Замазка за красота на стените

Пълнител - гаранция за красотата на стените

Както всички знаят, без замазката не е пълна в наше време, нито един ремонт. Най-важното нещо, което трябва да разберете, е, че замазката е получила такова внимание от потребителите поради високите и положителни характеристики. Сега трябва да разгледаме всички плюсове и минуси на този материал.

Но ако се интересувате от Строителство до ключ на вили - посетете https://alphatrust.ru/nashi-uslugi/kottedzhnoe-stroitelstvo/. Само там ще намерите всичко, за да изградите най-добрите вили без проблеми.

Шпатлевата стени сами по себе си - трудно упражнение, което за всичко останало се нуждае от много търпение. Замазката се извършва, ако има нередности, които не надвишават 2 мм. Инструкцията стъпка по стъпка изглежда по следния начин:

1. Почистете повърхността на прах, стари тапети, боя. Равномерно нанесете един слой грунд.

2. Разбъркайте добре сухия кит и водата при стайна температура. Оставете сместа за времето, посочено в инструкциите, и разбъркайте отново. Сместа трябва да се използва не по-късно от един ден след месене. Изчистената основа се навлажнява с вода и, ако е хигроскопична, многократно.

3. Замазката се извършва при положителни температури. Ако повърхността се нагрява или слънцето грее директно върху нея, не се препоръчва да я кръстите.



4. Поставете сместа за замазка с пистолет или шпатула. В първия случай, след като напръсканото покритие се заглажда веднага гумена шпатула. Във втория случай малка решение шпатула шпакловка се нанася върху голяма работа, към която се прилага към стената, за еднаквост на кандидатстване инсулти пломби в алтернативен хоризонтална и вертикална посока. Приложеният слой не трябва да е по-дебел от 1-1,5 мм.

5. След един ден, когато повърхността изсъхне, се смила с кръгови движения с помощта на шлайфане.

6. Почистването на грешките се извършва с гумена шпатула, а смазките се поставят перпендикулярно една на друга. Ако има нужда от повторно нанасяне на замазката, предишният слой трябва да бъде залепен и грундиран.

Резултатът е перфектно плоска стена, подходяща за последващо довършване.

За да се осигури еднаквост и стабилност на прилепването на тапетната паста, са необходими замазка, шлайфане и грундиране на стени. Ако прескочите стадия на шпакловка, повърхностните дефекти могат по-късно да се появят на най-видимото място, особено при използване на нестандартно осветление или тънки тапети.

Трябва да се помни, че остатъците от шпакловка не трябва да се измиват в канализационната система. Това води до запушване на тръбите.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да залепете плочки от гипсокартон в ставитеКак да залепете плочки от гипсокартон в ставите
Бетонна подова замазкаБетонна подова замазка
Как да изравняваме бетонен под с ясни инструкции за занаятчиите в домаКак да изравняваме бетонен под с ясни инструкции за занаятчиите в дома
Подробни инструкции за полагане на плочки на подаПодробни инструкции за полагане на плочки на пода
Таван на тавана преди боядисване чрез примериТаван на тавана преди боядисване чрез примери
Потапя се върху дървения подПотапя се върху дървения под
Суха смес за подова настилка какво трябва да знаете за този продукт?Суха смес за подова настилка какво трябва да знаете за този продукт?
Замазка по стените под тапета с ръце стъпка по стъпка ръководство от капитанитеЗамазка по стените под тапета с ръце стъпка по стъпка ръководство от капитаните
Подова настилкаПодова настилка
Фасадни замазки идеални за всички стениФасадни замазки идеални за всички стени
» » Замазка за красота на стените
© 2021 BggeHat.com