Полагане на шисти

Полагане на шисти

Модерните строителни пазари предлагат на клиента голям избор от покривни строителни материали. И плочата е една от тях. Поради многобройните положителни качества, покривът от шисти е популярен в цял свят. Тук, чист външен вид при относително ниска цена и прости условия на монтаж по всяко време на годината и устойчивост на корозивни и химични фактори. Освен това покривът на плочата запазва топлината на сградата и я предпазва от сняг и дъжд.

Но за всичките си положителни свойства, шисти също има някои недостатъци, например, чупливост. Ето защо инсталирането на шисти включва редица функции.

Е, ако се интересувате от инсталиране и производство на прозорци и метални пластмасови изделия - посетете сайта spb-fenster.ru, където има всичко за фирмата Fenster. Само там има всичко, от което се нуждаете.

Листовете от шисти, прехвърлени от полиетиленово фолио, е необходимо да се разопакова преди директно инсталиране. Когато листът трябва да бъде нарязан, след това с помощта на ръчката и тебешир, за да изтеглите желания размер, устройството с диамантени ленти прави отрязъци върху маркировките от двете страни на плочата.

Когато полагате шисти, при разрязване на листа е по-добре да използвате респиратор, за да предотвратите проникването на азбестов прах в дихателната система. Като се има предвид мекотата на строителния материал, не е необходимо да се използват обувки с желязна пета по време на работа.



Полагането на шисти с вашите ръце е много лесно поради лесната инсталация. Човекът може без помощта на други да извърши инсталирането на плочи за плочи в най-кратки срокове и по всяко време на годината.

Преди да поставиш плочата, трябва да изпълниш всички тези неща. Условията, които ще бъдат необходими в процеса на подрязване на покрива. При стартиране на монтажа на покрив от шисти, трябва да се обърне внимание на броя на дърветата и храсти в близост до сградата. С големия си брой "припокривания" на редове от шисти трябва да се направи малко повече.

Полагането на шисти с вашите ръце не се различава от конвенционалните технологии. Единственото нещо, което трябва да се спазва, е използването на уплътнител при закрепване на листовете с нокти. Вместо гумени уплътнения, които се носят на ноктите, е необходимо. Уплътненията не винаги се придържат към листа, оставяйки ръждиви течове върху него.

Първо леко почукайте чука на гвоздея на мястото на гребена на листа, като наблюдавате, че дупките са разположени по-близо до "припокриванията". След това върху вътрешната част на нокътната глава се полага уплътнител и гвоздеят се набива в покрива.

И, разбира се, важно е да запомните, че полагането на плоча завършва с монтирането на билото, което предотвратява навлизането на утаяване в покрива.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Най-често използваните покривни материалиНай-често използваните покривни материали
Видове покривиВидове покриви
Slate и неговите характеристикиSlate и неговите характеристики
Покривен материал, който е по-добре да избиратеПокривен материал, който е по-добре да избирате
Как да изградим етапите на покриваКак да изградим етапите на покрива
Покрив от шисти за руски условияПокрив от шисти за руски условия
Независим ремонт на покривиНезависим ремонт на покриви
Покривни материалиПокривни материали
Направете покрив от шистиНаправете покрив от шисти
ШистиШисти
» » Полагане на шисти
© 2021 BggeHat.com