Характеристики на полагане на естествени плочки

Характеристики на полагане на естествени плочки

Естествените херпес зостер са скъпи, но много издръжливи и красиви покривни материали. Неговото инсталиране изисква определени умения, опит и теоретични знания. В края на краищата, въпреки отличното си представяне, той е достатъчно крехък, че лесно може да се повреди по време на транспортирането и монтажа.

Така че, преди да започнете работа, е необходимо да проверите правоъгълността на покрива, като измерите диагоналите му. При сложна форма на покриви проверете съответствието на дизайна с размерите, отразени в дизайна. Също така трябва да проверите flatness на кънки. Ако се установят нередности, те се отстраняват, за тази цел мостовете с подходяща дебелина се поставят под сандъка. Като цяло, за да се устои на равномерността на рампата, се използва бара, която е закотвена до долната стена на щайгата. При дебелина е равна на плочката. И по протежение на надвеса трябва да прикрепите дъска и дъска.

Е, за да купите апартамент в Tyumen от разработчика можете да посетите сайта t-dsk.ru. Само там е всичко, за да купуват луксозни недвижими имоти с или без ремонт.



Самата летка е направена от дървени греди. Тяхното напречно сечение зависи от проектната стойност на товара. Стъпка между кожа ленти от 31-37 см, в много отношения това зависи от препоръките на производителя относно плочки площ припокриването на отделните плочки на. За да получите тази цифра, трябва да вземете предвид няколкото нюанса. На първо място, на покрива, трябва задължително да се поставят цели числа природен плочки редове, на второ място - разстоянието между двете ленти трябва да са едни и същи навсякъде. Освен това, долната стена трябва да е на ръба на стрехите, а горната - да бъде инсталирана на не повече от 5 см от дъската на билото.

Преди началото на инсталацията всички необходими материали се вдигат на покрива, а плочките се поставят в малки купчини от 5-8 парчета. Когато всичко е готово, можете да започнете да слагате, като се движите от долния десен ъгъл наляво и нагоре. Ако покривът се характеризира с голяма площ, то т може да започне от центъра, като се движи към ръбовете и нагоре. Във всеки случай, долният ред керамични плочки трябва да излизат извън линията на кожата за 4 см.

Плочките се държат върху щайгата поради наличието на куки, разположени отзад. В същото време редът, поставен над него, се припокрива с предишния и го притиска към основата (касата) с теглото си. Елементите, разположени до ръба или козирката, обаче изискват допълнително фиксиране.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Гъвкава плочка от икопалГъвкава плочка от икопал
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Монтаж на меки битумни керемидиМонтаж на меки битумни керемиди
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Битумни херпес зостер с достойнство и недостатъциБитумни херпес зостер с достойнство и недостатъци
Как да изградим етапите на покриваКак да изградим етапите на покрива
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Видове покривиВидове покриви
» » Характеристики на полагане на естествени плочки
© 2021 BggeHat.com