Полагане на ламинат върху неравен под

Полагане на ламинат върху неравен под

Първото нещо, което трябва да направите, е да намерите най-високите и най-ниските точки в сексуалната база. Тази работа може да се извърши на ниво, вода или нормално ниво. Също така, с помощта на стените на стаята, трябва да изчертаете линиите хоризонтално, след това да подравняват пода за полагане на ламинат. Това трябва да се направи внимателно, трябва да се отбележи, че на всички стени линиите съвпадат.

Най-добрият резултат може да бъде постигнат от лазерното ниво, което прилага хоризонтални затворени линии едновременно на всички стени. Използвайки го, можете също така точно да определите, че на гениталната основа има малки депресии или туберкулози. Ударите трябва да бъдат зашити с помощта на перфоратор. Малките канали могат да бъдат запечатани с разтвор от лепило или алабастър. Ако в края на всички тези работи етажът е изравнен - ​​проблемът е решен и можете да започнете да полагате ламинат.

Ако подът под ламината по този начин не е в състояние да се приведе в съответствие, трябва да направите следното. Първо определете къде е най-голямата разлика в дъното. Ако е от 1 до 3 сантиметра, можете да приложите разтвор за изравняване. Това е скъп материал, така че ако има големи разлики, е необходимо да се използва бетон за бетон. Ако на определени места дебелината на бетона е няколко сантиметра, тогава е необходимо да използвате армировъчна мрежа.



Ако може да се изравни нередности въз основа на един много голям етаж под ламината, ако направите груба етаж от ПДЧ и изостава. Ако поставите трупите правилно, тогава ламинатът на чистачката се среща без никакви проблеми. В този аспект, необходимостта да изостава в никакъв случай не е пещера в, за това те трябва да бъдат поставени не по-малко от половин метър, ПДЧ листа е по-добре да не се заковани и завити винтове. Това ще ви помогне да избегнете скърцане с ламинат и груб под.

След изравняване бетоновият груб под трябва да бъде грундиран, а подът от ПДЧ трябва да бъде боядисан. Така че можете да отстраните малки парчета и камъчета, които могат да предизвикат драскотина на ламината. На такъв под е необходимо да поставите специална подплата. Тя ще играе ролята на изолация и ще създаде ефекта на пода, който плава. За да сложите ламинат, от стената следва да отстъпи няколко сантиметра.

Някои занаятчии го правят по различен начин. На местата, където пода е с най-голяма височина, повдигнете го още повече с бетон или груб под. Оказва се, че подиумът може да се използва като проспектива, подиум близо до камината или като бар-брояч. Необходимо е подиумът леко да нарасне с минимум от сантимерите с десет спрямо пода.

Е, ако се интересувате от термична обработка на сгради - посетете сайта disso.spb.ru. Само там ще можете да провеждате безразрушителен анализ на всяка структура с разумна такса.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как се полага ламинатът със собствените ти ръце?Как се полага ламинатът със собствените ти ръце?
Подравняване на дървен под за ламинатПодравняване на дървен под за ламинат
Какво е използването на ламинат за плочки?Какво е използването на ламинат за плочки?
Полагане на ламинат със собствените си ръцеПолагане на ламинат със собствените си ръце
Как правилно да инсталирате шперплат под ламинатКак правилно да инсталирате шперплат под ламинат
Ламинат за кухнята, колкото тази опция настилка?Ламинат за кухнята, колкото тази опция настилка?
Полагане на ламинат със собствените си ръцеПолагане на ламинат със собствените си ръце
Необходимите инструменти за полагане на ламинатНеобходимите инструменти за полагане на ламинат
Как да сглобим ламинатКак да сглобим ламинат
Качествен ламиниран паркет на дървения подКачествен ламиниран паркет на дървения под
» » Полагане на ламинат върху неравен под
© 2021 BggeHat.com