Европол или обикновената дъска за подова настилка какво да изберем?

Европол

Пазарът на строителни материали предлага огромен асортимент, за да разбере кой общ човек на улицата става все по-трудно. С появата на нови технологии се раждат нови материали за довършителни работи. Например, сравнително наскоро, производителите започнаха да предлагат европейския вместо обичайния плот. Какво е това? Как се различава от аналоговия предшественик? Нека да разберем заедно.

Какво представлява сексуалният съвет?

За да разберете как Europol се различава от floorboard, ще ви помогнат подробно проучване на двата материала. Подовата дъска е профилно парче от дърво. Използва се за създаване на бордюр. От паркетна дъска се различава монолитичността на основата и отсъствието на слоевете, закрепени помежду си. Следователно, ако е необходимо, редовната подова плочка може да се повдига многократно.

От вътрешната страна на материала има специален жлеб. Той помага да се избегнат деформации, които могат да предизвикат промени в атмосферния въздух. Подовата дъска, подобно на еврото, е изработена от твърда дървесина. Тя има своите предимства и недостатъци.

Неговите положителни характеристики включват:

  1. Висока якост и надеждност.
  2. Естествен произход.
  3. Наличие на антистатични и антиалергични свойства (при използване на лак те се губят).
  4. Производство на възобновяеми природни ресурси.
  5. Подовата плоча помага да се запази топлината и да се събере "топлата" основа.

Има и недостатъци:

  • Тя е добра при звука.
  • Той изгаря добре, гние, е засегнат от насекоми и гризачи.
  • Изисква периодично обновяване на слоя защитен лак-боя.
  • Променя формата си, натрупва влага - набъбва, формира, образува пукнатини.
  • Има мека и устойчива на абразия повърхност, върху която могат да се образуват вдлъбнатини от тежки мебели или драскотини.
  • Необходими грижи и работа.

Както виждате, недостатъците на конвенционалната сексуална дъска са повече от предимства. Следователно съществува необходимост от създаване на нов финиш материал, при който отрицателните свойства да бъдат сведени до минимум. Така на светлината имаше европол - уникален материал, който много бързо спечели сърцата на потенциалните купувачи.

Какво представлява Европол?

Модерен европейски е същият панел, но е произведен с оглед на европейските технологии и европейските стандарти за качество. За производството му производителите използват само висококачествено дърво от твърди борови породи и специалното оборудване, което позволява да изсъхне правилно дъската.

Благодарение на системата на шпиндела, двата елемента се сглобяват надеждно и много плътно, създавайки монолитна и практически безшевна повърхност. Всяка дъска има идеална геометрия. На него няма възли и очи, други типични дефекти за дървото. От една партида дървото съвпада много на цвят.

Обърнете внимание! При съставянето на Европол колкото се може по-близо един до друг, следователно не се изискват допълнителни елементи за закрепване.



Чрез закупуването на този материал можете да използвате събраната повърхност без допълнителни обработки. Това означава, че няма да се налага да смилате, покривате пода с лак за дърво след монтажа, тъй като всички тези операции се извършват в завода. И това е голямо спестяване на енергия и време.

Външно, европейският не се различава от дървения под. Всички техни технически предимства са вътре. За целостта на снимката трябва да ги спрете.

Предимства на Европол

  1. Този европол има идеално гладка и гладка повърхност.
  2. Тъй като дървесината е добре предварително изсушена, с течение на времето европолът няма да се надуе, няма да се разруши и оттук няма да се появят пукнатините.
  3. Той е в състояние лесно да абсорбира влагата и да я отделя, така че в помещението винаги се поддържа необходимото ниво на влажност.
  4. Над описания пътеката можете да поставите системата "топъл под".
  5. Потребителските отзиви показват, че Европол действа като ефективна топло и звукоизолация.
  6. Универсалният европол е непретенциозен в грижите.
  7. Лесен за инсталиране.
  8. Дървесината във фабриката се обработва със специални импрегнации, които намаляват нивото на запалимост на материала и предотвратяват образуването на мухъл и гъбички.

