Как да изпълняваме подови настилки на земята?

1

Приземните устройства се считат за относително проста процедура. Независимо от това, прилагането му е свързано с някои нюанси. На първо място, следва да се отбележи, че в повечето случаи на мястото на слоевете по такъв етаж ще бъде стандарт: това е постеля, тя почива на върха на бетонна плоча на върха на подредени слоеве от хидро и топлоизолация, и на върха, изпълнен с замазка. От това правило може да бъде отменено - в зависимост от вида на подове да промените дебелината и вида на топло- и хидроизолация слой.

Що се отнася до подложката, най-често се извършва от чакъл, който се смесва с пясък. Въпреки че има и възможни варианти - например, първо поставете филтърния слой от чакъл с дебелина около 20 см, след това завършете основата със смес от пясък и чакъл. Във всеки случай, този слой може да се постави само на земята, изчистени от плодородния слой и внимателно изравнени. Всеки слой трябва да бъде натиснат ръчно или механично. Това създава стабилна опора за твърда бетонна плоча.

Такава плоча от своя страна е направена от достатъчно плътна бетонна маса, за която бетонът е взет в клас В10 или В15. Ако има нужда от увеличаване на шумоизолационните свойства, се прави компенсационна връзка между стените и плочата. За тази употреба използвайте уплътнения или пяна от полистирол. Отнемането на бетона отнема няколко дни, за да я вземе. През този период не се извършва никаква работа. Но през лятото трябва да се уверите, че бетонът не изсъхне на слънце. Следователно плочата се напоява или покрива със защитен филм.



Хидроизолацията на пода на земята най-често се състои от два слоя покривен материал. Първо първият слой е залепен с мастик към основата. След това лентите на втория слой се полагат със същото припокриване като долните ленти. Можете да използвате и заваряем покривен материал, който е свързан горещо с помощта на горелка. За такава работа е по-добре да привлечете специалист.

Лесно е да работите със самозалепващ се филц. Но независимо от опцията, която избирате, трябва да сте сигурни, преди да я залепите, че бетонът вече е изсъхнал. След като инсталирате този слой, направете хидроизолация - обикновено се изработва от тънък плосък филм. Ако се използват някои материали за подови настилки, хидроизолационният филм може да се постави дори директно върху леглото или върху свеж бетон.

Е, след посещение https://prisly.ru ще намерите най-добрите недвижими имоти в Краснодар. Само там ще можете да закупите апартамент или офис, както с ремонт, така и без.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Устройството на пода в частната къщаУстройството на пода в частната къща
Груба подова замазка на земята, производствени характеристики, поръчка и стъпка по стъпка инструкцииГруба подова замазка на земята, производствени характеристики, поръчка и стъпка по стъпка инструкции
Бетонният под на земятаБетонният под на земята
Етажи на земятаЕтажи на земята
Бетонът и дървеният под на земята характеристики на технологията и начините за полаганеБетонът и дървеният под на земята характеристики на технологията и начините за полагане
Самостоятелна подова настилка в частен домСамостоятелна подова настилка в частен дом
Как да направите подовете на земятаКак да направите подовете на земята
Как да изравним дъскатаКак да изравним дъската
Монтиране на пода на земятаМонтиране на пода на земята
При избора на основите за изграждане на гаражПри избора на основите за изграждане на гараж
» » Как да изпълняваме подови настилки на земята?
© 2021 BggeHat.com