Практиката на използване на електрически пожар в интериора на различните стаи

Дори в древни времена, камини в стаите изпълняваха не само функцията на отопление. Те бяха смятани за защитници на ъгъла, защото, както знаете, огънят плаши злите духове. Освен това камината може да подчертае богатството на семейството и благородството на семейството. Днес вторичната функция на камината е преувеличена до такава степен, че някои електрически модели без отоплителни елементи

и само моля собственици със система за симулиране на изгаряне.

Малък уютен хол
Уютен хол с малки размери

Приложение в хола

Преди да разгледаме ролята на електрическата камина във вътрешността на къщата, заслужава да се отбележи основната цел на тази стая. Това е визитната картичка на къщата и нейния собственик, ето, че ескортира всички добре дошли и неочаквани гости.

Добавете топлина в интериора, за да помогнете на електрическия огън в хола. Тази незаменима декорация допринася за създаването на мек и духовен микроклимат. Под танцов пламък е добре да провеждате разговори по философски теми, да решавате бизнес въпроси, да организирате романтични вечери.

За да има електрическа камина във вътрешността на хола, не е достатъчно да се купи и транспортира. Тук ключовата дума е "интериор". Това означава, че огнището трябва да се намира на своето място и навън, в хармония с цялостния стил на стаята.

Красив интериор на всекидневната в ярки цветове
Светлият интериор на стаята, благоприятстващ релаксация и спокойствие

Можете да започнете своя избор с довършителни материали. Модерни електрически камини са богати на разнообразие външно покритие на портала. За тази цел се използват естествени и изкуствени материали:

  • камък;
  • метал;
  • стъкло;
  • мрамор.

Често самата дневна, заедно с мебелите и декорацията на стените, се опитват да изпълняват в ярки, класически тонове. Оформянето на камина от дърво или камък е идеално за представената цветова схема. Ако виси над портала огромна картина, а на пода в близост до завърши MDF шарени настилка, можете да получите акцент върху цялата галактика на декоративни елементи, от пода до тавана.

Огромна камина система от модерен вид
Огромна камина система в хола
  • Електрически камини във вътрешността на хола, направени в стила на страната, трябва да имат ярки и ъглови очертания. Както в класическата версия, за предпочитане е фитила да бъде изработен от дърво, но степента на обработка на дървесината трябва да е тежка, да се ограничава. Добре е да украсите пространството над камината с трофеи от лов или оръжия.
  • Стилът на Арт Нуво се характеризира с остри праволипични върхове, редовни геометрични фигури. За да влезете във всеки елемент в стаята, трябва да работите върху формулярите му. Камини с правоъгълни портали - идеално решение за такива всекидневни. Дизайнът му трябва да съответства на духа на модерността. Това означава, че ние също ще украсяваме екстериора с витражи.
  • Hi-Tech е известен с близостта си до минимализма. Накрая на електрическите камини това ще бъде повлияно от опростяването и подчертаването на формулярите. Дизайнът на електрическата камина не само подчертава, но също така допринася значително за външния вид на помещението. Вградената версия за този стил ще бъде отлично решение.

В голямата зала

Много оформления все още разделят хола от дневната. Залата има функционално значение, прекарва се през повечето време. Това често е място за събиране на цялото семейство за светски разговори или гледане на видеофилми. В големи обеми от такива стаи, погрешният избор на камината ще го направи напълно незабележим аксесоар.

Залата е изпълнена с хармония в интериора
Хармоничен интериор на малка зала

Нека за миг се потопим в атмосферата на стаята и си представете какво виждаме:

  • Скъпи мека мебел, в която членовете на семейството си почиват след една делова работа.
  • Необходимо е пред входа да има огромен телевизор със стенен монтаж.
  • Тежки завеси, които дават на стаята дял от аристократизма и, разбира се, светъл фон на целия интериор. Експертите го препоръчват като по-удобни за възприятие. Тъмната зала е красива, но вредна за очите.

В този интериор, можете да се поберат само стена и дълга електрическа камина, която може да отговори адекватно с присъствието си патос.



След тези посочени критерии декорацията просто трябва да бъде скъпа. Една от опциите - мраморна плоча. Обикновено една електрическа камина, изработена от мрамор, носи известна прохлада, която, изглежда, противоречи на нейната основна цел. Но ако разбирате, тогава той трябва да даде топлина в хола, спалнята. Стаята изисква наличието на бели елементи. Електрическата камина е бяла, с елементи от мраморна текстура - най-добрият вариант.

