Отзиви за септичния резервоар от еврокръбовете

С развитието на канализацията в крайградската зона най-много се стреми да спести на септична яма, търсейки опции, които няма да повлияят на качеството на експлоатация на такава пречиствателна станция. И в някои случаи изборът попада върху утаителните резервоари, събрани от еврокръбовете, с оглед на факта, че обратната информация за тяхната работа е предимно положителна. Но има и негативни реакции и в тази статия ще разберем каква е причината за тяхното възникване.

Септични резервоари от еврокуби, ревюта

Откъде отрицателно?

На първо място, струва си да се разбере, че еврокубите са доста тънки, а не са проектирани за въздействието на големи външни натоварвания върху пластмасовата част. И ако рамката все пак по някакъв начин може да издържи на масата на почвата, тогава пластмасата изстисква - и как! Ето защо, ако планирате да инсталирате септична яма на куб контейнери и не искат да застанат на страната на тези, които напускат лоши рецензии на тази канализация, трябва да се мисли за защита на инсталацията чрез притискане стените на въздействието. Как да решим този проблем?

  • първо, да изберете правилното място на септичния резервоар. Ако облекчението позволява, струва си да изберете място на хълм. Това ще предотврати въздействието на подпочвените води и ще намали до известна степен подпухването, което се случва в земята през зимата. Разбира се, необходимо е да се работи върху топлоизолацията на инсталацията;
  • второ, кубически контейнери домашно септичен желателно допълнително да предпазват от екструзията (чрез закрепване към бетонната основа) и компресия (достъпна опция - обковавам контейнер странично импрегнирани дъски антисептици, по-малко достъпни - напълно бетонирани яма при третиране на растения);
  • в третия, еврогръбовете трябва да бъдат свързани помежду си чрез няколко стоманени елемента (арматура, заварени или закрепени към рамката на резервоарите). Такава мярка ще избегне преместването на контейнерите една спрямо друга и няма да позволи повреда на уплътненията на съединенията на свързващите тръби. Септичното устройство трябва да отговаря на необходимите показатели за ефективност и да предполага разполагането на отводнително поле или кладенец.


По този начин може да бъде напълно оправдано да се каже, че ревютата за септична ябълка от европейските кубчета директно зависят от проектното качество на пречиствателната станция и коректността на инсталационната работа. Да се ​​каже, че "лошото" решение или "доброто" е неподходящо, е, че е евтино и с компетентен подход може да замени всеки автономен неотносим септичен резервоар.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отзиви за септична ямаОтзиви за септична яма
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Септична ямаСептична яма
Как да изберем септична яма за лятна резиденцияКак да изберем септична яма за лятна резиденция
Септична еколинаСептична еколина
Септична ямаСептична яма
Вертикални септични плюсове и минусиВертикални септични плюсове и минуси
Схема на собствен септичен резервоарСхема на собствен септичен резервоар
Вентилация на септична ямаВентилация на септична яма
» » Отзиви за септичния резервоар от еврокръбовете
© 2021 BggeHat.com