Как да премахнете пукнатината на тавана?

Как да премахнете пукнатината на тавана?Завършването на всякаква повърхност е трудоемка работа, която изисква не само време, но и усилия. Освен това е необходимо да се придържате стриктно към определена технология за извършване на определена работа. В противен случай реновираната повърхност не може да достави удоволствие със своята красота и новост.

Така че в случай на таванна повърхност, на която след известно време може да има пукнатини, които трябва да бъдат ремонтирани, преди да се приложи някакъв материал.
За да елиминирате малки пукнатини, можете просто да използвате решение, по-добре е да е гипс. В магазина можете да купите готов разтвор или да го приготвите сами, като смесвате тебешир и гипс. Гипсовият разтвор е в състояние да поддържа еластичността си дълго време, благодарение на което се образува надеждна защита от проникване на влага.

За да се премахнат по-големите пукнатини, ще е необходима по-сложна работа. Такива пукнатини най-често се появяват в ставите на междузъбните пластини, близо до прозорците, вратите и в ъглите на стаята. Преди нанасянето на разтвора те се залепват с метална армировъчна мрежа. След като мазилката изсъхне, върху нея се нанася слой пълнител, който изглажда повърхността на тавана. Последният етап на работа ще бъде полирането на тавана, който се извършва с шкурка.

Много строители използват превръзки, изработени от ленено или памучно платно, за да премахнат големите пукнатини. Band ленти се прилагат по такъв начин, че ръбовете на тъканта се 2-3 cm от краищата на пукнатината. Че след известно време тъканта не е дадено свиване, преди това, и prostiryvayut proutyuzhivayut, и след това накисната в специално лепило или конвенционален паста. След нанасянето на превръзката се разстила с шпатула и се поставя сместа.



Доста често поставянето на големи пукнатини, използвайки монтажна пяна и уплътнители, особено ако има голяма вероятност от изтичане на тавана.

Бих искал да отбележа, че плочките за баня трябва да имат ниска порьозност, повишена химическа устойчивост, киселинна устойчивост и ниска водопоглъщане.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да измажете тухлена стена със собствените си ръцеКак да измажете тухлена стена със собствените си ръце
Как са пукнатини в тухлени стениКак са пукнатини в тухлени стени
Как да премахнете пукнатини по таванаКак да премахнете пукнатини по тавана
Уплътняване на шевовете на таванните решения на проблемаУплътняване на шевовете на таванните решения на проблема
Ремонт на тавани от гипсокартон - методиРемонт на тавани от гипсокартон - методи
Цимент-пясъчна мазилкаЦимент-пясъчна мазилка
Уплътнител за всички времена на AquafixУплътнител за всички времена на Aquafix
Мазилка Трябва ли да плащам повече?Мазилка Трябва ли да плащам повече?
Как да изолирате пода в апартаментКак да изолирате пода в апартамент
Ремонт на пукнатини в санитарен фаянсРемонт на пукнатини в санитарен фаянс
» » Как да премахнете пукнатината на тавана?
© 2021 BggeHat.com