Трикамерен септичен танкер

Септик ФлотенкНаличието на частна къща или крайградски обект винаги е съпътствано от много проблеми. Един от тях е как да се осигури правилен и хигиеничен поток на водата, ако няма връзка с централната канализация. Каналът за отпадъчни води е влошаване на почвата, постоянна влага и неприятна миризма. Поради това съхранение на канализацията, всички постепенно отказват.

Отказването на неприятното съдържание на канализацията ни в съседните почви също не е правилното решение. Тъй като има само един изход - за покупка септична яма и забравете за проблемите с отпадъчните води за добро.

Характеристики и характеристики на септичния танкер

Септичните танкове от Flotenk са цилиндрични контейнери, изработени от фибростъкло. Производството на контейнер чрез навиване на машината дава по-дълъг живот и здравина. Такъв контейнер няма шевове, на места, където може да се появи бърза крачка или може да се образува микрокрак.

Тръбите на септичния резервоар се прикрепват към мястото за монтаж, като се използват гумени ръкави. Този начин на оформяне на конструкцията позволява да се избегне раздробяването на местата, където тръбите се срещат, тяхната повреда и пълната загуба на експлоатация.

Когато в контейнерите има поток от течности, има система от така наречените хидравлични брави. Те допринасят за отстраняването на мастния филм, който, утаявайки се на вътрешната повърхност на септичния резервоар, влошава работата си. Също така, мастният филм запушва тръбите и изтича, предотвратявайки нормалното функциониране на системата. Отстраняването му удължава живота на системата без почистване.

Септичният резервоар е напълно енергонезависим. Единствената цена на поддръжката му е обаждането на канализационната машина. Почистването на септичния резервоар, ако се използва правилно, се извършва веднъж годишно. Образуваната утайка се отстранява и всички структурни детайли се измиват.



Вътре в контейнера има три отделения. Раздели А, Б и В. Всички те са свързани чрез комуникационни тръби. Камерите са утаителни резервоари, където се обработват отпадъчните води. Течността тече през гравитацията през трите камери, като влиза в тунела в почвата, където преминава след обработката.

В процеса на третиране на отпадни води, анаеробни видове бактерии. Колониите на такива микроорганизми могат да живеят и да се размножават в среда с ниско съдържание на кислород. Колонии от бактерии разлагат неприятното съдържание на канализацията в прости елементи. Основната област на работа на този вид бактерии е превръщането на твърди фракции в компостируем тор.

Монтаж на септична яма

Монтаж на септична яма FlotenkЗа да инсталирате септична яма, първо трябва да определите нейния размер. Размерите на резервоара ще формират параметрите на изкопа. За да инсталирате септична яма, изкоп е копаещ, превишаващ параметрите си, най-малко 50 см от всяка страна. Задълбочаването на структурата трябва да се осъществи при дълбочината на замръзване на почвата.

След разкопките е необходимо да се образува пясъчна възглавница на дъното. Дебелината на пясъчния слой трябва да бъде 100 мм. Въз основа на стоманобетонна възглавница. За рамката е необходима армировка с диаметър 10 мм. След пълното втвърдяване на бетона се полага септичен резервоар. Дизайнът е фиксиран със специални участъци.

След монтирането на септичния резервоар се извършва насипване на изкопни работи. По-добре е да се произвежда с пясък, смесен с цимент. Това ще премахне свръхналягането на контейнера, създавайки силен слой около него. Горната част на септичния резервоар трябва да бъде изолирана. За да направите това, използвайте специална пътна, плоча изолация, с повишена плътност.

Монтирането на септичния резервоар трябва да се извърши през топъл сезон. Също така не можете да инсталирате в дъжда. В този случай, свойствата на бетонната основа ще бъдат нарушени, а септичната яма може да бъде инсталирана с кос.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септичен лидерСептичен лидер
Отзиви за септична ямаОтзиви за септична яма
Септична яма 2Септична яма 2
Септично в банятаСептично в банята
Септична яма за тоалетнаСептична яма за тоалетна
Септична ямаСептична яма
Кумулативен септичен резервоар за ваканционен домКумулативен септичен резервоар за ваканционен дом
Септичен резервоар на устройствотоСептичен резервоар на устройството
Септична яма 4Септична яма 4
Вертикални септични плюсове и минусиВертикални септични плюсове и минуси
» » Трикамерен септичен танкер
© 2021 BggeHat.com