Всички в Места

Решението да се купуват детска двуетажно легло за децата си, аз вярвам, че най-доброто решение на годината. Преди ми ден започва с почистване. В детската, изоставени от собствениците (един е трябвало да бъде в училище, а вторият - в детската градина), се запознах с две не са снесени от леглото между тях равномерно били разпръснати играчки и бюро, отрупана с книги, тетрадки, заготовки хербарий, рисунки и други неща, който не може да намери място в стаята.

Когато момчетата на Нова година дадоха на своите баби и дядовци шведска стена за спорт, възниква въпросът за пренареждане на мебелите. След като успяхме да изкривим съществуващите мебели и така и така разбрахме, че нищо добро няма да дойде от него и решихме, че имаме нужда от нова. Най-големият син незабавно предложи да им купи двуетажно легло. Той възнамеряваше да спи "на втория етаж", защото беше "вече пораснал". По-младият оспорва тази привилегия. Бях на загуба, защото се страхувах, че момчетата ще се чувстват неудобно и все пак беше страшно, че можеха да паднат. Мъжете снизходително заявиха, че просто не разбирам нищо и се предлага да отида в мебелния магазин.

За да призная, бях приятно изненадан от асортимента от бебешки легла, въпреки че тук започнаха трудностите. Всички харесахме различни опции. По-малкият син искаше легло под формата на двуетажен омнибус, по-старият беше нещо космическо, папата беше привлечен от агресивно-хром дизайн и имах комплект, който имаше много чорапи. Тогава си тръгнахме с нищо.



Процесът на подбор беше дълъг и труден, но беше решено, че имахме нужда от легло с мека табла за европейско производство. Бях сигурен в надеждността на конструкцията и безопасността на материалите, от които е направена. В специализирания салон ни помолихме да вземем няколко варианта, които да се вместят в нашия интериор.

В крайна сметка мебелите се доставят и сглобяват. В многобройните шкафове и кутии, с които е монтирано леглото, всички играчки пасват. Във вградената библиотека стояха книги, а стаята престана да прилича на бойното поле. Друго предимство на новото легло, ние се чувствахме, когато гостите дойдоха при нас. Обикновено децата се втурват през всички стаи, те изискват внимание и се опитват да ни привлекат в своите игри. Този път къщата беше необичайно тихо и момчетата не напуснаха стаята. Когато реших да проверя какво се е случило, открих, че децата ми и приятелите им подреждат ключалката на двете нива на леглото и ентусиазирано играе някои сцени там. Цялата вечер не можеха да се видят и чуят, а когато гостите тръгваха, младите трябваше да бъдат отведени със скандал - те, както виждате, все още не бяха приключили с "атаката".

И още нещо. Сега в детската стая има почти винаги ред: съгласни сме, ако са съвсем възрастни, да спят "нагоре", а след това достатъчно възрастни да почистят след себе си.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на детска стая за момичеОформлението на детска стая за момиче
Разположението на детската стая за момчетоРазположението на детската стая за момчето
Интериор на разсадникИнтериор на разсадник
Легло с механизъм за повдиганеЛегло с механизъм за повдигане
Детски гардеробДетски гардероб
Как да изберем мебелите за вашия интериорКак да изберем мебелите за вашия интериор
Удобни детски легла в детските стаиУдобни детски легла в детските стаи
8 Съвети за подобряване на децата8 Съвети за подобряване на децата
Как да оборудвате детска стая, където живеят няколко децаКак да оборудвате детска стая, където живеят няколко деца
Как да направите място за студентКак да направите място за студент
» » Всички в Места
© 2021 BggeHat.com