Няколко ефективни начини за премахване на скърцането на секса

От древни времена човечеството използва дървен материал като подово покритие и през това време не губи значението си. Потребителите го обичат за луксозния си външен вид, защото това е пода от дърво, което е един от признаците за високия доход на собственика. Той е обичан за своята екологичност, тъй като този материал е 100% естествен и за отлични характеристики.

Въпреки това, въпреки че дървото се отличава с дълголетието си, времето може да го повлияе негативно. Например, може да се появи характерен гърч, за който ще искате да се отървете след няколко дни. Как да премахнем скърцането на секс, нека поговорим по-нататък.

Причините за скърцането

Ние вече припомни положителните характеристики на дървения под: те са красиви, удобни и топли, в допълнение, абсолютно безопасно. Въпреки това, заедно с това, те могат да бъдат подложени на по-скоро силно отрицателни външни влияния, често води до напукване (при механични натоварвания), гниене дърво (при висока влажност), изсушаване и други. Всичко това може и трябва да бъде коригирано, тъй като причините са категорично ясни. Въпреки това, ако нашите обичайни стъпки са придружени от много неприятно писък, тогава това е ужасно досадно и изглежда безкрайно. Как да избегнете самото подстригване на пода?

Говорейки по принцип, драскотина е звук, който се получава, когато определени обекти или части от тях се разтриват един срещу друг. Ето защо причините за появата на такова неприятно явление могат да се разграничат до известна степен:

  • разделяне на паркетни ламели
  • изсушаване на покритието за паркет
  • отлепване на паркета от основата
  • Скрапване на гребена на покритието или неговия канал
  • сини винтове и нокти
  • изход от винтове и гвоздеи от необходимите гнезда
  • стена пролука
  • преместването и движението на краищата и закъснението на паркета по отношение един към друг и така нататък

Премахване на скърцането на пода от дърво

За да се отървете от скърцане на пода, разбира се, можете напълно да замените дървения под. Но никой няма да спори с факта, че подобни действия са много скъпи както по отношение на финансите, така и по време. Има обаче и други начини, които във всяко отношение са по-евтини и така да се каже "тясно фокусирани", но също така да се помогне да се отървем от проблема.

1) Уплътнителни клинове

Премахване на клинове

Премахване на клинове

В много случаи причината за неприятния звук, за която говорим, е лошо закрепените дъски към гредите или закъсненията. Ако това е така, тогава в резултат на триене дъски един от друг и има нежелан писък, предоставяне на много неприятни емоции.

За да се премахне това триене, клинът се закопава между гредите и дъските. Ако няма достъп до дъното на рафта, е необходимо да се фиксират дъските отгоре по отношение на закъсненията.

Ако причината за скърцане. - Това е триенето между дъските се, а след това, за да се отърве от него, можете да карам клин в пропастта на стъпки от около 15-20 см Това е много важно, за да се погрижи за това, че те не са направени на нивото на пода. За тази процедура ще ви трябват дървени клинове, чук, въже или метален прът.

Как мога да премахна скърцането на дървен под? Например, заспиване на графит на прах или талк в пукнатини, разположени между дъските.

2) Напълнете с монтажна пяна

Обикновено подземното пространство е с височина около 9 сантиметра, тъй като за да се елиминира характерен вид скърцане, можете да нанесете монтажна пяна, която се разширява и по този начин осигурява високо ниво на твърдост на подовата настилка.



Но с използването на пяна, можете да започнете да блъфирате, а по-късно - и колапс, което отново води до връщането на скърцането. Следователно, този метод, който освен това ще ви отведе до доста пени, може да се счита за недостатъчно ефективен.

3) Приложение на метални анкери

Ако в основата на дървената ви облицовка има бетонна плоча, тогава елиминирането на писъци може да се постигне с помощта на метални анкери. Те могат да бъдат прикрепени само ръчно. Първо трябва да направите малка дупка, след това да инсталирате метална обвивка и след това да затегнете анкерния болт ръчно.

