Избор на телевизор в кухнята

Не само красив интериор и внимателен дизайн може да вдигне домакинята на кухнята настроение. Не е за нищо, че е измислена поговорка за това, което точно жените обичат с ушите. Да, ушите също трябва да бъдат доволни. Затова ще бъде отлично, ако кухнята е задължителна част от декора и интериора на телевизора. А изборът на телевизор в кухнята не е лесен.

Много ще кажат, че това е лукс, но все още настояваме, че телевизорът в кухнята е едно от необходимите неща. Ако една жена трябва да готви вечеря в лошо настроение от факта, че тя е принудена да пропусне любимите си серии, тогава вкусът на тази вечеря ще бъде подходящ. Така че, скъпи мои, ако искате жените и близките да ви угодят с вкусни ястия, помислете как да оборудвате кухнята с телевизор. Но как и къде е по-добре да го подредите, ще научите допълнително.

Избор на телевизор в кухнята

Къде е по-добре да поставите телевизора в кухнята

Основният проблем на кухните в домовете ни е липсата на пространство. Малката кухня в Хрушчов все още има място да бъде. Тъй като дори толкова малките стаи са почти напълно "пълнени" с необходимите мебели и оборудване, въпросът къде да поставите телевизора в кухнята става много болезнен. Най-оптималната опция е да подготвите специална скоба за телевизора под тавана на стената или да направите специален рафт.

Ако мебелното обзавеждане не го позволява, тогава можете да пожертвате място за някои домакински уреди в полза на телевизора. Тъй като доброто настроение на домакинята е по-важно от кафемашината или тостера, които можете да излезете от килера.

Телевизор в кухнята

Не е най-икономичното, но най-успешното решение е изборът на LCD телевизор. Неговите размери позволяват идеално поставяне на такъв телевизор във всеки интериор. Само не забравяйте, че е по-добре да се избере по-съвременен модел, защото те имат по-по-стар ъгъл на гледане телевизия е много малка, е необходимо само да се движи леко на дясно или на ляво - изображението се веднага изкривен, губят яркостта на цветовете и насищане.

Правилният размер

Ясно е, че телевизията в кухнята е нещо по-скоро функционално, отколкото напреднало по отношение на последните постижения в света на технологиите. Затова не трябва да избирате модел с огромни размери с голям набор от всякакви функции. Както и да е, по време на готвенето, просто е невъзможно да ги използвате всички. Този "натрупан" телевизор ще бъде по-подходящ в хола. Поради това е по-добре да изберете апарат с минимално размери, който е лесно да се побере във вашата кухня. Оптималният диагонал е около 15 инча.

Избор на телевизор в кухнята

Технически параметри



Така че, мястото на телевизора се намира, като размерът е определен, сега остава да се избере моделът. И тук възниква следващият проблем: какви функции просто са необходими за "кухненски" телевизор и без които можете да направите без? Кой дизайн вариант е за предпочитане за кухнята? Представяме на вашето внимание напомняне, което ще бъде полезно при избора на телевизор в кухнята:

- Обърнете внимание на чувствителността на телевизора към сигнала. Тъй като в кухнята телевизорът най-вероятно ще работи от собствената си антена, този параметър трябва да е на височина. В цифровите модели, това е трудно с това, при най-малкото отслабване на сигнала, звукът изчезва, картината и погледът към нея просто няма да работи. Не-цифровите телевизори са по-лоялни в това отношение, те само намаляват качеството на картината и звука.

Телевизор в кухнята

- Наличие и размер на бутоните за управление отпред на телевизора. Съвременните "черни кутии" идват с дистанционно управление, но има ситуации, при които устройството за дистанционно управление не е достъпно, изгубено или по някаква причина е недостъпно. След това трябва да превключите каналите, да регулирате силата на звука с бутоните на самия телевизор. Затова ще бъде хубаво, ако не е нужно да се опитате да ги получите някъде отстрани, няма да се наложи да опитате да докоснете малките бутони, удавени до невъзможността на клавиатурата с подложка за пръсти. За да може да контролира дланта или фалангата на пръста, когато ръцете са мръсни и няма време за измиване, бутоните са по-добре да избират големи и изпъкнали. След това бутоните ще бъдат по-чисти, а времето за превключване ще бъде много по-малко.

- Наличие на дистанционното управление. Разбира се, сега е много трудно да се намери телевизор без дистанционно управление. В допълнение, те произвеждат универсални DPU, които ще се поберат на всеки телевизор. Дистанционното управление е необходимо, особено когато телевизорът е поставен високо или на място, където е трудно да се достигне до него. Уверете се, че опаковката от полиетилен от дистанционното е запечатана, затова може допълнително да бъде залепена със скоч лента. Ако уплътнението е счупено, дори ако вашата конзола е обвита, опаковката все още позволява влага и грес.

Телевизор в кухнята

- Брой технологични дупки. Колкото по-малко, толкова по-добре, защото в този случай по-малко мръсотия, мазнини и влага в кухненския бокс ще попаднат във вашия телевизор.

- Цвят на кутията. В кухнята е по-добре да не купувате телевизори със сив или сребърен цвят, защото те веднага ще бъдат видими петна и грес.


Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как изглежда холът с камина и телевизорКак изглежда холът с камина и телевизор
Оформлението на студийната стая с кухняОформлението на студийната стая с кухня
Изберете основния цвят за кухнятаИзберете основния цвят за кухнята
Как да оборудваме малка кухня да направи повечеКак да оборудваме малка кухня да направи повече
Дизайн завеси за кухня изберете своя собствена версияДизайн завеси за кухня изберете своя собствена версия
Малка кухня в ХрушчовМалка кухня в Хрушчов
Дизайн, интериор, декорация, кухненски ремонт в Хрушчов с хладилникДизайн, интериор, декорация, кухненски ремонт в Хрушчов с хладилник
Римски завеси в кухнятаРимски завеси в кухнята
Избор на мебели за кухнятаИзбор на мебели за кухнята
Как да изберем правилната кухняКак да изберем правилната кухня
» » Избор на телевизор в кухнята
© 2021 BggeHat.com