Декоративен камък за украса на камината
Дълга камина, обрязана с декоративен камък

В спалнята

Стаята, в която прекарвате една трета от живота си, съхранява в себе си много от вашите тайни. Всеки детайл знае специфичната си тайна. Всички неща са опаковани стриктно на техните места, всичко се мисли до най-малките подробности. Този тон диктува критериите за избор на камина в спалнята.

Широката електрическа камина не е подходяща тук. Размерите на спалнята, ние винаги несъзнателно се опитваме да подценяваме. Така че човекът е подреден, че за сън той избира малко и уютно място за себе си. Представете си само няколко варианта, които са коренно различни, но те напълно допълват домашното уют на спалнята.

  • Мобилна портативна електрическа камина. Можете да го прикачите към всеки ъгъл, в зависимост от вашето настроение. Въпреки размера си, тя ще се справи перфектно със задачата да загрява не цялата къща, а една малка стая.
  • Електрическа камина на стена. Искате да се насладите на играта на пламък, докато лежите на леглото. В случай на подова камина това не винаги е възможно. Технологиите на съвременното оборудване позволяват производството тесни пещи, които се основават на визуализация, използвайки дисплей с течни кристали.
  • Ъглова камина. Той има пълен портал, но е разположен в ъгъла на стаята. Има общо впечатление, че такъв модел не заема място и сякаш се слива със стените, осигурявайки плавния им преход.
Интериор в спалня в бели цветове
Тих бял интериор в спалнята

Опции за балкони

Въпросът как да инсталирате камина на балкона е станал по-чест напоследък. В края на краищата традиционно балконът се считаше за незначителна част от къщата, в която се съхраняваха всички ненужни неща.

Днес такива застояли стереотипи са изчезнали. Всеки собственик на апартамент в многоетажна сграда мечтае за озеленяване на всеки ъгъл с полезна площ. На балкона можете да прекарате време да четете списанието или да седите над чаша кафе, а наличието на камина ще създаде уютна атмосфера.

Пълна зона за отдих на балкона
Създаване на балкона на пълна зона за отдих

Най-практичната и естетическа за днес са пластмасовите балкони. Те не са обвити отвътре и имат бял интериор. Естествено, само една бяла електрическа камина, достатъчно тясна, за да запълни цялата ширина на пространството, ще попадне тук.

Въпреки това, камина на стената няма да е идеалният вариант, тъй като достъпът до балкона, ние предотвратена визия покрит пейзаж се намира в долната и необходимостта от по-нататъшно повишаване на главата му, за да гледате на пламъка, създава илюзията, че проектът не е добре обмислено, камина заема твърде висока позиция. Бялата камина, монтирана на пода, ще се слее в хармония с пластмасовите стени и ще остави впечатлението за една композиция.

Стойност за избор

Предвид факта, че камината е удоволствие не е напълно достъпна, е необходимо да се отговори на въпроса: "Кое е по-лесно да се вдигне, камина за вътрешно или интериора под камината" Отговорът ще продължат да бъдат насочени към практичност. Електрическите камини във вътрешността на апартамента са, макар и важни, но допълват. Следователно дизайнът на стаята се приема като начална основа.

По принцип е невъзможно да се направи грешка. Това е изпълнено с дълги години болезнено съзерцаване на стилове на съгласие. Но не е нужно да сте професионален дизайнер, който да си представите в главата си какво е най-подходящо за вашата стая. Тя може да бъде електрическа камина в модерен стил или класика. Поне тези два компонента трябва да могат да разделят посоката на създаване на интериор.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Симулация на камината във вътрешността на хола, оригинален дизайнСимулация на камината във вътрешността на хола, оригинален дизайн
Електрически камини за домаЕлектрически камини за дома
Камини във вътрешността на селска къщаКамини във вътрешността на селска къща
Електрическа камина без отоплителна функция, принцип на работа и обща информация за уредаЕлектрическа камина без отоплителна функция, принцип на работа и обща информация за уреда
Какъв вид камини за дачата саКакъв вид камини за дачата са
Как да изберем електрическа каминаКак да изберем електрическа камина
Симулация на камината със собствените си ръцеСимулация на камината със собствените си ръце
Как да изберем правилната каминаКак да изберем правилната камина
Как да изберем портал за каминаКак да изберем портал за камина
Инсталиране на електрическа камина със собствените си ръцеИнсталиране на електрическа камина със собствените си ръце
» » Практиката на използване на електрически пожар в интериора на различните стаи
© 2021 BggeHat.com