С лице към къщата на газобетон

Довършителни работи на къща от газобетонДнес популярността на строителните материали се разраства, което притежава всички необходими качества за поддържане на топлината в помещенията. Както вече разбрахте, ние говорим за газобетон, който се състои от пяна от циментова суспензия с добавка на вар и алуминиев прах. Ако производителите на блокове отговарят на всички формули и технологии, тогава този материал е безопасен. Придобийте го само от производители с опит.

При изграждането, външно довършителни работи на газобетонна къща, тъй като материалът съдържа пори и незащитна хидрофилна система. Поради тази причина блоковете се намокрят, втвърдят и окисляват, стават по-малко привлекателни.

Тухлени стени в газобетон

Ако е планирано, след изграждането на кутия от газобетон, покритие с тухли, то преди полагането на основата е необходимо тази част да бъде взета под внимание. Изчислете неговата ширина, като:

  • дебелина на тухли;
  • разстояние от 50 мм;
  • дебелина на бетонния бетон.

Тухла е по-устойчив на влага материал в сравнение с блока. За по-нататъшно влага тухла не преминават, преди полагането, оставя малка разлика от 30 - 50 милиметра, която може да се регулира от подвижен метален лист. Без празно пространство не се препоръчва да се направи това, газобетонът ще се намокри и разходите за отопление ще се увеличат.

От само себе си, тухлената промишленост не трябва да издържа. Тя трябва да бъде свързана с кутията на къщата с помощта на предлежащи купчини. За да направите това, можете да използвате метална неръждаема превръзка лента (за всеки квадратен метър четири свързани елементи). На горния ред, под корниза, не забравяйте да направите "издухвания" или, с други думи, вентилация. За да направите това, оставете няколко тухли без хоросан във вертикалния шев.

Сайдинг и ламперия



Завършване на къщата от газобетонни панелиСайдингът е много популярен днес. Той бързо е монтиран и скрива под себе си не-стока вид на къщата с цялата грапавост, което го прави по-представи. За да отрежете бетонната кутия с сайдинг, първо трябва да построите щайга на стената. Структурата се сглобява много просто от металния профил за гипсокартон под марката SD-60. Можете да използвате дървен лъч, предварително напоен с антисептично решение, но профилът е още по-надежден.

По периметъра на прозорците и отворите на вратите се поставят директни окачвания, върху които профилът ще бъде фиксиран. Започвайки от ъгъла и на всеки 1,5 метра, маркирайте местата, където ще се появи рамката. Закрепваме окачванията и вмъкваме профила в тях. Прилагайки нивото на сградата, излагаме вертикалата от двете страни и я прикрепяме към окачването. За твърдост по долния и горния ръб ние обличаме профила за гипсокартон под марката PN 28/27. Ако възнамерявате да изолирате, тогава задължително трябва да изложите профила до дебелината на изолацията с малка разлика, така че сайдингът да не се надува.

След като изложите рамката, можете да започнете най-интересната част от работата - сайдингът. Но първо премахнете всички ненужни: щори, opalelku, клони с храсти и мухъл с гниене. Разбиваме дренажните тръби и всичко, което ще попречи на работата.

Външната облицовка на бетонния бетон започва с долната начална лента, която трябва да бъде изравнена и фиксирана с малка самобръсначка с голяма капачка. След като цялата лента се завинти към профилите, следващата лента се поставя в ключалката, а също така закрепваме другия край на материала. Ако имате профил, изложен под изолацията, след 3-4 ленти от сайдинг можете да вмъкнете в кухината, образувана от вас избрания нагревател.

След края на работата, по периметъра и около прозореца и отворите на вратите, затваряме слотовете със специален пластмасов ъгъл. Ако нямате сайдинг, а панели, тогава принципът на работа е същият. Сега къщата е защитена от външни атмосферни влияния и ще трае достатъчно дълго.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Правилно подсилване на газобетонни блокове при издигането на двуетажна къщаПравилно подсилване на газобетонни блокове при издигането на двуетажна къща
Реалната цена на газобетон блок е оценката за къщатаРеалната цена на газобетон блок е оценката за къщата
Топлопроводимост на газови блоковеТоплопроводимост на газови блокове
Изграждане на вана от газов блокИзграждане на вана от газов блок
Газов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървотоГазов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървото
Строителство на къщи, вилиСтроителство на къщи, вили
Газов блок за изграждане на къщаГазов блок за изграждане на къща
Газов блок за изграждане на модерна къщаГазов блок за изграждане на модерна къща
Използване на газобетон в строителството на къщиИзползване на газобетон в строителството на къщи
Къща от бетонни конструкцииКъща от бетонни конструкции
» » С лице към къщата на газобетон
© 2021 BggeHat.com