Барбекю площ в селската къща със собствените си ръце

Въпреки активно развиващия се туризъм, мнозина все още предпочитат да почиват на своя дача. вилата на страната позволява избягате от забързаното ежедневие, да избягат от градския живот и да се насладите на контакта с природата, пресни зеленчуци от градината, Бери храстите и други изкушения на летния сезон. Всеки наемодател се стреми да направи своята територия добре поддържана, колкото е възможно, красива и удобна. В къщата не трябва да се чувствате комфортно, но и да се чувствате комфортно.

Барбекю площ в селската къща със собствените си ръце

Районът за отдих е важно място в провинцията. В края на краищата, те го използват, за да се отпуснете, да забравите за проблемите, да се отървете от умора и негативност. Семейните и приятелски пикници ще бъдат много по-забавни и приятни, ако имат специално място за тях, в което всичко се смята за подходяща почивка. Основният елемент на ваканционната зона е, разбира се, фурнир. И също така се нуждаете от удобни пейки и маса. Това са трите "китове", на които се изгражда удобството и удобството на зоната за отдих в дачата.

Идеи за организиране на ваканционно селище

Идеи за организиране на ваканционно селище

Барбекю площ в селската къща със собствените си ръце могат да бъдат направени в различни версии:

  • Отворен тип. Обикновено това е открита зона, на която човек не само може барбекю, но също така да играете активни игри, да отидете за спорт, да танцувате или просто да чатите.
  • Затворен тип. Често изглежда като беседка или веранда, което е малка стая в градината. Има защита срещу дъжд и слънчев балдахин или покрив. Вместо капитални стени можете да използвате платове, ламели, екрани и т.н.
  • В двора. Сайтът е проектиран в стила на италиански заден двор. В адаптирана версия - това е просторна веранда прилежаща към къщата.
  • Универсален тип. Това е открита зона, която лесно и бързо може да се превърне в затворена или частично блокирана с екрани, скелети и т.н.

Как да устроим зона от хамбург със собствените си ръце?

Как да устроим зона от хамбург със собствените си ръце?

Избирайки дизайна и стила на барбекюто, първо започвайте от мястото, където ще се намира. За да изберете най-доброто място за приготвяне на шиш кебап и други ястия на открито, вземете под внимание и анализирайте следните параметри:

  • размера на територията;
  • облекчение;
  • откритостта на едно или друго място в обекта, достъп за външни лица;
  • разстояние от дома.

За да направите уютна зона за бреза, това е възможно дори и на скромен обект. За тази цел е подходящ вариантът с малък компактен беседка. И на един голям парцел е напълно възможно да се направи просторна и значителна оранжева зона, разделена на отделни тематични области.

Когато се избере оптималното местоположение, е необходимо да се определи какви подзони ще се намират на тази територия. Без значение колко малък е мястото, предназначено за отдих, се препоръчва да се прави разлика между местата за готвене и местата за храна и почивка. Такова зониране може да се извършва с помощта на импровизирани материали.

В идеалния случай се вписва в дизайна на крайградския район хеджиране. Тя може да бъде направена от многогодишни или едногодишни растения, които днес са в широка гама, представени в градинските магазини. Изборът растителни видове, оценка на условията на осветление във вашия район, както и цъфтящи периоди, плодородие и завод т. Н. Например, фигурни иглолистни дървета не само да ви помогнат да разделят земята на зони, но и ще направят въздуха по-свеж, ароматен и полезен.

Как да устроим зона от хамбург със собствените си ръце?

Друга възможност за зониране е дървена или плетена ограда, направена от самия вас. Малко дърводелски умения, фантазия и желание да усъвършенствате сайта си и ще направите отличен хедж без допълнителни разходи! За това можете да използвате не само дърво, но и тухли, метал, камък и други материали. Използвайте всичко, което ще бъде подходящо и хармонично в условията на вашия сайт.

