Как да изберем надежден бойлер?

Имаме богат опит в избора на нагревател и ние можем да ви помогнем с това. Нашите служители решават този проблем обективно, правилно, както и с отговори на всичките ви стандартни въпроси.

Информацията в тази статия ще представлява интерес и за хората, които вече са закупили бойлер.

Има много различни производители, но въпреки това всички бойлери са разделени на три групи:

1. Дебелината на вътрешния метален резервоар на бойлера до 1,5 мм. 80 литра празен резервоар претеглят повече от 20 кг. Те могат да се нарекат за еднократна употреба, защото силата на резервоара е недостатъчна и след 3 години те започват да текат и не подлежат на ремонт. Но има случаи, когато такава опция е оптимална. Например, ако вашите планове включват бърз ход, или живеете в апартамент под наем и други. Асортиментът в магазините е различен. Ето защо неопитен купувач придобива този тип бойлер най-често.

2. Дебелината на вътрешния метал на резервоара на бойлера е до 2 мм. В този случай празното тегло с обем от 80 литра вече достига до 30 кг. Неговият експлоатационен живот е по-дълъг от този в първата версия, но поради нашата твърда вода, външни скитащи течения, тя достига 4-5 години. След като също текат и ремонтират, те няма да помогнат (за еднократна употреба). Поради удължения срок на експлоатация, тази опция се нарича по-оправдана и предпочитана. Запознайте се с такива бойлери в магазините може да бъде много по-рядко. На сайта technoprestige.com.ua можете да си купите

3. Дебелината на вътрешния метал на резервоара на бойлера е от 2 mm до 2,5 mm. Ще ви служат около 5-7 години. Освен това можете да смените вътрешния резервоар или да го поправите. Можете да ги срещнете много рядко. Приложим както в ежедневието, така и в интензивното промишлено производство. Такива бойлери за вода не са толкова изгодни за производителите, колкото тези за еднократна употреба. Ето защо най-често има метални резервоари с тънки стени за еднократна употреба. И многогодишната практика доказва факта, че след известно време ще се върнете в магазина за нов бойлер. И често качеството на придобитите нови не се различава от счупеното. По същество те се различават само по име. И цялото разнообразие на рафтовете на магазина всъщност е "въображаем".

След като прочетете тази статия, се надяваме, че ще бъдете по-добре ориентирани при избора на бойлер. Всички те са добри. Разберете, че основната им разлика е експлоатационният живот. Тази информация напълно ще ви позволи да изберете правилния бойлер за вас на достъпна цена. Ако искате да закупите по-надежден вариант или вече сте изгорени при избора на бойлер, прочетете още полезни съвети и отговори на стандартни въпроси.

№ 1 - Можем ли да определим дебелината на работния резервоар сами?

Важен показател при избора. Само се съсредоточи върху теглото на празните нагреватели. По-малкото тегло означава кратък живот.



№ 2 - Има ли гаранции за работния резервоар?

За да примами клиентите могат да използват движението с гаранция за резервоари за еднократна употреба. Но чудесата в този случай не трябва да чакат. По-добре е предварително да се запознаете с инструкциите и условията на гаранцията.

№ 3 - Каква е покритата вътрешност на работния резервоар?

Обикновен вариант е емайлиран слой с дебелина до 250 mcd. Наречете го, както желаете: стъклена керамика, керамика, титанов емайл - всъщност всичко е същото. По-дълъг експлоатационен живот на емайла върху работен резервоар с дебелина около стената, поради малката вероятност за срязване по време на хидро и топлинни удари.

№ 4 - Целта на магнезиевия анод?

Необходимо е за нагреватели с емайлово покритие. Намалява разрушаването на работния резервоар.

# 5 - Разлика между конвенционалния (воден) нагревателен елемент от въздуха TET в колбата (сух)?

Въздушните нагреватели в колбата се характеризират с по-голяма инертност, продължително нагряване и лека скорост на топлопреминаване. Но те имат такава добродетел като простота в замяна. Въпреки това разходите за ремонт ще струват повече.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кой котел е по-добърКой котел е по-добър
Кой бойлер да избера?Кой бойлер да избера?
Как да направите бойлер със собствените си ръцеКак да направите бойлер със собствените си ръце
Кои бойлери са най-надеждниКои бойлери са най-надеждни
Как да инсталирате бойлер със собствените си ръцеКак да инсталирате бойлер със собствените си ръце
Инсталиране на бойлера от себе сиИнсталиране на бойлера от себе си
Как да свържете правилно бойлера за съхранениеКак да свържете правилно бойлера за съхранение
Как да свържете бойлерКак да свържете бойлер
Как да свържете бойлер със собствените си ръцеКак да свържете бойлер със собствените си ръце
Как да изберем електрически бойлерКак да изберем електрически бойлер
» » Как да изберем надежден бойлер?
© 2021 BggeHat.com