Фондацията се налива през есента

Често се случва собственикът да реши да построи къщата си през есенно-зимния период. Какви фактори помагат при избора на тази опция и какво влияе върху това решение? Първо, трябва да се обърне внимание на ниската цена на строителните материали, а на второ място - евтината работна ръка. Повече свободно време за строителство, трето.

 Все по-често, през последните години фондацията се излива през есента. Това е възможно, ако за тази цел се използват специални нагреватели. Освен това можете да използвате електрическо отопление и други технологии. Често се използват различни добавки, които позволяват на бетона да се излее през есента, така че бетона да не замръзва при ниски температури. Има голямо разнообразие от тези добавки за сол, но всички те имат един и същ принцип на работа. На физическите свойства на водата се основава на това, че температурата на образуване на лед намалява с добавянето на сол.

 Заслужава да се отбележи, че в този случай не винаги е целесъобразно да се използва електрическо отопление. За да се увеличат разходите за фондацията, това се отразява твърде много.



 Освен това, цялото оборудване трябва да бъде инсталирано от професионалист, тъй като това е доста сложна работа и от която зависи безопасността на здравето на строителите. Има няколко нюанса, когато използвате солеви добавки, които трябва да знаете.

 Фондацията може да не е с високо качество, ако не да издържа на точната дозировка на добавките. Ако има висока концентрация на добавки в бетона, тогава съществува опасност основата да може да се разцепи или да не се втвърди. Трудно е да се вземе предвид точното дозиране на всички компоненти, ако няма подходящо оборудване. Изключително трудно е да се постигне необходимото качество на основата, без да се спазва това условие. Можете да използвате промишлен бетон, но това ще доведе до допълнителни разходи.

 Ето защо е доста скъпо и трудно да се излее бетон през есента. Трябва да прецените всички предимства и недостатъци, преди да вземете решение за този вид работа. Можете да поемете този вид работа само когато се уверите, че всички технологии и норми ще бъдат правилно въведени и когато това наистина е необходимо. Всички изисквания на стандартите за безопасност трябва да бъдат изпълнени от фондацията, тъй като тя е в основата на къщата. С пълнежа не трябва да бързате, без пълно доверие в качеството на резултата от бъдещата работа.

Е, можете да си купите пластмасови прозорци на Краснодар, като посетите сайта okna-region23.ru. Само там ще намерите качествени прозорци на достъпна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Заслужава ли да се налива основата през зимата?Заслужава ли да се налива основата през зимата?
Пластификатор за циментов хаван как да се направи от импровизирани средства?Пластификатор за циментов хаван как да се направи от импровизирани средства?
Изграждане на къща през зимата и строителни работи през зимата всички характеристики на процесаИзграждане на къща през зимата и строителни работи през зимата всички характеристики на процеса
При каква температура може да се излива бетон през зимата и лятотоПри каква температура може да се излива бетон през зимата и лятото
Пластификатори за тротоарни плочиПластификатори за тротоарни плочи
Добавки за подобряване на свойствата на бетонаДобавки за подобряване на свойствата на бетона
Есента и зимата са подходящо време за строителствоЕсента и зимата са подходящо време за строителство
Нанобетон нови технологии в строителствотоНанобетон нови технологии в строителството
Дървена къща, когато е по-добре да се построиДървена къща, когато е по-добре да се построи
Фактори, влияещи върху издръжливостта на бетонната конструкцияФактори, влияещи върху издръжливостта на бетонната конструкция
» » Фондацията се налива през есента
© 2021 BggeHat.com