Необходимите инструменти за полагане на ламинат

инструменти за полагане на ламинатПрез последните години, с използването на нови материали, инсталирането на подови настилки е достъпно за всеки, който има поне малко познания за уменията да работи с ръчен инструмент. Това е възможно най-много поради използването на ламинат.

В същото време, така че ламиниран паркет да не се скърца и да не се огъват под тежестта на хората, а също и служи за много години, той е поставен на равна повърхност. Специална роля, с изключение на плоския под, се изпълнява от субстрат под ламинат, чието отсъствие не гарантира качеството на покритието. Ако покритието ще бъде поставено от човека за първи път, той трябва да прочете инструкцията за полагане и монтаж на необходимия инструмент. Въвеждане на сайта laminat.lviv.ua, можете да изберете ламинат, цокъл, прагове и облицовка. На сайта на този онлайн магазин за паркет в Лвов, можете също да научите повече за правилното полагане на ламинат.

Така че, за работа ще ви трябва следното:
- Пистолетна и електрическа машина. Тези инструменти са необходими за рязане на ламелни плоскости до желания размер. Пружините са много удобни за изрязване на криви при монтаж на панели в сложни конфигурации.
- Дървен чук или чук. Можете да използвате метален чук, но трябва да го използвате заедно с дървена бара. Необходим е чук, за да се махнат дъските с монтажа на острието в присъствието на заключващо заключване. Ако панелите не щракнат, ще има празнина между тях, която ще събира мръсотия и вода.
- Измервателни инструменти - гон, рулетка и владетел. За изчертаване на прави линии под прав ъгъл е необходим ъгъл.



За изчисляване на общия брой на панелите е необходима рулетка, както и правило за маркиране на режещите линии. Ако няма професионален гон, можете да вземете училищен триъгълник, желателно е да вземете владетел от 30 сантиметра или повече.
- За запечатване на фуги на панели, бравите са запълнени с уплътнител. Това предотвратява навлизането на влага и мръсотия в ламинатната мрежа.
- Прост молив с мека твърдост. За изчертаване на размерите на рязане на панели.
- Ако няма дървен чук, използвайте подложка и метален чук, за да избегнете повреда на съединителната равнина. Можете да използвате закупен пластмасов бар или само домашно дървено парче дъска. Колкото по-дълго е лентата, толкова по-малко вероятно е да разрушите ключалката при потупване.
- Ограничители на краищата. Тъй като ламинираното бельо на облицовката е хлабаво, неприкачено, така че да не се разпространява, то е заклещено от ограничители. В този случай, ламинатът може да служи на дълго и високо качество.
- И най-накрая, е необходима метална скоба за последната подложка на последната дъска, поставена подредена. Избира се според размера на ламината.

По този начин, като изберете правилния инструмент, всеки може да свърши работата по поставяне на ламинат и да спести пари за това.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Най-добрият производител на ламиниран паркетНай-добрият производител на ламиниран паркет
Какъв трябва да бъде изборът на подови покритияКакъв трябва да бъде изборът на подови покрития
Ламинат за настилкиЛаминат за настилки
Как да сглобим ламинатКак да сглобим ламинат
Качествен ламиниран паркет на дървения подКачествен ламиниран паркет на дървения под
Предимства и недостатъци на ламинатПредимства и недостатъци на ламинат
Ламинатни и ламинатни видовеЛаминатни и ламинатни видове
Как се залепва ламинатът?Как се залепва ламинатът?
Подготвителни работи преди полагане на мозаечен паркетПодготвителни работи преди полагане на мозаечен паркет
Полагане на ламинат със собствените си ръцеПолагане на ламинат със собствените си ръце
» » Необходимите инструменти за полагане на ламинат
© 2021 BggeHat.com