Този метод е много ефективен, защото наистина ви позволява да премахнете скърцането на пода, но това е много скъпо във финансовия план. За да ремонтирате пода, може да се нуждаете от до 200 метални котви, всяка от които струва около 10-15 рубли. Следователно общата сума не може да изчезне на всички малки и времето за извършване на такава работа е достатъчно.

4) Шперплат върху горната част на дървения под

Ако подът, който ви кара да се чувствате неудобно с удавяне, има плоска повърхност, а след това, за да елиминирате проблема, пластмасови листове. Полагане трябва да се направи върху лепило, а дебелината на шперплата трябва в идеалния случай да бъде 12 милиметра. Тези листове се препоръчва да бъдат поставени под ъгъл по посока на основното полагане на дъските.

В същото време е невъзможно да се каже, че този метод постоянно ще ви помогне да премахнете драскотина, но за определен период от време със сигурност ще забравите за това.

5) Издърпване с винтове

Завийте винтовете в пода

Издърпване с винтове

Също така много ефективен вариант, който ще ви помогне да премахнете скърцането на пода в точката на контакт между плочката за подова настилка и изоставането, ще стане самообладание. В този метод, обаче, основният проблем може да бъде местоположението на самия лаг. Също така трябва да определите дали има под пода, който има дефект, преминаването на всякакви комуникации.

Цялата процедура се състои в усукване на две или три винта в повредена дъска. Използвайки тренировка от едната страна на плочката за подова настилка през дъската в лъча или дървения материал, е необходимо да пробиете дупка. След това е необходимо да карате гвоздей или, което е още по-изгодно, завийте винта в правилния размер. Внимание трябва да се обърне и на капачката на използвания винт или гвоздей - той трябва да е напълно вдлъбнат в дъската.

6) Затягане на дървения под

Елиминирането на изкривяването чрез затягане или сглобяване на пода е процес, макар и труден, но икономически жизнеспособен и надежден. Всяко от имената на този метод отразява важния етап от процеса на ремонт. Тази опция включва предварителна проверка на състоянието на плочките и изоставане при търсенето им. Ако се открие дефект, елементите на подовата настилка трябва да бъдат коригирани или напълно отстранени и заменени.

Този метод е признат за един от най-ефективните, защото всички гвоздеи са заменени със самозатягащи се винтове, които са лишени от характерното скърцане на ноктите в местата, където са свързани с дървото.

Нокътът се държи в дървото поради разделените му слоеве, които могат плътно да закопчат метала. Въпреки това, с течение на времето поради отслабването на сцеплението, металът може да започне да ръждясва и значително да намалява диаметъра си. Резултатът от този неприятен процес е същият. Е, заместването на неприятните нокти с по-практични самонарезни винтове може да ви помогне да отстраните този проблем с писък.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ремонт на къщата като подРемонт на къщата като под
Дървени подове Техники за полагане на различни основанияДървени подове Техники за полагане на различни основания
Ако дървените подове викат какво да правят?Ако дървените подове викат какво да правят?
Доказани рецепти, как да се отървете от скърцането на сексаДоказани рецепти, как да се отървете от скърцането на секса
Как да направите или промените дървения под в апартамента със собствените си ръцеКак да направите или промените дървения под в апартамента със собствените си ръце
Как да поставите линолеум на дървен подКак да поставите линолеум на дървен под
Тънък ремонт, отколкото покриване на пукнатините в дървения подТънък ремонт, отколкото покриване на пукнатините в дървения под
Избор на пода за кухненските опции и техните функцииИзбор на пода за кухненските опции и техните функции
Някои съвети за това как да се премахне скърцането на дървен подНякои съвети за това как да се премахне скърцането на дървен под
Как да изравним дървената основа с подовата защита за подаКак да изравним дървената основа с подовата защита за пода
» » Няколко ефективни начини за премахване на скърцането на секса
© 2021 BggeHat.com