Тухличка в страната с ръце

Бързият ритъм на живота, сътресенията и задръстванията правят една мечта за добра почивка в природата. Хората отиват в страната. Някои да работят, други да се отпуснат и да получат чист въздух. Можете да съберете една весела компания и да готвите шиш кебап. И какви шишчета кебап без бреза? Той идва от Близкия изток, добре утвърден и е основният атрибут на всеки пикник. Дахата е най-подходящото място за неговото използване.
  1. Сгъваем или мобилен. Създаден е, за да могат феновете да пътуват до природата, носейки ги с тях. Тя е удобна, лека и не много скъпа, когато се сгъва, заема малко място. Въпреки това, колкото по-лек е, толкова по-тънки са стените, което означава, че бързо ще изгори. Краткотрайността е основният недостатък.

    Портативен фризер. По-надеждна и по-качествена от предишната. Тя може да бъде преместена на всяко удобно място, под балдахин или на слънце или почистена за зимата в стаята. Тя може да варира по размер, включително височина и дизайн. Ще обслужва този броня за няколко години.

    Стационарен фризер. Предпочита се от тези, които искат да имат отделна територия, предназначена за отдих с приятели и семейство. Основният материал е тухли и чугун. Важна част е коминът. Основното предимство е високата топлинна мощност, която ви позволява да готвите за дълго време и не се страхувайте, че топлината няма да бъде достатъчна. Той има значителни размери, но позволява различни дизайнерски решения. Такъв дърворезба ще струва на собствениците скъпо, но ще служи вечно.

    Двадесет и първи век диктува условията и на пазара се появи електромагал. Това е малък дизайн, шишките се въртят самостоятелно и месото се пържи, благодарение на топлината от електрическата спирала. Напредъкът е голяма сила, но шиш кебап харесва дима от въглища, огън от огън и е свързан с въздуха и природата. Поради това хората все още се примиряват с такова изобретение.

    Ние изграждаме охлюв със собствените си ръце

    Ние изграждаме охлюв със собствените си ръце

    Мъжете не могат да седят безучастно и те вече изграждат тухлена печка в дача със собствените си ръце. Тези, които вече са завършили, споделят своя опит с други, които искат.

    На първо място, трябва да определите мястото и размера, да изчислите количеството материал.



    Всяко строителство започва с фондация. Изкопа (дълбочина 0,5 метра) се запълва с пясъчна възглавница, подсилващата се мрежа се облизва и бетона се излива. Отнема време, докато фондацията изсъхне. Необходим е хидроизолационен слой, подходящ е покривен материал. Дизайнът на структурата може да бъде различен в зависимост от финансовите възможности. За по-рационално използване на тухлите, първият ред трябва да бъде изсъхнал. Тогава не е нужно да използвате половинки и да разкъсате тухла, което е по-добре да се намокри предварително.

    За да подготвите решението, ще ви трябва:

  2. цимент (една част);
  3. гасена вар (една част);
  4. пясък (три части).
  5. Всички комбинират, добавят се вода и се разбъркват добре. Тя трябва да бъде хомогенна маса, но не прекалено гъста. Лесно е да се провери. Необходимо е след монтажа тухла да се регулира ръчно. Втората и следващите редове се разпределят, като се започне от ъглите, за по-голяма стабилност. Конците не повече от три сантиметра, еднакви по цялата дължина. Съединителят трябва да бъде строго равномерно и вертикално. Най-важният етап е поставянето на печката. В основата са поставени металните ъгли и пръти на армировката между противоположните стени.

    Полагане тухли, можете да оставите малки хоризонтални дупки, за да инсталирате решетка. Желателно е да се използва разтвор с добавка на огнеупорна глина, която не се страхува от висока температура. В страничните редици оставете неизползвани седалки, за да осигурите подаване на въздух към пещта. Височината му е около десет реда тухли, дъното е облицована с метални листове, горната част е изработена от бетон. Фурната е изработена от издръжлив метал. По време на строителството можете да добавите печка за котел, за пушене, барбекю.

    Тухличка в страната с ръце

    Тези, които искат да построят тухлена печка в страната със собствени ръце, снимката ще ви помогне да изберете интересна опция.

    Когато основната сграда е завършена, можете да построите балдахин, да донесете светлина и вода. Това ще гарантира условията за готвене на кебап по всяко време и във всяко време.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изграждане на селски къщи от вековеИзграждане на селски къщи от векове
BBQ зона в страната със собствени ръце, снимкаBBQ зона в страната със собствени ръце, снимка
Тухленият тандур от собствените ти ръце е необичайна източна печка във вашата дачаТухленият тандур от собствените ти ръце е необичайна източна печка във вашата дача
Как да направите камина в беседка, практиката на изграждане на беседка и каминаКак да направите камина в беседка, практиката на изграждане на беседка и камина
Печка за шиш кебап със собствени ръцеПечка за шиш кебап със собствени ръце
Пещ с барбекю за беседка, система за монтаж и конструктивни елементиПещ с барбекю за беседка, система за монтаж и конструктивни елементи
Рецепти на ястия с течен димРецепти на ястия с течен дим
Как да си направим барбекюКак да си направим барбекю
Барбекю площ в селската къща със собствените си ръцеБарбекю площ в селската къща със собствените си ръце
Уют от парче тръбаУют от парче тръба
» » Тухличка в страната с ръце
© 2021 BggeHat.com