Нанасяне на каменна пясък

Структурата и характеристиките на каменните пясъци са почти идентични с речните, кварцовите и пясъчните почви, а разликата е само в начина, по който те се извличат. Например, извличането на речен пясък се получава от речното корито. Това обяснява неговата "чистота", защото в състава си не съдържа глина и различни примеси. Източникът на минерални кариери е пясъчните кариери, където не се извършва преработка на извлечения материал.

Пясъчната почва е нерафинираната маса пясък, която съдържа почва, почва и глина. Използва се в работи, където не е необходима висока надеждност. Например, за да изравнят нивото на парче земя или да запълнят окоп, яма. От името става ясно, че каменната пясък се извлича от кариерата.

Този неметален материал е много разпространен в Русия, защото дори и столицата, както се казва, "стои на пясъка". Транспортирането на кариерен пясък е много по-евтино от речния пясък, тъй като е добит недалеч от градовете и неговото отдаване не е толкова отдалечено и съответно не толкова скъпо. Но евтиният материал не винаги е с високо качество. Това се отнася до каменни пясък, тъй като характеристиките му са по-ниски от аналога на реката. Не е необходимо да се спасява, защото това е основният елемент при производството на различни решения за строителство.



Невъзможно е да се произвежда висококачествен траен бетон от кариерен пясък, тъй като съдържа значителна част от прах, глина и други примеси с примеси. Също така не се препоръчва да се използва за изграждане на съединители. Но за мазилки и други малки работни места, изборът на кариерен пясък ще бъде оптимален и правилен.

Има много методи за почистване на каменни пясъци от примеси. За тази цел се използва технология на измиване, което води до пясък в редици или измити. Питейно-измит пясък се използва в производството на желязо и бетонни части. Този тип пясък има голям размер - от 2.3 до 2.8 и се нарича груб. За да получите такъв висококачествен пясък, се нуждаете от много пари, които ще отидат в технологичната обработка. В това отношение материалът не е евтин на пазара, но качеството му съответства на цената, така че изборът на този тип пясък ще отговори на вашите очаквания за неговата надеждност и гъвкавост.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Защо се нуждаете от плътност на пясъка?Защо се нуждаете от плътност на пясъка?
Какво влияе върху плътността на кварцовия пясъкКакво влияе върху плътността на кварцовия пясък
Определяне на плътността на пясък и таблицата с индексиОпределяне на плътността на пясък и таблицата с индекси
Как и какво да копаем изкопа?Как и какво да копаем изкопа?
Плътност на обикновения пясък със среден размерПлътност на обикновения пясък със среден размер
Какъв вид пясък съществува?Какъв вид пясък съществува?
Чакъл и трошен камък на разликата, добив и приложение на материалиЧакъл и трошен камък на разликата, добив и приложение на материали
Класификация и характеристики на пясъкаКласификация и характеристики на пясъка
Тъй като техническите характеристики на речния пясък определят качеството на бетонаТъй като техническите характеристики на речния пясък определят качеството на бетона
Плътност на строителството на пясъкПлътност на строителството на пясък
» » Нанасяне на каменна пясък
© 2021 BggeHat.com