Как да пушите свинска мас

Съвременната технология значително улеснява живота на домакините. И една от най-добрите адаптации е multivark - главният асистент в кухнята. С появата си жените вече не трябва да се мотае в кухнята, като подготвят вкусна вечеря за семейството. Достатъчно е да подготвим продуктите, да настроим подходяща програма, а волът да е готов. Няма нужда да стоим до печката и да контролираме, така че нищо да не гори и водата не се изпарява.

Многобройна пушеща фабрика

Изглежда, че не всички ястия могат да бъдат приготвени в многообразна форма. Ето какво трябва да направите, ако внезапно искаше съпругът пушен бекон? Бягайте в магазина? Възможно е, но не и фактът, че там ще бъде вкусно и не развалино. Да, и намирането на прилично парче в магазини е трудно. Изборът на продукти е огромен. Изглежда, че има всичко. Но да се намери добър е проблем.

Можете да готвите вкъщи. Ако по-рано самият дим беше дълъг, досаден и отнема време и отнемаше много време, тогава с помощта на чудодейно устройство, мулти-маркер, пушенето беше просто въпрос. Малко жени знаят, че освен пържене, задушаване и варене в мулти-маркер, можете да пушите месо или риба.
Най-хубавото от всичко, разбира се, за тези цели е, че е подходяща специална мляко за пушене. Но ако имате обикновен "анимационен филм" във вашата кухня, е твърде рано да се разстроите. За приготвянето на пушен бекон функциите на печене или пара с пара са също перфектни, когато използвате някои трикове.

Подробно описание на процеса

Има много рецепти за пушене на мазнини в мулти-марка. Може да се приготви в фолио, в ръкава, в луковици или на китайски, а дори и в коняк. Да, всички тези методи имат соеви нюанси. Но общите принципи остават непроменени.

  1. Необходимо е предварително да се приготви парче мазнина. Предварително се препоръчва да се измие и да се избърше с кърпа за вафли. Или просто го оставете да изсъхне.

    Подготовка на мазнините

    Моя и нарязани парченца бекон

  2. След това е необходимо да го нарязате на части.
  3. В зависимост от собствените си предпочитания, подгответе смес от подправки и ги изсипете с бъдещото ястие. Ако обичате чесъна, наблюдавайте с малки денички на няколко места. Оставете го за няколко часа, за да се накиснете.
  4. Салатата се излива в тигана. Вода, подправки, сол и захар. За да се получи истински пушен бекон е необходимо да се налива течен дим в маринатата, която може да се намери без проблеми в магазина.

    Маринована свинска мас

    Salo накиснат в марината с течен дим

  5. Налице са парчета бекон, а в multivarke режимът на "закаляване" се активира за 1,5 часа. След готвенето, желателно е продуктът да остане в марината за още 2 часа.
  6. След това продуктът трябва да бъде отстранен, увит във филм или фолио и поставен в хладилника през нощта. Сутрин ще изчакате ароматно и невероятно вкусно ястие.


Тези, които се притесняват за канцерогенни вещества от течен дим, можете да поставите няколко чаени чанти в тенджера. Резултатът не е по-лош.

Много популярен начин за приготвяне на този продукт са тавите за печене във фолио. Всички действия са еднакви, с изключение на едно. Сало с едно парче е обвито в фолио или ръкав за печене, плътно вързани и поставени в саламура. Функцията за печене е включена за 1 час.

Мазнини във фолиото

Предварително изпечете мазнината във фолио

Ако парчето е голямо и дебело, можете да го удължите с още 20 минути. След това мазнините стават и отново отиват в хладилника. За тези, които харесват горещата пушена свинска мас, можете да сервирате ястието на масата. Приготвеното по този начин ястие е по-ароматно, смело и сочно.

Не е лошо доказал следния начин на пушене в мулти-марка:

Мазнина в лук

Намажете мазнината в луковицата

Саксията се поставя промива на лук, след това мазнини, чифт дафинови листа и обвивката на последния слой отново. Напълнена е с вряла вода. Добавят се сол, захар, подправки. В режим на охлаждане за един час ястието се приготвя и остава да бъде мариновано за през нощта. Достатъчно е да се измие парче сутрин, нарязано на порции и можете да ядете.

Пушен бекон

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изберете мулти-маркер с функция за пушенеИзберете мулти-маркер с функция за пушене
Веднъж забравена електрическа чудодейна фурна е отново в експлоатацияВеднъж забравена електрическа чудодейна фурна е отново в експлоатация
Как да пушите гърдите в пушенетоКак да пушите гърдите в пушенето
Конфигурация и дизайн на пушачитеКонфигурация и дизайн на пушачите
4 Начини да пушите бекон у дома4 Начини да пушите бекон у дома
Метод за приготвяне на горещи пушени мазнини в опушващата камераМетод за приготвяне на горещи пушени мазнини в опушващата камера
Как бързо да пушите шунка в домаКак бързо да пушите шунка в дома
Марк 6060 преглед на пушенето за пушенеМарк 6060 преглед на пушенето за пушене
Начини за пушене на ствола у домаНачини за пушене на ствола у дома
Грах супа и вкусна пушена пилешка гърдаГрах супа и вкусна пушена пилешка гърда
» » Как да пушите свинска мас
© 2021 BggeHat.com