Shell Rock функции приложение

Shell rock: функции на приложението

Светлината кокина често се нарича камък, но е по-скоро органичен материал, образуван преди милиони години от морските черупки и пясъка. По природа той участваше в силно решение, в което обаче има доста кухини и пори.

Мнозина смятат, че черупката не е достатъчно здрава, за да я използва в строителството. Това обаче не е напълно вярно. Shell Rock наистина се отличава с простотата на обработка и малка специфична тежест (тя е почти един и половина пъти по-ниска от тази на стандартна керамична тухла). Разбира се, такава лекота не предизвиква много доверие. Въпреки това, черупката може да издържи доста натиск и натоварване. При условие, че избирате доста силен камък. Факт е, че черупката е разделена на три основни групи - М-15, М-25 и М-35.

Е, ако се интересувате от достъп до времето за изграждане, моля, посетете cpo-dopusk.ru. Само там ще откриете всичко за приемането на SRO и характеристиките на получаването им без забавяне.



Материалният клас M-15 се отличава с високата си порьозност и ниска якост. Въпреки това, такава скала на черупката може да се използва за издигане на неносещи дялове. Shell rock M-25 се използва за едноетажна конструкция. Но камъкът на марката M-35 е построен дори и на основите на сградата.

Разбира се, за да може скарата на черупката да продължи дълго време, е необходимо тя да бъде с високо качество. Това се отнася главно до изискванията, които се налагат върху неговия състав. Така че, вар трябва да бъде най-малко 25, а пясъкът - до 15 (въпреки че в някои сортове се среща до 40, а това е доста крехък материал, характеризиращ се с течливост).

Във всеки случай, якостта на черупката е по-ниска от тази на керамичните тухли или пяна бетон. Дори и при камък с марка M-35 тези характеристики не позволяват да се издигат от нея стени на височина повече от 6-7 м. При използването му при изграждането на двуетажна къща е необходимо да се изпълни допълнително подсиленият колан.

В допълнение, с всички отлични характеристики, черупката остава недостатъчно устойчива на удара. Ето защо, когато транспортирането му има допълнителни проблеми (това трябва да се транспортира само в камион с гладко тяло и в специални палети), както и на строителната площадка трябва да се работи много внимателно. В никакъв случай не трябва да се хвърлят черупки на земята по време на разтоварване, така че разработчикът ще трябва да провери съхранението на този материал.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Riel Stone и естествен камък в строителствотоRiel Stone и естествен камък в строителството
Класификация и характеристики на пясъкаКласификация и характеристики на пясъка
Септична зелена скалаСептична зелена скала
Как да почистите мивката правилноКак да почистите мивката правилно
Главен мивкаГлавен мивка
Видове естествен камък в интериораВидове естествен камък в интериора
Арматура за мивка за баняАрматура за мивка за баня
Ефективна тухлаЕфективна тухла
Монтаж на декоративен камъкМонтаж на декоративен камък
Прилагане на миди в строителствотоПрилагане на миди в строителството
» » Shell Rock функции приложение
© 2021 BggeHat.com