Монтаж на шисти плочки

Монтаж на шисти плочки

При инсталиране на шисти плочки трябва да се отбележи, че тя се основава на - минерал, който е един детайл продукт. Следователно, дори ако плочките изглежда да е един и същ, в действителност, те могат дори да е малко по-различен нюанс или текстура. Освен това може да има несъответствия в дебелината на плочките. Ето защо, преди започване на работа, материалът трябва да бъде разрешен, така че най-малко един слой са елементи с почти идентични parametrami.Est дори онлайн примери на рамката къщи с шисти херпес зостер като покривен материал.

Процесът на монтаж започва от базовото устройство, т.е. касата, която е направена от плоскости с размери 40 или 6 мм, в зависимост от дебелината и теглото на покрива. Дъските са приковани към гредите с гвоздеи с дължина 100 мм. Като опция - щайгата може да бъде направена от устойчива на влага OSB (ориентирани ПДЧ). Във всеки случай върху основата се полага хидроизолационен слой.

Плочките се полагат от дясно на ляво с двойно припокриване (припокриване). Неговата конкретна стойност се определя от формата и начина на опаковане. Освен това всеки производител дава свои собствени препоръки относно поемането, което кофата може да коригира при натоварване от вятъра. По принцип колкото по-голям е ъгълът на наклон на наклона на покрива, толкова по-малко трябва да има припокриване.



Плочките са фиксирани с помощта на ноктите, които са заковани доста здраво, но не напълно, оставяйки празнина между плочата и капачката, за да се остави на място за малка промяна с промени в температурата или щам решетка. В противен случай плочки могат да се появят върху плочките.

Има няколко метода за полагане на шисти херпес зостер. Те се различават един от друг в крайната фигура. Най-простият метод е английският, с малка компенсация за всяка следваща серия. За нея се използват конвенционални правоъгълни плочки. За германския и френския начин, където полагането създава диагонален модел, се нуждаете от плочки с закръглени или скосени ръбове. Известни и по-сложни варианти на съединители - например "скални риби" или старогермански метод.

След като се полагат за първите две или три години, покривът се инспектира много внимателно и се правят фрагментарни заместители, а след това вече изчезва нуждата от това, тъй като процесът на естествено угояване завършва. През това време качествените плочки дори могат да променят цвета си, но леко. Между другото, гаранцията за шисти шисти се издава за 30 години.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Slate и неговите характеристикиSlate и неговите характеристики
Битумни херпес зостер с достойнство и недостатъциБитумни херпес зостер с достойнство и недостатъци
Покрив от шисти за руски условияПокрив от шисти за руски условия
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Независим ремонт на покривиНезависим ремонт на покриви
Направете покрив от шистиНаправете покрив от шисти
ШистиШисти
Тънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочкиТънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочки
Полагане на шистиПолагане на шисти
» » Монтаж на шисти плочки
© 2021 BggeHat.com