Как да подготвим грунд за таван

Как да подготвим грунд за таван

Грундът е течно съединение, което се използва при ремонтни и довършителни работи, дава на всяка основна повърхност еднакво сцепление с последващ довършителен материал. Това свойство е присъщо на грунда, поради това, че по време на сушенето образува тънък слой, който има високи адхезионни и водоотблъскващи свойства.

Ако пропуснете стъпката на прилагане на това вещество, тогава имате голяма опасност да получите слабо боядисана повърхност за сушене. Грундове могат да бъдат намерени универсални, както и тези, използвани за строго дефинирана последваща работа. Например, за лепило или варовик петна.

За да се извърши композицията, която подготвя повърхността за боядисване с лепило, ще е необходимо да направите сапунен праймер. Това ще изисква 300 грама сухо лепило, 250 грама сапун за пране, както и 1-3 килограма сапун и 30 грама масло за сушене. Процесът на приготвяне не е сложно: nastrogal предварително сапун трябва да се разтварят в един литър гореща вода, и лепилото - в два литра, след което получените разтвори се съединяват добавят ленено масло, креда и всичко това се разрежда с вода до определена последователност. Придобитата смес трябва да се филтрира. Ако добавите меден сулфат, разтворен в гореща вода (150 грама на литър), можете да получите стъклен праймер.



С варо-оцветен таван се използва следната версия на грунда. Ще ви трябва: вар - 2,5 килограма, 100 грама натриев хлорид или 200 грама алуминиево-калиева стипца. Липовото тесто трябва да се разтваря в пет литра вода и сол или алумбул в две. След това, формулировките се смесват и разреждат с обикновена вода, която се купува с грунд, като количеството достига до 10 литра. Ако трябва да дадете цветен сянка, трябва да добавите около 500 грама цветен пигмент и да изцедите състава със сито.

Ако искате да рисувам повърхността на блажна боя, на тавана трябва да се третират с чисто ленено масло с добавка на учредителното си определен брой (10 на сто от теглото на главния пигмент), сухи пигменти или настъргани бои. За да се абсорбира композицията в повърхността, тя трябва да се нагрее. Повтарящата се обработка може да се извърши след изсъхването на предишния грунд.

Е, ако искате да затворите батерията с гипсокартон - посетете gipsokartonom.ru. Само там ще намерите всичко за гипсокартон и неговото приложение.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Грунд за стени видове грундове и тяхната функцияГрунд за стени видове грундове и тяхната функция
Как да се промият на тавана прости опции за трансформиране на снежнобялата повърхностКак да се промият на тавана прости опции за трансформиране на снежнобялата повърхност
Primer betonokontakt как да приложим правилно състава?Primer betonokontakt как да приложим правилно състава?
Как да се промият тавана в стаята - характеристиките на материалитеКак да се промият тавана в стаята - характеристиките на материалите
Как да нарисуваме пода на дъскиКак да нарисуваме пода на дъски
Primer betonokontakt Кнауф качествен състав от най-висок класPrimer betonokontakt Кнауф качествен състав от най-висок клас
Как да се разтварят съвети за гипс от майсториКак да се разтварят съвети за гипс от майстори
Грунд под тапет как да изберем оптималния състав?Грунд под тапет как да изберем оптималния състав?
Грунд за тавани и характеристикиГрунд за тавани и характеристики
Отрежете тавана със собствените си ръце лесно и икономичноОтрежете тавана със собствените си ръце лесно и икономично
» » Как да подготвим грунд за таван
© 2021 BggeHat.com