Нов комплект от слот машини от Novomatic Classic и Art Nouveau в един пакет

Lucky Lady`s Charm ДелуксВсички играчи са добре познати фирма Novomatic. Нейните земя площадки, класни стаи Gaminator серия опаковки популярни игри като Книгата на Ра, на Dolphin Perl, Charm Lucky Lady му, повече от една година на върха на класациите. Гейминаторите, както се наричат ​​игрите в тази серия, отдавна са станали класици на жанра и тенденции в хазарта. Отличителна черта на всички игри е претеглен подход към създаването на игрален процес, където играчът винаги е в центъра на вниманието.

Популярността на онлайн слот машини

Novomatic не е една от компаниите, които почиват на лаврите си. Ето защо, наскоро на 5 април на публиката бе представена нова игрална система Superia Games на платформата Novoline, която включва 21 видео слота. В същото време дъщерната компания Octavian Group работи върху разработката, която, както беше отбелязано в прессъобщението на Novomatic, позволи да разгледаме отново обичайния подход към развитието. Какви игри смята лидерът на европейския пазар за хазарт за подходящ за включване в новата серия?

Основата на комплекса е старата гвардия Novomatic. Фенове на фенове на игри ще се радват да намерят добри познати, които не се нуждаят от допълнителни изгледи. От безусловни хитове, трябва да се спомене Charm Deluxe обичайната Лъки Лейди (Lucky Lady е Charm Deluxe), които са на разположение в безплатна демо режим https://igra-slot.ru/lucky-ladys-charm-deluxe/.

Новини от Новоматик

Но в комплекта има нещо ново, разработено директно от дъщерната компания Novomatic. За тези слотове бих искал да кажа малко повече от няколко думи.



Игралната машина Disco Party (Disco Party) ще ви позволи да се потопите в специфична атмосфера в стил дискотека. Графичният дизайн веднага напомня времето ABBA и Boney M. В слота 5 барабана и 20 линии. От характеристиките - голям див, златен бонус (STAR ​​BONUS) след натрупване на определен брой звезди, свободни гърбове със специален див символ. Трябва да е забавно.

Fast Lap слот от серия състезания. Хънт ще трябва да мотоциклети. Играта има до 2 диви символа: свещ и бутало. Последният дава достъп до един рунд на бонус играта. Ако две различни диви животни паднат наведнъж, тогава има три кръга в бонус играта. Скатер не се забърква. 3 или повече символа за разпръскване осигуряват безплатни завъртания или бонус със златна чаша (бонус "Златна купа"). Загрейте двигателите в очакване на началото.

Властелинът на драконите. Както подсказва името, този видео слот принадлежи на фентъзи-готическата тема. Тя предлага да се бие за съкровището от страна на Драконовия лорд. Най-ценната награда може да бъде Кристалната топка, тъй като значително увеличава наградите. Но ако късметът не напусне приключенския авантюрист, той ще намери тайнствен дракон, който ще възнагради играча със супер награда. Във видео слота има 5 барабана и 40 линии немислими за продуктите на Novomatic. Оригинал е, че по време на безплатните завъртания на играча се очакват 3 вида див символ. По принцип съкровищата на дракона си заслужават да търсят.

Като цяло разработчиците от Novomatic отново потвърдиха високия си клас. Новите игри Superia имат всичко, което играчите харесват: отдаденост на славната традиция и нови смели технологични решения. И в очакване на появата на нови слотове в онлайн версията винаги можете да играете в добрите стари Книги.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Слотове 9 1 10 реда!Слотове 9 1 10 реда!
Gaminator е най-популярната серия от игриGaminator е най-популярната серия от игри
Как се променят игралните автомати?Как се променят игралните автомати?
Слотовете са една от категориите култови развлеченияСлотовете са една от категориите култови развлечения
Жанрово многообразие от серии на GaminatorЖанрово многообразие от серии на Gaminator
Най-модерният и пълен тип игрални автоматиНай-модерният и пълен тип игрални автомати
Най-добрите слот машини са гаминатор!Най-добрите слот машини са гаминатор!
Безплатни слот машини в интернет уникална възможност да изпробвате късмета сиБезплатни слот машини в интернет уникална възможност да изпробвате късмета си
Слотове машини вулкан перла делфинСлотове машини вулкан перла делфин
Онлайн хазартни машиниОнлайн хазартни машини
» » Нов комплект от слот машини от Novomatic Classic и Art Nouveau в един пакет
© 2021 BggeHat.com