Преустройство на балкона

Ако имате частна къща, а след това за отдих, достатъчно е да излезете в двора, оборудван с пейка - и няма проблеми. Проблеми възникват при жителите на жилищни сгради. Не отивайте в двора на пенсионерите на пейката. Въпреки че, разбира се, това е въпрос на вкус, но има и друга опция - да се оборудва такъв ъгъл на собствения си балкон. Разбира се, първо трябва да освободите, да завършите балкона и остъкляването му. В противен случай няма да се чувствате комфортно.

Освободете района

Започва с почистването на балконското пространство от старите излишни елементи. Определянето на допълнително нещо е съвсем просто - ако не го използвате за три или четири години, можете да премахнете мястото на дългосрочно съхранение, например в килер, изба, мецанин и т.н. Изчиствайки балкона с ненужни боклуци, можете да започнете да организирате "зона за отдих".

остъкляване

Първата стъпка в подреждането на пространството за отдих ще бъде остъклението на балкона. За това можете да изберете прозорците с двоен стъклопакет, които ще ви харесат. Въпреки това, струва си да изберете прозорец с двоен стъклопакет от екологични материали. След това трябва да подредите стените - след необходимата обработка върху тях, можете да поставите тапети, да подрежете облицовката или покритието с декоративни плочки.

Paul

След завършването на работата със стените преминаваме на пода. Диапазонът на избор и ценови диапазон е страхотно, така че всичко, от което се нуждаете, е да решите кой вид покритие (паркет, ламинат, линолеум или керемида). Ако балконът е в непосредствена близост до стая в определен стил, а след това прехвърля този стил на балкона, стаята визуално се увеличава. Но ако стиловете на балкона и стаите са драстично различни, дизайнерите препоръчват да бъдат оградени един от друг с дебели завеси.

Ситуацията



Изборът на мебели трябва да се извършва най-внимателно, тъй като претоварването на балкона с интериорни елементи води до намаляване на наличното пространство и чувство на притискане. В този случай вече не говорим за комфорт и почивка. Ако балконът е малък, изберете сгъваемите миниатюрни мебели. На големите балкони ще бъде подходящо да погледнете дори столове и диван.

Подредете домашните растения, защото зелените помагат да се отпуснете. Не забравяйте за осветлението. Не пренебрегвайте естествената слънчева светлина, а на тъмно ще помагате на лампи, подови лампи или свещи с уникален дизайн или цвят. Завесите или щорите ще ви помогнат да подчертаете уникалността на Вашата зона за отдих.

Ако имате лоджия. Това с още по-малко проблеми. Основното е да се остъклява лоджията с висококачествени PVC дограми, всички други дейности не се различават от тези, които се държат на балкона.

Така, след няколко дни, можете значително да подобрите комфорта на жилището.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?
Балкон и лоджия на драмата на присъединяванетоБалкон и лоджия на драмата на присъединяването
Затопляне на балкона със собствените си ръце, инструкции стъпка по стъпка и видеоЗатопляне на балкона със собствените си ръце, инструкции стъпка по стъпка и видео
Основните видове остъкляване на балкониОсновните видове остъкляване на балкони
Завършването и затоплянето на балкона, толкова по-добреЗавършването и затоплянето на балкона, толкова по-добре
Балкон за довършителни работиБалкон за довършителни работи
Как правилно да глазираш балкона сиКак правилно да глазираш балкона си
Остъкляване на лоджиитеОстъкляване на лоджиите
Какво е по-добре да глазира балкона?Какво е по-добре да глазира балкона?
Как да изолирате балкона самиКак да изолирате балкона сами
» » Преустройство на балкона
© 2021 BggeHat.com