Инсталационна технология на канавката

Инсталационна технология на канавката

Ако се извършва реставрацията на дървени конструкции, правилното организиране на дренажа от покривната повърхност е от голямо значение. Водата от покривната повърхност с улуци и тръби не трябва да причинява никаква вреда на стените и основата на конструкцията да тече надолу. Ето защо висококачествената инсталация на дренажната система е много важен елемент. При извършване на инсталирането на голямо разнообразие от дренажни системи, както пластмасови, така и метални, има определена последователност от действия.

На първо място, е необходимо да се изчисли дължината на корита, това трябва да проумее периметъра на цялата повърхност на покрива. По време на изпълнението на измервания, ние не трябва да забравяме, че всяка система фуния дъждовна вода трябва да служи на пространството на не повече от десет метра корито, в противен случай, ако има достатъчно, за да отида силен дъжд, водата просто няма да има време да отида. Това е важно, ако структурата има вътрешно изтичане на вода, така че водата да не може да се събира на покрива. Когато се правят измервания на размера на улуците, трябва да се отбележи къде ще бъдат разположени фунията.

Ако се интересувате от 3D визуализация, посетете 3d.archicube.ru. Само там е всичко, за да създадете шикозни къщи и интериори и да ги реализирате.



След това е необходимо да се фиксират куките, ако дренажите са изработени от пластмаса или метал, куките трябва да бъдат поставени на шестдесет сантиметра, а когато медните дренажи са инсталирани след тридесет сантиметра. На първо място, трябва да поправите две куки, малки и големи. В повечето случаи куките са прикрепени към покривните греди или до дъното на касичката.

 Монтажът на дренажната система може да започне с монтирането на фитинги. Коритото е фиксирана на куки с помощта на плочи, а най-ниските между закопчаване на специални съединители съединители брави затворен, след като сте напълно сигурни, че връзките са направени правилно. На ръбовете на улеите фиксират две куки, което ще подобри здравината на цялата структура. Вертикални тръби са инсталирани на стените с помощта на държатели, ако структурата на малка височина, тя ще бъде достатъчно два.

 През пролетта често възниква проблем, се появяват ледени висулки, дерета са глазура, за да не се сблъскат с такъв проблем, е възможно да се извърши отопление на улуци. Всичко това се прави с помощта на специални системи за топене на сняг. Правилно изпълнената дренажна система ще бъде в състояние да предпази структурата ви от унищожаване и да спести достатъчно пари.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дъжд отводняванеДъжд отводняване
Как правилно да се отцежда?Как правилно да се отцежда?
Дренажна канализацияДренажна канализация
Drain DitchDrain Ditch
Устройството за буря канализация в частна къща, където да се постави вода?Устройството за буря канализация в частна къща, където да се постави вода?
Осъществяване и инсталиране на улуци или как да се избегне блатото под стените на къщата?Осъществяване и инсталиране на улуци или как да се избегне блатото под стените на къщата?
Дренаж около къщатаДренаж около къщата
Как да премахнем водата от основата на къщата?Как да премахнем водата от основата на къщата?
Отводняване на водата от обектаОтводняване на водата от обекта
Отопление на покрива, улуци, улуци с отоплителен кабелОтопление на покрива, улуци, улуци с отоплителен кабел
» » Инсталационна технология на канавката
© 2021 BggeHat.com