Блажени от тухли със собствените си ръце

Снимка на кафяво от тухлаАко имате къща или вила извън града, а след това най-вероятно често се събираше там със семейството си и приятели, за да се забавляват, да се направи малко за пикник и се запържва кебап. Всеки самоуважаващ се домакин мисли как да направи зоната за отдих най-удобна и уютна. Много важен елемент е барбекюто! Как да направите Барбекю тухли със собствени ръце

- за това става въпрос.

Как да се изгради един бронз от тухли?

Първо трябва да изберете мястото, където ще бъде разположено. Тя трябва да бъде тихо, равно място в близост до къщата, така че би било удобно да се държи светлина, вода. Също така е необходимо да се вземе под внимание вятърната роза и да се постави бронята по такъв начин, че димът да не стигне до съседите или директно в прозорците на вашата дача.

След като организационните проблеми бъдат разрешени, трябва да започнете да изграждате фурнир. И така, какви материали и инструменти имате нужда?

  • Тухла е топлоустойчива;
  • цимент;
  • варовик;
  • Арматура (или армираща мрежа);
  • Метални ъгли;
  • Пясък.

Къде да започнем - първите стъпки в изграждането на фризер?

Започнете изграждането на барбекюто, както и всички останали сгради, от които имате нужда от оформлението на територията. За да направите това, трябва грубо да определите размера, да изчертаете периметър на земята, в ъглите, определени крачета, и между тях да затегнете конеца. Извършвайки тези работи, трябва да контролирате нивото, така че по-късно брезерът да работи правилно, да не е изкривен, да не започне да се напуква.



Ако почвата върху подложката е все още за барбекю, тогава достатъчно, за да я напълни с развалини, компактна и да се настилка плоча или павета. Ако има някакво съмнение, то е по-добре да се попълни неоткрита основа, макар и малък. Достатъчно е да се постави дълбочина от 20-30 см, в който след това се монтира кофраж. Фундаментът за фурнир е изграден на принципа на обикновена основа: подсилена и се излива с бетон и изравнени, за да се избегне появата на кухини.

Тухлена зидария

С цел да се тухла не се абсорбира цялата влага от разтвора на цимент, той трябва да е в деня преди полагане излее вода и оставете да изсъхне. Първият ред се поставя на сухо, но това трябва да се направи много точно, така че в бъдеще е лесно да се положи следните серии. Освен това, тухла е положена в съответствие със стандартния принцип до планираната височина.

След това подреждаме работна повърхност - "рафтове" за решетки и други (в зависимост от формата и размера на фрезата, нейната цел). За това можете да използвате метални ъгли - надеждна, проста и практична. Работната повърхност (ако е предвидена) трябва да бъде широко и удобно, някои да я покрият с равна плоча.

Последният етап

Снимка на кафяво от тухлаПоследната стъпка в изграждането на тухлена барбекю е инсталирането на качулки и пренасяне на вода (отново, ако това е било планирано) и ако не, тогава на скара е готова. Както виждате, няма нищо сложно тук! Сега остава да намерите решетките и шишките за твоето творение. Но, не забравяйте, че не трябва да бъде за нормалното функциониране незабавно изтегляне грил работа - нека поне 2-3 седмици, той може да стои без действие. В този случай, на цимента, най-накрая затегнете тухла, да бъдат подготвени, че барбекюто може да даде малко разстроен, но когато се прави правилно, всички технически спецификации, той е доста забележими!

Сега знаете как да построите Барбекю тухли със собствени ръце! Друг съвет: ако това е Вашето първо опит в изграждането на барбекю, не се получи прекалено много да експериментира с форми в процеса на работа, от друга страна, е много по-добре, ако мислите, че над всички подробности предварително.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Arbor за даване на собствените си ръце кой да избере и как да се изградиArbor за даване на собствените си ръце кой да избере и как да се изгради
Как да направите камина в беседка, практиката на изграждане на беседка и каминаКак да направите камина в беседка, практиката на изграждане на беседка и камина
Барбекю фурна със собствени ръцеБарбекю фурна със собствени ръце
Фурни за барбекю със собствени ръцеФурни за барбекю със собствени ръце
Печка за шиш кебап със собствени ръцеПечка за шиш кебап със собствени ръце
Барбекю фурна от тухлиБарбекю фурна от тухли
Шлюзова пещ със собствени ръцеШлюзова пещ със собствени ръце
Улична камина с барбекю, как да изградите подобен комплекс със собствените си ръцеУлична камина с барбекю, как да изградите подобен комплекс със собствените си ръце
Мангал-камина със собствени ръцеМангал-камина със собствени ръце
Камина барбекю със собствени ръцеКамина барбекю със собствени ръце
» » Блажени от тухли със собствените си ръце
© 2021 BggeHat.com