Инжекционна хидроизолация

Инжекционна хидроизолация

Изолиране на този вид се използва за хидроизолация на работа в областта на почвите и връзките със стените - студена заварка устройство за отстраняване на течове в стените и колоните, за да се увеличи носимоспособността на фондация развалините на наследството и тухли. За образуването на капилярни изключване за предотвратяване на капилярна пропускливост на течност от почвата.

Изолация на инжекционния тип се създава благодарение на инжектирането на течен изолационен материал по време на ремонтни работи в пукнатини и пори на зидария от тухли, мръсна повърхност или бетонна конструкция.

Инжекционната изолация е направена от различни материали - на основата на полиуретан, епоксидни смоли, минерални съединения. Плътността на такива смеси е близка до плътността на водата, което позволява на материала лесно да проникне в различни фрактури и кухини в структурата.

Външна изолация се формира без изкопни работи.



Изолационната смес се вкарва в стената със специално оборудване при налягане до 240 атмосфери. Такова налягане се създава от специален инжектор-пакетче. Съставът запълва пукнатините и пукнатините в конструкцията и докато се оставя, той образува плътна еластична мембрана между земята и стената. Смолите запълват пукнатини и пори, покриват външната повърхност на мазето и създават защитен бариерен филм. Хидроизолиращ състав за инжектиране - полимерни гелове и смоли с нисък вискозитет - се вкарват в наклонени сондажи. Диаметърът на всяко гнездо е от един до два сантиметра.

Влагоустойчивостта при впръскване има високи адхезивни свойства, които също се отразяват добре на влажни и влажни повърхности. Това показва, че изолацията от този вид може да се използва без изсъхване, може да се използва за отстраняване на пропуквани пукнатини и дефекти. Съставът на инжекционната смес е близък до плътността на водата и прониква във всяка една кухина с размери една десета от милиметъра. Водонепропускливата инжекционна смес се задържа почти моментално, скоростта на реакцията е от осем секунди до няколко минути - това позволява почти незабавно да се прекъсне достъпът на водата до защитената повърхност. Изолирането на типа инжекция е безопасно за околната среда, включително може да се използва за източници на питейна вода (нетоксични).

Недостатъците на тип инжектиране на хидроизолация може да се нарече само висока цена и сложност - едното се дължи на другото. Разходите за работа варират около сто долара на квадратен метър.

Ако се интересувате от изграждането на къщи от дървен материал в Tver - посетете сайта kdservis.ru. Само там е всичко необходимо за изграждане на отлични къщи от дървения материал за умерена такса.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите изолацията на фасадата на дървена къща и каква изолация трябва да избера?Как да направите изолацията на фасадата на дървена къща и каква изолация трябва да избера?
Как да изолирате дървена къща с пенофолКак да изолирате дървена къща с пенофол
Затопляне на къщата с екструдирана полистиролова пянаЗатопляне на къщата с екструдирана полистиролова пяна
Водоустойчива за пулверизиране Течна гумаВодоустойчива за пулверизиране Течна гума
Покривна хидроизолацияПокривна хидроизолация
Аерозолен бетон за достойнство, недостатъци, приложениеАерозолен бетон за достойнство, недостатъци, приложение
Съвети за избор на материали за зидарияСъвети за избор на материали за зидария
Ремонт на зидарияРемонт на зидария
Комплекс от произведения на нулевия цикълКомплекс от произведения на нулевия цикъл
Водонепроницаема пулверизирана водаВодонепроницаема пулверизирана вода
» » Инжекционна хидроизолация
© 2021 BggeHat.com