Работата по полагане на керамичен гранит

Работата по полагане на керамичен гранит

Порцеланът е траен и надежден строителен материал. Подът от порцелан е важен елемент във всеки модерен интериор. За да се гарантира, че неговият дълъг живот е необходим само веднъж, по време на монтажа, трябва да спрете избора си на качествена адхезия и правилно да извършите действителното монтиране на плочките.

Какво ви е необходимо:

- уплътнение, предназначено да отделя пластините (изглежда като кръст);

- гъбата;

ниво

- шпатула;

- защитни ръкавици;

- двукомпонентен адхезивен разтвор.



Какво да направите:

Преди да започнете да слагате, трябва да подготвите повърхността. Направете нивото на повърхността с циментови плочи или с подови замазки и след това извършете почистване. Нанесете върху основата на керамичен гранит и директно върху подовото лепило. Преди това разбъркайте разтвора на лепилото, като разчитате на указаните инструкции.

Лепилото върху пода трябва да се разпределя равномерно с назъбена мистрия, образувайки бразди, разположени успоредно на плочките. Разстилайте основата на плочката с по-тънък лепилен слой (около 3 милиметра). Нанесете лепило равномерно, избягвайте появата на въздушни мехурчета, така че да не се появяват никакви кухини в бъдеще и няма проблем с деформация на плочката в резултат на възможно механично въздействие.

Всяка следваща плочка по време на полагане, поставете я на ръба на предишната върху ръба и само след това го спуснете до пода с лепило решение. За да се предпазите от образуването на канали между плочките от пълненето на хоросана, както и да поддържате същото разстояние директно между плочките, използвайте специални разделители - кръстове. Отстранете с помощта на влажен парцал в жлебовете излишен разтвор.

Започнете да запълвате ставите, след като разтворът се втвърди. Хоросанът трябва да се смеси с вода и да се разстила с масивна шпатула, наклонена на шевните линии. Премахнете всички излишъци с помощта на влажна кърпа.

След изсушаване не измийте разтвора, с изключителна предпазливост е необходимо да изтриете плочките по линиите на шевовете.

Почистете цялата повърхност на покритието с почистващия разтвор. Използвайте подовата настилка може да бъде след 3-4 дни след пълната инсталация на керамичен гранит.

Ако се интересувате от разделителната способност на дизайна, посетете sropap.ru. Само там ще намерите всичко за SRO и неговите функции.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Полагане на керамичен гранит върху стъпало от стъпка по стъпка от монтаж до фугиранеПолагане на керамичен гранит върху стъпало от стъпка по стъпка от монтаж до фугиране
Как правилно да поставите керамичен гранит на пода професионален съветКак правилно да поставите керамичен гранит на пода професионален съвет
Как правилно да поставите керамичен гранит на подаКак правилно да поставите керамичен гранит на пода
Качествени и надеждни подови плочки за порцеланови плочки и техните характеристикиКачествени и надеждни подови плочки за порцеланови плочки и техните характеристики
Дебелината на подовите плочки с лепило се изчислява самостоятелноДебелината на подовите плочки с лепило се изчислява самостоятелно
Довършителни фасади с керамично гранитно лепило за възрасти!Довършителни фасади с керамично гранитно лепило за възрасти!
Как да лепираме плочките на пода със собствените си ръце?Как да лепираме плочките на пода със собствените си ръце?
Какво е най-доброто лепило за порцеланови камъни?Какво е най-доброто лепило за порцеланови камъни?
Технология на полагане на керамични плочкиТехнология на полагане на керамични плочки
Използвайте при строителството на керамични плочкиИзползвайте при строителството на керамични плочки
» » Работата по полагане на керамичен гранит
© 2021 BggeHat.com