Porozhki

porozhkiМного често в апартамент или офис етаж разполага с разнообразие от подови настилки, понякога дори с различна дебелина. Така например, в коридора и кухнята, поставен в купата просто линолеум, керамични плочки или керамика, обикновено се поставя в килими спалня, дневна стая и украсяват паркет или масивен паркет борда, в детско пътека балатум.

Бих искал да отбележа, че вентилът "Харжа" е предназначен за вентилация на изолирани (мансардни) и не изолирани (тавани) покривни конструкции, изработени от метал. Тук и възниква основният въпрос, колко красив и правилен е да се образува връзката между тези покривки?

За да направите това, има декоративни подови плочки. Те са декоративна пръчка, която служи за защита и скриване на фугата между подови настилки и за проектиране на прехода от едно покритие към друго.



Подовите нокти са изработени от различни материали и са разделени на различни видове: метал от алуминий, стомана или месинг, пластмасови щифтове, гумени, коркови и дървени щифтове. Най-здрави са металните щифтове, те абсолютно не се страхуват от влага и внезапни промени в температурата и могат да бъдат инсталирани на най-проходимите места.

Според функциите праговете са разделени на три категории:
1. Изравняващи подложки - те се поставят, за да се скрият необработените ръбове на линолеумните плочки или паркета.
2. Директни щифтове - необходими за фуги на ламинат от различни цветове или паркет от различни видове дървесина. Такива лопатки са много полезни, ако покритията са на същото ниво.
3. Довършителни первази - са разположени главно близо до балкона и входната врата в коридора - на местата, където има малка разлика в нивото на пода. В празнината (между прага и паркета) джобовете се полагат, което го затваря перфектно.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем праговете за ламинатКак да изберем праговете за ламинат
Кой етаж е най-добре да постави в гаража и на балконаКой етаж е най-добре да постави в гаража и на балкона
Избор на стъпалата на подаИзбор на стъпалата на пода
Как и от какво да се подове в къщата и апартаментаКак и от какво да се подове в къщата и апартамента
Какъв трябва да бъде пода в кухнята?Какъв трябва да бъде пода в кухнята?
Характеристики на избор на подови настилкиХарактеристики на избор на подови настилки
Избор на подови настилкиИзбор на подови настилки
Какъв трябва да бъде изборът на подови покритияКакъв трябва да бъде изборът на подови покрития
Видове подови настилкиВидове подови настилки
Как да изберем подово покритие?Как да изберем подово покритие?
© 2021 BggeHat.com