Студентът в пещта

Нашата модерност се различава, тъй като имаме голям брой възможности при избора на отоплителни пещи за дома. Те могат да бъдат с различен размер, различен метод на камина и с всякакви технически характеристики. И в този голям списък студената пещ се отличава благосклонно, което е една от печките на професор Бутаков. Да се ​​потопим в историята малко и да научим първо за произхода си.

Така че, вероятно си струва да започнем, тъй като тази посока в пещите има име, дадено в чест на професор Сергей Ефимович Бутаков. Той е известен на целия свят като прекрасен топлов инженер, който дълго време преподава в Уралския политехнически институт. От писалката му дойдоха много книги, които се отнасят до този тип наука, и качествено разкриват всичките си основи. Такива книги станаха за много добре познати наръчници за специалисти. (Виж също: Печката на Бутаков)

Поради тази причина, когато серия от отоплителни пещи беше създадена и освободена, тя получи името си като награда и беше наречена "пещта на професор Бутаков". И така, към същата серия, пещта "студент" се отнася. Всички пещи са снабдени с отлични външни данни, които се вписват добре във всяка стая. Заслужава да се отбележи, че тези пещи са качествено по-добри от всички останали модели.

Трябва да се отбележи, че пещите на Бутаков Студентски имат всички качества, за които всеки друг модел от тази серия може да се гордее. Това също е увеличение на топлообмена поради много правилно вграждане на конвективни тръби. Точно тук е направена промяна и на отклоняващата тръба, която сега се свързва с тръбата и се намира в горната част на пещта. Е, но за сметка на значителната разлика, която отделя всички тези видове пещи, това е показалец на размера. Това е този показател, който ще се вземе предвид при избора на пещ за определен размер на помещението.

Имайте предвид, че серията се състои в допълнение към печката "Student" от още пет печки, това е:



  • Термофор Professor Butakov Печка - гимнастичка

  • Котел за въздушно отопление - студент

  • Котел Бутакова - инженер


Отоплителна пещ Студент



  • Професор Бутаков - котел Доцент

  • Топлоносец - професор

  • Бойлер Термофур Бутакова - академик


Директно за "Студент" на професор Бутаков,


Вероятно мнозина започват да забелязват, че за пренасянето на газ в къщата това не е толкова евтино удоволствие. Днес газът и електричеството имат сравнително висока цена и не винаги са печеливши за използване. Но дърва за огрев, все още остават отлична алтернатива за отопление на къщата или даване. И тук е целесъобразно да спрете и да обръщате внимание на такава възможност за фурни като студентка. Това устройство може да загрява стая с обем от около 150 кубични метра. (Виж също: Карта на сайта 2)

Нека да отбележим факта, че тази пещ има голям списък от положителни аспекти, които днес се оценяват много в пещните продукти. Характеристиките на студентката на пещта могат да бъдат изброени за дълго време, но подчертават основните.



  1. Голям плюс може да се отдаде на това звено само поради факта, че инсталирането му е доста удобно и не изисква специфични умения в този вид работа. Заслужава си да се спомене и в този раздел, че инсталирането на студента не е необходимо да се изграждат допълнителни основания.

  2. Положителен аспект е фактът, че в този модел е възможно да се премахне пепелта абсолютно по всяко време. Получавате удобно време за вас и го почиствате. В същото време няма абсолютно никаква нужда да се притеснявате дали в момента се появява изгаряне или дали е спряло. Въпросът е, че има разпоредба за почистване от пепелта и директно по време на изгаряне.
  3. (Виж също: Как работи котелът)
  4. Нека да отбележим също така, че съвременните пещи-котлите не винаги са в състояние да дадат възможност за затопляне на храната. Но принципът на работа на студентската пещ ви позволява да извършите такава манипулация. Цялата горна част на печката се загрява и позволява такава отопление.

  5. Е, и все още много важно в съвременния свят, че всичко, което ще бъде в къщата, има красив и привлекателен външен вид. Такава Бутаковска пещ Студентът третира естетически изпълнени единици. Неговият дизайн не само се вписва във всяка стая, но и го украсява.


Студентски студент в Бутаков

Изхождайки от всичко, което беше посочено по-рано, може да се разбере, че решението за закупуване на студент за себе си е много добър вариант.


Принцип на работа на пещта


Продължавайки разговора за този тип пещи като студент, ще бъде разумно да се отбележи, че в качеството си на достатъчно студена топлина за стая с площ от над 150 кубически метра. По този начин тя автоматично се превръща в пещ, без която е трудно да си представите практичен и топъл ваканционен дом. Ако сте собственик на средна сграда, тогава ще бъдете достатъчно за отопление.

Отличен индикатор може да се приеме за факт, че тези пещи са снабдени със система, позволяваща пълен контрол върху работата на горенето. Тази характеристика на работата позволява да се удължи работата по отопление и отопление до 8 часа непрекъснато изгаряне. Всичко това се случва само при едно пълно натоварване на горивото.



