим правилния бетонен под в гаража
Икономично отопление за гаражИкономично отопление за гараж
» » Какъв етаж да се направи в гаража?
© 2021 BggeHat.com