Производствена технология

Как да направите Eurodod

Европол от всички стандартни размери

Такъв голям брой оперативни предимства беше постигнат благодарение на използването на специална производствена технология:

  • Първо, в началния етап, суровините са подбрани внимателно - европейският е произведен от сибирски бор, смърч, дъб или кедър. Използването на иглолистни видове, освен специална здравина, допълнително създава възможност за създаване на удобна и "полезна" атмосфера. Фитонцидите, които се съдържат в иглолистни дървета, имат физиотерапевтичен ефект върху човешкото тяло. Ето защо, европейският е наречен също "терапевтичен" пол.
  • На второ място е, че дървесината преминава на специална термична обработка, което спомага за намаляване на нивото на влажност вътре в нея до минимум 16. Суха борд става все по-устойчиви на атмосферни промени, така че почти не се деформира по време на целия период на експлоатация.
  • Трето, в завода готовите плоскости се третират със специални антисептици, които предотвратяват бързото развитие на гъбичките.
  • На четвърто място, на етапа на завършване, всяка дъска преминава няколко операции по смилане, след това се полира, лакира и поставя в специален термозащитен пакет.

Обърнете внимание! Това е термозащитното покритие, което показва, че пред вас има обикновен паркет или европол. Без термо филм, европолът не се продава.

  • Пето, всяка дъска е готова за употреба. Два съседни елемента разполагат със система "скок-канал", така че можете сами да събирате europol - без участието на професионални майстори, чиито услуги са доста скъпи. И това също може да бъде спасено.

Като се има предвид това и факта, че след монтажа на новата повърхност не трябва да се обработват, както и като се има предвид високата естетическа качеството на описаните продукти могат да бъдат безопасно твърди, че продажбата на Европол и си покупка - взаимноизгодна процес.

Производителите имат възможност да получат значителни печалби, компенсирайки производствените разходи. А купувачът, "overpaying", спестява значителни суми и получава по-добър изходен материал, който позволява създаването на "първокласен" клас на борда.

Обхват на приложение

Сексът от еврото

Европол в частни къщи

Днес Европол има широк обхват на приложение. Могат да се използват в жилищното пространство, да декорират подовете на открити улични тераси, в стаи, където има ежедневно натоварване на пешеходци, където постоянно се наблюдава голяма тълпа от хора.

Тъй като европейският състав има имунитет срещу висока влажност и температурни промени, причинени от климатичните промени или използването на допълнителни отоплителни системи, може да се твърди, че това е универсален материал.

Обобщение по темата

В резултат на това се подразбират следните заключения:

  1. Модерен европейски е обикновен плот, който, в допълнение към рязането, е претърпял много допълнителни обработки.
  2. Еврололът се различава от подова настилка, тъй като има много нисък праг на влагата, а също така и защото вече е претърпял фабрика за полиране и полиране и лакиране.
  3. Друг европейol е допълнително обработен с антисептични и противовъзпалими импрегнации.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да поставите паркет бордаКак да поставите паркет борда
Паркет дъска или ламинат, което е по-добър съвет за избора на капакаПаркет дъска или ламинат, което е по-добър съвет за избора на капака
Дървени подове в апартамента с достойнство и инсталационни правилаДървени подове в апартамента с достойнство и инсталационни правила
Видове подови настилкиВидове подови настилки
Модерните европоли са нови характеристики и отлични характеристикиМодерните европоли са нови характеристики и отлични характеристики
Характеристики на плочката от лиственицаХарактеристики на плочката от лиственица
Вдлъбната подова плочка и нейните характеристикиВдлъбната подова плочка и нейните характеристики
Къде и как мога да купя масивна дъскаКъде и как мога да купя масивна дъска
Дървен паркет в банятаДървен паркет в банята
Масивна настилка от дървоМасивна настилка от дърво
» » Европол или обикновената дъска за подова настилка какво да изберем?
© 2021 BggeHat.com