Бетонни конструкции и нови изолационни системи

Бетонни конструкции и нови изолационни системи

Въпреки че лаврите около изграждането на привлекателна сграда често попадат на архитекта, неговата сила и дълготрайност зависи от дизайнера и строителите, стриктното изпълнение на дизайна и качеството на материалите. Качеството на строителството наскоро започна да намалява, което оказва неблагоприятно въздействие върху сградите, разположени в сеизмични зони.

Силата на конструкцията зависи основно от правилната конструкция и дизайн, които могат да бъдат нарушени поради неправилния ред на устройствата. Тя е още по-сложна поради въвеждането на много нови химически добавки към бетона, за да сменим свойствата и качествата си.

Докато промишлени процедури за строителство са регулирани от личен процес дисциплина, като цяло, това е пълна каша, често се дължи на некомпетентността на майсторите и липсата на контрол върху технологичните изисквания. Изграждането на бетон често се извършва ръчно и материалите се разпределят в окото, така че от време на време се появяват грешки.

От горното можем да заключим, че за да се извърши висококачествено строителство с бетон, е необходимо да се търси професионална помощ и да се спазват всички технически изисквания.



Това не е просто още един продукт на иновативното развитие на германския гигант, който се отличава от предшествениците си от всичко на пазара. Това е напълно нова система за изолация от Хенкел, чиито качества са гарантирани от престижното "Европейско техническо одобрение" (ETA), издадено от Европейската организация за предоставяне на технически разрешения (EOTA). Това се отнася до цялата система, която има продължителност на живота най-малко 25 години.

Нова Ceresit Ceretherm Impactum не само много издръжлив при нормална експлоатация (ултравиолетова радиация от слънцето, значителни промени в температурата през деня, студена зима, наводнения от дъжд и сняг, вятър и влага във въздуха, както и химически агресивни вещества), но също така устойчиви на екстремни механични натоварвания. (подутини и удари), дължащи се на нови материали, разработени от Henkel, особено на подсилена мазилка Ceresit CT 100 и Impactum TLC и мазилка Ceresit CT 79 Impactum.

За да научите всичко за проектирането на стадиона за кетъринг - посетете fischer-bini.ru. Има само всичко, за да се създаде проект за предприятия за обществено хранене на всеки стадион.

Материалите от системата Ceresit Ceretherm Impactum могат да компенсират недостатъците на полистирола. Това осигурява ненадмината здравина на изолацията, включително устойчивост на екстремни механични натоварвания с много ниски инвестиционни и оперативни разходи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ние изчисляваме сумата на цимента на основата за частна къщаНие изчисляваме сумата на цимента на основата за частна къща
Технология за производство на бетонТехнология за производство на бетон
Добавки за подобряване на свойствата на бетонаДобавки за подобряване на свойствата на бетона
Нанобетон нови технологии в строителствотоНанобетон нови технологии в строителството
Какво е автобусна помпа и за какво е тя?Какво е автобусна помпа и за какво е тя?
Бетонов бетон или керамика за строителството?Бетонов бетон или керамика за строителството?
Фактори, влияещи върху издръжливостта на бетонната конструкцияФактори, влияещи върху издръжливостта на бетонната конструкция
Свалящ се кофраж и неговата класификацияСвалящ се кофраж и неговата класификация
Какъв конкретен е необходим за фондацията?Какъв конкретен е необходим за фондацията?
Изграждане на плувен басейн на вашия сайтИзграждане на плувен басейн на вашия сайт
» » Бетонни конструкции и нови изолационни системи
© 2021 BggeHat.com