Как да сглобим ламинат

Как да сглобим ламинатСред всички работи, които се изисква да бъдат извършени по време на козметичните ремонти, поставянето на ламинат е почти най-простото нещо, което не изисква специални инструменти или специални умения. Дори и да не знаете как да работите с дърво и да имате само ръчна хартия, лесно можете лесно да поставите ламината.

За поставяне на ламинат се изисква:
- ламинат;
- Електрически мозайка или обикновена хартия;
- молив;
- рулетка;
- субстрат;
- Комплект за полагане на ламинат.

За да купите ламинат трябва да бъде с малко марж - това ще ви спести от необходимостта да се търси подходящ заместване на панела повреден по време на процеса на полагане. Когато купувате, трябва внимателно да инспектирате продукта и да сте сигурни, че всички материали от една партида, само за да можете да осигурите съответствие по цвят и текстура. Това също е важно, защото дори и от един производител продуктите от различни партиди могат да се различават не само по цвят и сянка, но и по дебелината на матриците.



Преди поставянето на ламинат е изложена в стаята в продължение на най-малко 48 часа - тя трябва да се настани, да се адаптира към микроклимата, която съществува във всяка стая. Поставете ламината върху специален субстрат, дебелината му зависи от равномерността на замазката - колкото по-равен е пода, толкова по-тънък е субстратът. Посоката на ламината се определя от посоката на слънчевата светлина - обикновено ламинатът се полага по линията на слънчевите лъчи, защото в противен случай връзките ще станат по-забележими.

Поставете старта на ламината от ъгъла. По стените се поставят малки клечки, така че дъските могат да плуват, без да напускат жлебовете. Между тях ламинатът се закрепва, както е посочено в инструкциите - ако препоръките са стриктно спазени, връзките между отделните щандове практически не се виждат. Размерът на всяка плоча се определя индивидуално и се отрязва чрез електрическа мозайка или обикновена хартия. Единственият проблем, който може да срещне човек, който поставя за първи път ламинирания под - закрепване на последната дъска - обикновено разликата между стената и дъската не позволява да се държи с ръцете му. В този случай има специално устройство, което изглежда като плоска кука - с помощта му и фиксира последния борд. След поставянето на ламината, остава само да се фиксира основата по периметъра. Преди да изложите ламината на тежки товари, материалът трябва да се върне в нормално положение - след поставяне на ламината трябва да лежи няколко часа преди да може да се поставят тежки мебели.

Е, ако се интересувате от метални врати Futterkraft - посетете сайта futterkraft.ru. Само там можете да поръчате качествени врати на разумна цена и с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ламинат за кухнята, колкото тази опция настилка?Ламинат за кухнята, колкото тази опция настилка?
Как да изберем подходящия ламинат за апартаментКак да изберем подходящия ламинат за апартамент
Възможно ли е да поставите ламинат върху линолеумВъзможно ли е да поставите ламинат върху линолеум
Полагане на ламинат със собствените си ръцеПолагане на ламинат със собствените си ръце
Полагане на ламинат върху неравен подПолагане на ламинат върху неравен под
Необходимите инструменти за полагане на ламинатНеобходимите инструменти за полагане на ламинат
Качествен ламиниран паркет на дървения подКачествен ламиниран паркет на дървения под
Предимства и недостатъци на ламинатПредимства и недостатъци на ламинат
Ламинатни и ламинатни видовеЛаминатни и ламинатни видове
Полагане на ламинат със собствените си ръцеПолагане на ламинат със собствените си ръце
» » Как да сглобим ламинат
© 2021 BggeHat.com