Инсталирането на дренажа от собствените си ръце.

Монтажът на дренажи от всякакъв вид се извършва в една и съща последователност.
• Първо, определете дължината на канала за улуци. За да знаете, трябва да направите точно измерване на покрива или по-скоро неговия периметър. От точните измервания зависи ефективността на тяхната работа. Тук например Samdom продава метални улуци, които ще служат в продължение на много години.

• По време на измерванията, отбележете, че на ода на фунията, в която се събира вода, улея. Трябва да е 10 метра. Следователно, между две, водосборни фунии, корито, трябва да бъде приблизително 20 метра.

• На мястото на дренажни дюзи, трябва да поставите етикети. Разстоянието между отворите на фуниите и капките е 1 сантиметър.

• След като сте направили всички необходими измервания и сте поставили на правилните места на марката, можете да започнете да закрепвате куките. Първият прикрепва две куки, големи и малки. За да се определи разстоянието, което трябва да бъде между тях, е необходимо да се определи от кой метал е направена дренажната система. Ако имате меден дренаж, а след това между куките, трябва да има разстояние около 30 сантиметра. Ако имате метална или пластмасова система, разстоянието е 60 см. След като определите необходимото разстояние, издърпайте кабела между куките. Благодарение на него можете да определите долната позиция на канала.

• За фиксиране на куки можете да използвате винтове. Те са закрепени към долната част, касите, те също могат да бъдат закрепени към долната част, гредите на покрива.
• Работете правилно, инсталирайте дренажи и канали. За начало трябва да инсталирате дренажни тръби и да поставите маркери на местата, където ще бъде фунията, за да бъдат прикрепени към канавката. Какво би могло да се постави в коритото, в него, трябва да изрежете полукръг. Това може да се направи с ножици, метал или халс. След това трябва да поставите канавката във фунията, като едновременно огъвате ръбовете й, като използвате клещи.



• Канап отпред, инсталирайте в вече инсталирани куки. След това канавката трябва да се завърти на 90 градуса, с посоката към наклона на покрива.

• Фиксирани с куки с фуния, могат да бъдат закрепени с конектори, специално направени за улуци. В този съединител поставете уплътнителната лента и заключете заключването.

• Всеки ъгъл, улукът, трябва да бъде закачен. Те са разположени на ръба на коритата, до съединителите.

• За да се направи инсталацията, дренажни тръби, те трябва да бъдат прикрепени към сградата с помощта на държачи. Те трябва да бъдат разположени както над, така и под тях.
С правилното инсталиране на улуци, можете да избегнете проблеми в бъдеще, като използвате канализацията.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Устройството за буря канализация в частна къща, където да се постави вода?Устройството за буря канализация в частна къща, където да се постави вода?
Осъществяване и инсталиране на улуци или как да се избегне блатото под стените на къщата?Осъществяване и инсталиране на улуци или как да се избегне блатото под стените на къщата?
Лазерната рулетка разбира устройството и избира правилното устройство за домаЛазерната рулетка разбира устройството и избира правилното устройство за дома
Отводняване на площадката на глинести почвиОтводняване на площадката на глинести почви
Покривни улуци със собствени ръцеПокривни улуци със собствени ръце
Измерване на опънати тавани полезни triviaИзмерване на опънати тавани полезни trivia
Устройство за технологични канализационни системиУстройство за технологични канализационни системи
ОлуциОлуци
Лазерният далекомер тротек bd20 Немска точност, безупречно качество, разумна ценаЛазерният далекомер тротек bd20 Немска точност, безупречно качество, разумна цена
Колко правилно да се правят измервания под пластмасов прозорец?Колко правилно да се правят измервания под пластмасов прозорец?
» » Инсталирането на дренажа от собствените си ръце.
© 2021 BggeHat.com