Циментови разтвори

В процеса на извършване на строителните работи се изисква самостоятелно изпълнение или закупуване на готов разтвор. Най-честата работа с решения в изграждането на бани се изливат основите, извършващи зидани вътрешни преградни изчисляването на пещта и комина (ако сте решили да направите своя собствена), свързва устройството и облицовки (като например в една стая измиване). Помислете какви решения могат да бъдат полезни за изграждането на баня.

Обемът на най-необходимия бетон. Той ще трябва да изпълни базата. Самоизпълнението на бетон е просто нерентабилно. Освен това всяка нова партида ще има някои разлики в състава от предишните и спирането на работата може да доведе до неравномерно запълване. В този случай е по-добре да поръчате готов бетон. Материалният клас трябва да бъде най-малко M200, а като пълнеж трябва да се използват камъни от варовик или гранит.

Е, ако се интересувате от мрамор - посетете сайта https://exotic-mramor-granit.ru/mramor-kamen/. Само там можете да купите гранит и мрамор за довършване на всякакви помещения.



След това се нуждаете от пясъчно-циментова смес, за да направите замазки. Доста е възможно да го направите сами. Съставът на този разтвор се състои от промит пясък с зърно до четири mm (4-ти части) марка цимент M500 - една част и вода, за да се получи консистенция на масата (кремообразно сирене).

Разтвор предназначени за зидария, има разлики, че включва пясък фракция в един милиметър (5 части) марка цимент M400 или M500 (1 част) и две от гасена вар. Вода преди придобиване на маса, която ще запази формата върху мистрия.

Разтворът в пещта се използва за покриване и зидария на пещта, комините и техните покрития. Съставът на такова решение е съвсем различен и ще зависи от характеристиките на глината във вашия район. Но като цяло, десет части глина са взети от 2-3 части фин пясък и съотношението на цимента. Разтворът в неговата консистенция трябва да бъде пластмаса, напомняща на разтопена пластмаса.

Лепилото за плочки е много разнообразно и неговият избор се определя от базата и изискванията, наложени върху покритието на плочките. В баня с такива материали подове са полирани, в някои случаи стени. Изборът на лепило ще зависи от това дали подът ще има отопление, дали ще замръзне, ако сауната не се използва по предназначение през зимните месеци и каква е основата под плочката.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Консумацията на цимент и пясък на 1 куб. М разтвор за запазване на пропорциите?Консумацията на цимент и пясък на 1 куб. М разтвор за запазване на пропорциите?
Приложение в строителството и консумацията на материали за 1м3 бетонПриложение в строителството и консумацията на материали за 1м3 бетон
Конкретен състав M200 и пропорцииКонкретен състав M200 и пропорции
Вътрешни преградиВътрешни прегради
Основаване на къщатаОсноваване на къщата
Конкретни пропорции за основаКонкретни пропорции за основа
Пълнители за строителни разтвори и бетониПълнители за строителни разтвори и бетони
Строителни разтвориСтроителни разтвори
Печки, камини, барбекю Всички критерии за разнообразие и подборПечки, камини, барбекю Всички критерии за разнообразие и подбор
Изграждане на основата на лентатаИзграждане на основата на лентата
» » Циментови разтвори
© 2021 BggeHat.com