Как и от какво да построим гараж?

Към днешна дата почти всяко семейство има кола. Най-важното нещо е да не забравяме, че е необходимо да се грижим за превозно средство и редовно да посещаваме бензиностанция. В живота има различни ситуации, така че ако сте шофьор, тогава бъдете сигурни, че вашият телефонен номер тегли камион. Евакуатор услуги Киев днес предоставя много компании, които, след като се обадите, са готови незабавно да помогне на повредената кола.

Всеки, който има кола, но все още няма гараж, се чуди: - От какво да построим гараж? От желязо или тухла? ". Предимствата и недостатъците на двата материала ще бъдат обсъдени в тази статия.

Ако изберете материали за изграждане на гараж, много се привеждат към тухла. От него гаражът има по-солиден и надежден вид. Но ако мислите за всичко и да сравните, няма разлика между тухлен гараж и желязо. Въпреки това, за разлика от желязо, тухла не се срутва от влага, въпреки че в средата на тухлен гараж въздухът е по-влажен. Ето защо, в колата, намираща се тук, в течение на времето тялото ще се срине. Много от тях не са доволни от факта, че гаражите от желязо са много горещи под въздействието на слънчевата светлина. Вярно е. Но го вземи за абсолютно минус, едва ли е необходимо, защото благодарение на това в железопътния гараж въздухът винаги остава сух.



И ако не ви харесва силното отопление на гаража, винаги има възможност за намаляване на отоплението по прости начини. Един от тези методи е - покриване на гаража отвътре с топлоизолиращ незапалим материал или изработване на дъски - фалшив таван. Можете да си купите готов метален гараж. В този случай гаражът вече е сглобен от готовите части на подготвената площадка. Тази работа може да бъде извършена от двама души за един и половина до два дни. Тухлена конструкция, за да запишете колата, ще се построи по-дълго и на по-скъпа цена.

Обикновено размерите на гаража са 6x4 м. В тази стая колата може да се побере без проблеми. Осъществяването на голяма гаражна ширина няма смисъл, освен ако разбира се не планирате да използвате гаража едновременно с работилницата.
Обърнете внимание на височината на пода, която трябва да бъде по-висока с 20 - 40 см от основната почва. В противен случай, гараж ще podatapivat дъжд и размразена вода. Самият под може да бъде изработен от тухли или циментов бетон. Но, подът, направен от всякакъв материал (бетон или дърво), ще е необходимо да се боядисват или покриват с евтин балатум. Не препоръчвайте като под, използвайте асфалтобетон. Това е странно да се разпадне под въздействието на моторни масла и бензин.

Преди изграждането на гаража е необходимо да решите дали имате нужда от гледаща яма. Ако някой може да посети обществената яма, тогава имайте вашият инспекционен канал - няма смисъл. Освен това тя ще допринесе за по-голяма влажност и, когато бъде укрепена, ще създаде много трудности.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Гараж от газобетон със собствените си ръцеГараж от газобетон със собствените си ръце
Гараж от профилна тръба със собствени ръцеГараж от профилна тръба със собствени ръце
Изграждането на гараж е евтина и бързо детайлна технология и препоръкиИзграждането на гараж е евтина и бързо детайлна технология и препоръки
Оформлението на гаража с ванаОформлението на гаража с вана
С вашите ръце, гаражът е направен от велпапеС вашите ръце, гаражът е направен от велпапе
Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гаражРазпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
Правим правилния бетонен под в гаражаПравим правилния бетонен под в гаража
Икономично отопление за гаражИкономично отопление за гараж
Боклук от блокове от шлакаБоклук от блокове от шлака
Как да започнем изграждането на гаражКак да започнем изграждането на гараж
» » Как и от какво да построим гараж?
© 2021 BggeHat.com