Материалът, който се използва за изграждането на студента, е топлоустойчива стомана и е много важно да има повърхност за готвене. В този модел има специална термична капачка, която се намира на пещта. С негова помощ става възможно разпределението на топъл въздух около къщата доста бързо и напълно.

Този тип пещ има една характеристика, която трябва да се вземе предвид по време на монтажа. Фактът е, че студентът е направен по такъв начин, че коминът му има горна изходна тръба, а веднага щом дойде моментът на пречистване, той може да бъде реализиран само ако котелът се премести настрани. По този начин, когато инсталирате и свързвате котела с коминната тръба, това трябва да се вземе предвид, просто е необходимо.

Специалната популярност на горещия въздушен бойлер "Студент" се дължи на факта, че неговата ценова категория е доста достъпна. В същото време качеството на работата не е по-ниско от по-скъпите котли, а в някои случаи дори надхвърля някои от моделите в техническите им възможности. Е, невъзможно е да не забележите, че в експлоатация този вид се счита за най-простият и непретенциозен.

Студент на печката

Ако смятате директната работа на този котел от по-близко разстояние, можете да видите как върви. Основата за перфектно отопление, това не е нищо друго освен конвекция. Тази печка е оборудвана с вентилационни тръби. Те също така се наричат ​​конвекционни тръби.

Принципът на тази работа е, че студеният въздух навлиза в тези тръби отдолу и след това продължава движението си нагоре отдолу. И така, докато този въздух ще се изкачи по целия си път, той напълно ще се нагрее, а до изхода вече ще има доста висока температура. Пълният ефект от това отопление е възможно тук, защото външната част на тръбите постоянно е в пряк контакт с пламъка. Само благодарение на тази схема на работа можем да наблюдаваме показателите за ефективност, които са около 85. Както можете да разберете от тези цифри, тази статистика е доста голяма и положителна!


Видове фурна Студент


Този тип котел е толкова популярен и популярен, че не може да помогне да повлияе на външния вид на аналози от различна посока. И сега в света е представен първият по рода си горещ водогреен котел, изработен на базата на печка. Студент от фирма "Термофор" - печка Студент Гидравлик. Производството му е насочено към онези, които се нуждаят от отопление на частни къщи или търговски помещения. Такъв котел работи на твърдо гориво. Списъкът на това гориво включва такива опции като въглища или дърва за огрев. Неговото пряко и специализирано насочване е насочено към създаване на отопление на водата.

Списъкът с положителните технически характеристики на този воден хидравличен котел включва такива фактори като:



  • Развитие на базата на котел "Студент" с разлика в отоплителната система. Ако в първия вариант въздухът загрява огъня, то при този вариант то се нагрява с вода.


Студентска печка Хидравлика



  • Защита на камината с тръби

  • Използването на твърдо гориво

  • Този котел ще позволи на потребителя да отоплява не само в едноетажна сграда, но и в многоетажна сграда.

  • Външно и вътрешно отопление на вода

  • Наличен термоманометър за комфортно използване.

  • Чугунена врата с прозорец за пълен визуален контрол.


Всички тези показатели ясно разбират, че недостатъците на печките на учениците са почти неизвестни за производителите и потребителите. Това е единственият начин да се обясни, че популярността на такъв бойлер не само расте, но също така води до производствени аналози!

Е, сега си струва да обобщим резултатите и да си припомним всичко, което беше споменато по-рано. Както можехме да видим, отоплителните пещи на един студент могат с основание да се считат за най-успешният вариант в издаването на отоплителни ваканционни къщи или жилищни частни сгради със среден размер. Такава пещ потвърждава качествената си работа с популярността си. И, разбира се, е необходимо да се отбележи благоприятната цена, определена за тази единица.

Тази пещ, призована за отопление, принадлежи към класа тип bezkolosnikovogo, в който има начин на генериране на газ. И, разбира се, също е важно, че това може да ви даде възможност да готвите храна директно върху горната плоскост и възможността за готвене на плоска горна повърхност. И, разбира се, е важно да запомните, че този бойлер отоплява стаи с до 150 куб. Метра. Самият процес на отопление продължава 8 часа без прекъсване, а само когато се подава едно пълно гориво. Така че можете безопасно да поставите рейтинга "Отличен" и да го купите за вашия собствен дом.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Холандска пещ със собствени ръцеХоландска пещ със собствени ръце
Как да изберем правилната фурнаКак да изберем правилната фурна
Пещи за вили, чугунениПещи за вили, чугунени
Пещи с печкаПещи с печка
Печката на БутаковПечката на Бутаков
Пещ за баня от тухлаПещ за баня от тухла
Как да се изгради печкаКак да се изгради печка
Отоплителни пещи за вилиОтоплителни пещи за вили
Пещ със собствени ръцеПещ със собствени ръце
Пещ с водна схемаПещ с водна схема
» » Студентът в пещта
© 2021 BggeHat.com