Топъл под, в зависимост от системата

Подово отопление Ensto

Парафразирайки древната народна мъдрост, може да се каже: "Подгответе шейната през лятото и топъл пролет през пролетта". Всъщност пролетта е най-добрият сезон за началото на строителството и ремонта, след което винаги искате да видите нов красив интериор с икономични и ефективни комуникации. Една от най-популярните системи за отопление наскоро беше заслужено смятана за топлия под на Ensto. Той отново потвърждава истината, че никой не разбира технологиите за отопление като майстори от северните страни.

Типове подове на Ensto

Финландските подове Ensto се предлагат в три различни версии. Те са перфектно съчетани с всякакви подови настилки - от килими и линолеум до традиционни за топъл под от естествен камък и керамика.

В зависимост от това, което планирате да използвате като довършителни подови настилки, можете да изберете:

  • Моделът Tassu е надежден класически кабел, честотата на полагане, която се определя само когато е поставена под бетон.
  • ThinKit вариантът се различава от класическия модел само в това, че може да бъде монтиран върху бетонна замазка под покритие с висока топлопроводимост. Близостта до покритието осигурява по-добро разсейване на топлината на отоплителния кабел и по-голяма енергийна ефективност в сравнение с "класическия".
  • Пълният комплект от модела вече включва проводници за захранване, чиито връзки са затворени със съединители, инсталирани на фабричното оборудване, както и термостат за регулиране на нивото на отопление. Монтажът на този модел е разрешен директно върху лепилото за плочки в непосредствена близост до нагревателната повърхност.
  • Моделът ThinMat е отоплителен кабел, който вече е залепен към монтажната мрежа. Готовите изтривалки са удобно монтирани и закрепени на пода или точно под него (за делото с дървени подове). Комплектът включва регулатор, каруци и всички необходими аксесоари.



Всички модели се предлагат в различни дизайни, които се различават една от друга с общата дължина на кабела и неговия специфичен енергиен капацитет. И двата параметъра оказват пряко влияние върху цената на топлата етаж и количеството електроенергия, консумирана от нея за единица време. Те също така определят колко бързо и колко ще се загрее вашия под.

Основните правила за инсталиране и работа са изложени в подробното ръководство. Инструкцията, която ги съдържа, трябва да бъде прикрепена към всеки комплект за доставка.

Топлият под на Ensto е пример за сложен дизайн и безупречно качество на строителството. В това можете да бъдете убедени в продължение на много години безпроблемна работа на отоплителната система, направена с помощта на продуктите на популярната марка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Избор на подаИзбор на пода
Видове подови настилкиВидове подови настилки
Полагане на подове с топла вода под линолеум със собствените си ръцеПолагане на подове с топла вода под линолеум със собствените си ръце
Подходящ ли е ламинатът за подово отопление?Подходящ ли е ламинатът за подово отопление?
Инфрачервени подове за съвременни технологии в съвременен домИнфрачервени подове за съвременни технологии в съвременен дом
Как да изберем топъл под? Кой да избере?Как да изберем топъл под? Кой да избере?
Направяме ли подовата настилка на балкона?Направяме ли подовата настилка на балкона?
Как да изберем подово отопление в дървена къща?Как да изберем подово отопление в дървена къща?
Как да поставите филм топъл под ламинат или линолеумКак да поставите филм топъл под ламинат или линолеум
Това, което е добро за топлия под, е топлинните предимства и недостатъци на дизайнаТова, което е добро за топлия под, е топлинните предимства и недостатъци на дизайна
» » Топъл под, в зависимост от системата
© 2021 BggeHat.com