Стенна декорация на черупката

Стенна декорация на черупката

Както е известно, черупката е материал с пореста структура. От една страна, наличието на кухини, пълни с въздух в него, подобрява неговите топлинни характеристики. От друга страна, те са достатъчни и не се нуждаят от стени от този материал в допълнителна изолация.

По принцип черупката M25 сама по себе си е нагревател, тъй като характеристиките на топлоизолацията надвишават аналогичните стойности на керамичните тухли. Въпреки това, оставянето на стените на черупката без допълнителна изолация не се препоръчва, главно защото структурата на камъка не е еднаква. Тъй като това е - естествен материал, процентът на порьозност може да варира значително (така по-добре да си купя един камък от една и съща партида). Но дори закупуването на материали от един доставчик не гарантира, че някои единици ще имат по-отворени пори. Ето защо, такъв камък няма да диша толкова много, колко да се създаде течение и да се увеличат разходите за отопление. Най-добрият вариант за изолация на стената на обвивката ще създаде вентилирана фасада или устройство слой от тухли, предвидени от разликата вентилация по отношение на основната стена.

Що се отнася до финала, естествената текстура на черупката е добра сама по себе си. При проектирането на стая в таванско помещение можете дори да оставяте части от такава стена отворени. Но ако предпочитате класически стилове, ще ви трябва вътрешно покритие. Coquina не е необходимо да се затвори гипсокартона, като трябва да пробия камък, а защото на нехомогенна структура на монтаж устойчивост не може да гарантира не майстор за лепене на профили.



Но стените на черупката могат да бъдат завършени с гипс. В същото време повърхността на камъка е силно прилепнала, поради което по време на мазилката металната армировъчна мрежа няма да е необходима. Но ще е необходимо да приложите груб нивелиращ слой на разтвора. За окончателно завършване, те вземат гипс или цимент-пясък мазилка.

Що се отнася до външната декорация на стените на черупката, те също не трябва да се оставят необработени. В този случай най-добрият вариант е да се приложи паропропусклива мазилка. Между другото, дори слой от такъв материал може да предотврати появата на течения, тъй като затваря порите.

Ако се интересувате от запояване на малки части - посетете сайта goodsvarka.ru. Само там е всичко необходимо за запояване срещи продукти без проблеми.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Електрически нагревател, нагревател за видовете и видовете оборудванеЕлектрически нагревател, нагревател за видовете и видовете оборудване
Как да почистите мивката правилноКак да почистите мивката правилно
Украсяване с изкуствен камъкУкрасяване с изкуствен камък
Характеристики на керамичните плочкиХарактеристики на керамичните плочки
Монтиране на мивка с облицовкаМонтиране на мивка с облицовка
Главен мивкаГлавен мивка
Арматура за мивка за баняАрматура за мивка за баня
Как да избегнем грешки при изграждането на стени?Как да избегнем грешки при изграждането на стени?
Ефективна тухлаЕфективна тухла
Прилагане на миди в строителствотоПрилагане на миди в строителството
» » Стенна декорация на черупката
© 2021 BggeHat.com