Как да се премахне скърцането на секса

Всеки етаж на някоя къща след известно време ще изисква ремонт. Особено се отнася до дървена подова повърхност. Това се дължи на факта, че пода е важна част от цялата конструкция на къщата. Механичният стрес се проявява в течение на определен период от време в резултат на естествените промени в този дизайн.

Следните ефекти оказват влияние върху пода:

  • влажност
  • Неправилна работа,
  • Възраст на пода.

Ако има някакви пукнатини в това покритие или ще бъдат закрепени, това означава, че трябва да се поправи спешно. Как да премахнете скърцането и да поправите появяващите се пукнатини, ние ще ви кажем сега.

Свиването на пода, откъдето идва

Нека да разберем какво е гърч? Шумолене е звук, който се получава, когато части от подовата повърхност се разтриват един срещу друг.

Скърцането на тази повърхност възниква поради следните причини:

  • Намаляването на размера на дневника или борда, например, те scirled.
  • Движение на задника и закъснение един спрямо друг.
  • Лоша връзка за закопчаване.
  • Отсъствие близо до стените на пролуките.

Елиминиране на скърцаща дървена повърхност. Примери и препоръки за премахване на скърцането със секс

Много е трудно да се извърши пълна подмяна на дървената повърхност. Тъй като подобна работа е скъпа и отнема известно време. Най-простите начини да се отървете от драскотини са:

Плетива клинове

За да се отървете от скърцането, можете да използвате дървени клинове, които трябва да бъдат заковани отдолу, между дъски и греди, слабо закрепени или да се предотврати триене между тях. За този процес се нуждаете от чук, удари, дървени клинове.

Пълнеж с монтажна пяна

Монтирането на пяна при нейното разширяване осигурява твърдостта на пода и предотвратява скърцането й поради падането й в съществуващото пространство. Но това не е ефективен начин, тъй като пяната може да се срути и драскотината ще се повтори. Ето защо този метод е временен и скъп. 

Монтаж на анкери от метал

Ако като основа на пода се използва бетонна плоча, тогава могат да се използват метални анкери за премахване на скърцането на пода. Този метод е скъп, но е ефективен. Това се дължи на факта, че за ремонта на повърхността ще отнеме около 200 парчета от такива котви. 

Монтиране на шперплат върху дървения под

Ако подовата повърхност е плоска, но Дървени подови настилки.>дървен под все още scars, тогава в този случай ще помогне Полагане на "шперплат върху дървен под">шперплат върху дървения под, върху покритието. Основното нещо, че дебелината на шперплата е не по-малко от 12 мм, тъй като по-тънки фурнири инсталирани няма да повлияят на резултата от дадена ситуация. Трябва да се отбележи, че този метод също не е гаранция за 100, че няма да успее да се промъкне вече, но има надежда, че известен период от време в даден повърхност, която ще бъде няма недостиг. 

Инсталираме винтове за самозатягане



Този метод ще бъде по-ефективен, ако скърцането се случи, когато закъснението и дъното на дъното се докосне. Най-трудната задача на този метод е да се търси закъснение. След като се установи забавянето, е необходимо да се включат 2-3 винта за самозатягане в дъската. Това ще премахне такъв неприятен звук. 

Намажете дървения под

От финансова гледна точка този метод е много евтин. Но ако се приближите от страна на труда, това е трудоемко. Необходимо е да проверите отново състоянието на всички трупи и къде трябва да ги поставите или подмените, както и да извършите пълна проверка на всички подови дъски. (вж.Дървеният "под на закъснение на предимствата и недостатъците">Дървен под на трупи - неговите предимства и недостатъци).

Необходимо е също така за пълния ефект да се променят всички гвоздеи за самонарезни винтове, тъй като повечето гърми се появяват в свързващите места на ноктите с дърво. Самонарязващият винт няма такъв недостатък. 

Отстраняване на пукнатини - ремонт на пода от дърво

Елиминиране на пукнатиниДруг недостатък на дървеното поле е наличието на пукнатини. Това е както функционален, така и естетичен недостатък. Появата на пукнатини се свързва с периода на експлоатация и въздействието върху пода на различни външни фактори, като: температурни промени, повишена или намалена влажност.

Ремонт на "дървен под">Ремонт на дървен под направете с помощта на тънки дървени клинове. Най-добре е обаче да се ремонтира въз основа на специален уплътнител за това покритие, състоящ се от дървени стърготини и боя. Този инструмент, както можете да си купите, и готвя у дома.

Необходимо е да се вземат фини дървени стърготини, лакове и бои в съотношение 4: 1: 1. Всички съществуващи слотове са пълни с това решение до нивото на дъските.

Друг начин за отстраняване на такива пропуски е дебело въже или сплетен кабел, е импрегниран със синтетичен лепило или PVA proizvodstva.Zatem дърводелски и nachekanivayut в гнездото чрез шип или вградени kerna.Dalee тези слотове пълнител, състояща се от PVAc и малък внимателно opilok.Neobhodimo пресейте дървени стърготини, така че да нямат фрагменти от кора, чипове и други големи елементи. Тази смес е пълна с всички съществуващи пукнатини, на върха на въжето вързани там, оставяйки малка бум.

След частичното втвърдяване и началото на лепило шпакловка полимеризация на PVA трябва незабавно да се намали нивото на пълнене лоб с дъските.

Подът трябва да се допуска в размер на 1-2 дни при метод prosyhanie.Etot е много ефективна, тъй като PVA има добра еластичност и заради това борда на данни е здраво залепени един за друг.

Строителният пазар има различни видове инструменти, материали, които ви позволяват да извършвате всякакви строителни работи не само на професионалисти, но и на любители на дома. Сега често се използват инструменти на подвижния принцип, което прави ремонта на дървения под още по-евтин и по-достъпен.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ремонт на къщата като подРемонт на къщата като под
Дървени подове Техники за полагане на различни основанияДървени подове Техники за полагане на различни основания
Ремонт на пода със собствените си ръцеРемонт на пода със собствените си ръце
Етажът в сградата потрепва какво да прави?Етажът в сградата потрепва какво да прави?
Ако дървените подове викат какво да правят?Ако дървените подове викат какво да правят?
Как да се изравни дървен подКак да се изравни дървен под
Доказани рецепти, как да се отървете от скърцането на сексаДоказани рецепти, как да се отървете от скърцането на секса
Как да направите или промените дървения под в апартамента със собствените си ръцеКак да направите или промените дървения под в апартамента със собствените си ръце
Как да поставите линолеум на дървен подКак да поставите линолеум на дървен под
Ремонт на подове Ремонт на паркетРемонт на подове Ремонт на паркет
» » Как да се премахне скърцането на секса
© 2021 BggeHat.com