Излишно е да подготвите района за барбекю. Сайтът трябва да бъде подравнен. Ако има нередности, трябва да бъдат елиминирани. Тогава нивото на територията може да бъде просто сеитба с трева, можете да лепете плочи или други материали. Във всеки случай, зоната, в която директно ще бъде монтирана машината, трябва да бъде огнеупорна. Препоръчва се асфалтиране на тази зона или изравняване с павета. От този сайт можете да поставите няколко пътеки до основните зони. Всички те трябва да се изпълняват в същия стил, за да изпълняват обединяващата функция на целия сайт.



Също толкова важно, както и дизайнът на обекта, е атмосферата, която цари върху него. Красива гледка, умиротворяване, състояние на мир и щастие - това прави пълноценната и незабравима почивка!

Препоръки за избор на фурнир

Препоръки за избор на фурнир

Мангал - кралят на лятна почивка! Той ви позволява да приготвяте вкусни ястия на открито, да се наслаждавате на открития огън, да се наслаждавате на топлината на въглищата.

В допълнение към барбекюто за лятната вила, уличната камина е подходяща. Това е най-добрият безопасен вариант за семейства с малки деца, тъй като в този тип камина няма открит огън. Освен това можете да си купите барбекю, пушене и други съоръжения за готвене на открито.

Модерните магазини предлагат разнообразни модели халба. Сред широкия избор можете лесно да изберете най-добрия вариант, който ще ви задоволи за размера, характеристиките и разходите. Но не е нужно да се купува бронз, може да се направи независимо от метал, камък, тухла. В този случай можете да го украсите в стил, който е в хармония с целия сайт и да го направите точно както искате да бъде.

Как да изберем мебели за лятна градина?

Как да изберем мебели за лятна градина?

В допълнение към барбекюто в зоната за отдих, дачата трябва да е подходяща за мебели. Сред неговите характеристики трябва да бъде лекота, практичност, издържливост. Следователно, препоръчително е да изберете ковани, дървени или плетени мебели за дача. От по-достъпните опции можете да закупите пластмасов комплект. Дачи мебели трябва да носят неблагоприятни метеорологични условия и да бъдат лесни за почистване. Ето защо, опции тапицирани в текстил, няма да работи. Най-добре е да изберете твърди столове, а върху тях да поставят меки възглавници, които винаги могат да бъдат внесени в къщата, за да се скрият от дъжда. За зоната за отдих можете да си купите и подходящи допълнения: покривки, салфетки, орнаменти.

Не трябва да забравяме за осветлението. В края на краищата искам да почивам на природата не само през деня, но и вечер. Практичен и икономичен вариант за даване е слънчевите фенерчета. Те се зареждат със слънчева енергия през деня, а вечер леко сияят. Това ще се случи много добре, ако ги подредите по периметъра на зоната на охлюви. На клоните на дърветата можете да хвърлите светлинно-излъчващи диодни ленти и да поставите светещи камъни върху пистите. Но това няма да е достатъчно за пълно осветление, така че трябва да помислите за инсталиране на светлини.

Цветята винаги са подходящи в страната. Те могат не само да се засаждат в земята, но и да се инсталират в саксии и саксии. Красива и оригинална декорация ще бъдат градинските фигури - гноми, животни, птици.

Покажете индивидуалния си вкус и въображение, създавайки сайт за приятен престой във вилата. И нашите съвети и идеи ще ви помогнат да го направите възможно най-удобен и красив!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Барбекю фурна от тухлиБарбекю фурна от тухли
Площта е 1200 частиПлощта е 1200 части
Отопление в страната със собствени ръцеОтопление в страната със собствени ръце
Разпределение на двуетажна вилаРазпределение на двуетажна вила
Тухличка в страната с ръцеТухличка в страната с ръце
Избор на отоплителна система за вилиИзбор на отоплителна система за вили
Открити орнаменти върху градинатаОткрити орнаменти върху градината
Преустройство на балконаПреустройство на балкона
Закупуването на имот в България край морето е най-добрият вариант за комфортен престойЗакупуването на имот в България край морето е най-добрият вариант за комфортен престой
Красива страна парцел как да направя?Красива страна парцел как да направя?
» » Барбекю площ в селската къща със собствените си ръце
© 2021 BggeHat.com