Модерните европоли са нови характеристики и отлични характеристики

Европол

Модерните довършителни материали отговарят на всички изисквания за безопасност и отговарят на определени стандарти за качество. Една от най-популярните подови настилки може да се нарече Europoles. Те създават универсално покритие, което има редица оперативни предимства. Какво представлява Европол? Какви са неговите положителни качества? Всичко това подробно в статията.

Как се различава европейският панел от стандартната плочка?

Гланциран (полиран) изглед на дъската

Подови настилки - отлично покритие

Експерти твърдят, че европейският е модерно подово покритие, което се сглобява от купчини дъски, изработени от масивно дърво. Съществуват три вида Европол:

  1. Standard.
  2. Гланцова (на земята).
  3. Залепени.

На външен вид, европейският продукт се различава малко от обикновената плочка, но неговите технически характеристики са няколко пъти по-добри от него. И всичко това, защото отговаря на европейските стандарти, наложени върху суровините за производството на дъски.

Обикновено един европейски е направен от лиственица или бор. Тези два вида дървесина се отличават с висока здравина и устойчивост на външни влияния.

Производствени характеристики

Таблата за такъв етаж се продават изключително в добре изсушена форма. Всеки от тях е обвит в специален термов филм, който е предназначен да предпази крайния продукт от излагане на влага. Оттук можете да направите първото заключение - обикновената дъска за подови настилки се различава от европол, тъй като съдържа повече влага. При описания материал индикаторите за влага се намаляват до минимум - не повече от 16.

Този индикатор може да се постигне благодарение на специална технология за сушене. Посоченият процес се извършва в специално проектирани камери за сушене, които изкуствено поддържат необходимия режим. Дървесината е материал, който лесно може да абсорбира влагата от въздуха. Ето защо всеки панел за europol е допълнително опакован в термо филм. Без него този материал не се продава.

Стандартният европейски е подложен на друга допълнителна обработка. Дъските са импрегнирани с различни състави - антисептици и противовъзпалителни средства, повишаващи огнеустойчивостта на дървото.

Глутиновият европол е много различен от стандартния или полиран под. Плочи от този вид са многопластов "пай", който се състои от няколко слоя дървени летви, залепени един към друг. Като лепило е специален водоустойчив състав. Поради това в резултат се получават елементи, които позволяват събирането на дървена основа, която не се страхува от влага и има повишени характеристики на устойчивост на влага. Какво означава това? Такава Европол ще има по-голяма надеждност.

Обърнете внимание! Предпочитайки да материала, мнозина получават върне доста издръжлив настилка, която не е психиатри и не се деформират с течение на времето, т.е. има висока производителност.



Предимства на европерията

При сравняване на описания материал с всеки друг дървен аналог се разкриват предимства:

  1. Липсата на слой по слой дава възможност да се извършват няколко десетки цикъла.
  2. Европол се абсорбира добре и изпуска излишната влага, докато не се деформира и не променя своята геометрия.
  3. С тези елементи е лесно да се сглоби идеално равна повърхност, която да поддържа желаното ниво на влажност. Благодарение на системата "spike-groove", подовата настилка се събира много лесно и бързо.
  4. Благодарение на специалната производствена технология се получава универсален продукт, който може да се използва за декориране на вътрешни и външни помещения. В резултат на сглобяването е възможно да се създаде покритие, което е непретенциозно в грижите и поддръжката.
  5. Над европейската може да се постави под топлата система на пода. Самият материал допълнително осигурява добра топло и звукоизолация.
  6. Специалните импрегнации, използвани от производителите, осигуряват допълнителните качества на материала. Такива подове не горят и не привличат мръсотия за себе си. В дървесината, третирана с антисептични бъгове, гъби и плесени не се засаждат.

Универсалност на Европол

Лиственица - качествен материал за пода

Европол е висококачествена дървена обвивка

Като суровина, както е споменато по-горе, често се използват лиственица, сибирски бор и кедър. Иглолистните скали помагат да се създаде комфортна и здравословна атмосфера. Фитонкидите, които се съдържат в тях, убиват бактериите във въздуха, така че този избор е оправдан и от тази страна.

Разбира се, струва си, че европейският е много по-скъп от обикновения дървен аналог. Но за качеството, винаги трябва да плащате висока цена. Освен това, част от разходите могат да компенсират лекотата на сглобяване. Подът може да се използва веднага след монтажа. Няма да се нуждае от по-нататъшна обработка. Дори и на етапа на производство борда е добре полиран и върху него е нанесен защитен декоративен слой, така че е възможно да се спести както боя, така и лак.

Системата "шпиндел-канал" осигурява гъста опаковка на елементи. В завода плочки остъргват няколко пъти, импрегнирани с антисептици, множество слоеве от износоустойчиви полиуретанови лакове или масла несвързани с дялово участие, следователно, е възможно да се създаде плоска и гладка повърхност.

Обхват на приложение

Екологично подово покритие

Високо качество на европолите

Трудно е да се определи специфична област на приложение на европейския продукт. Днес този материал се използва доста широко. Тя се справя добре с високи натоварвания на пешеходците, така че често европейската се използва за украса на офиси и изложбени зали, където винаги има голяма тълпа от хора.

Тъй като добре се изсушава и се обработва с импрегниране борда не се страхува от влага, тя може да се използва за изграждане на обществени тераси към улицата. Ако вземем под внимание материал имунитета на температура и възможността за използване на допълнителни системи за отопление, можем спокойно да кажем, че докато броят на всички предимства, в сравнение с Европол не е никой друг подови настилки.

Обобщение по темата

Европол - покритие от естествено дърво. Този борд, създаден със специална технология и напълно готов за монтаж. Дървото е добре изсушено и покрито с антисептични импрегнации.

От обичайната платка Европол се различава с това, че в допълнение към краищата на системата "трън-бразда", предната страна на материала добре полиран и покрита със специален полиуретанов лак в няколко слоя. Струва си да се удоволствието не е евтино, но високата цена се отплаща много положителни резултати.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво е добро за търговския линелиум tarkett?Какво е добро за търговския линелиум tarkett?
Какво представлява инженерната плоча? Характеристики, достойнства и начини на оформянеКакво представлява инженерната плоча? Характеристики, достойнства и начини на оформяне
Европол или обикновената дъска за подова настилка какво да изберем?Европол или обикновената дъска за подова настилка какво да изберем?
Модерни подови настилки от PVC плочки, предимства и недостатъци, характеристики на стилаМодерни подови настилки от PVC плочки, предимства и недостатъци, характеристики на стила
Оригинален разтвор байкал на плочаОригинален разтвор байкал на плоча
Етажното покритие е идеален за спортни площадкиЕтажното покритие е идеален за спортни площадки
Какво представлява Knauf Superpole?Какво представлява Knauf Superpole?
Плочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетикаПлочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетика
Какъв трябва да бъде изборът на подови покритияКакъв трябва да бъде изборът на подови покрития
Технологията на издигане на къща от залепени гредиТехнологията на издигане на къща от залепени греди
» » Модерните европоли са нови характеристики и отлични характеристики
© 2021 BggeHat.com