Това, което е добро за топлия под, е топлинните предимства и недостатъци на дизайна

Термо топъл под

Съвременният подход за отопление на собствения ви дом е решение на много проблеми. Ето защо производителите се опитват да въведат нови системи за отопление на пазара, които надвишават предишните възможности по отношение на тяхното представяне. Подгряващите подове като разнообразни отоплителни системи печелят популярност всяка година. Много производители предлагат нови продукти, което е много окуражаващо за потребителите. Например шведската фирма Thermo Industri AB пусна уникална извадка от топлия под - моделът Thermo. Нека да разгледаме по-отблизо и да се запознаем с плюсовете и недостатъците на тази система.

Някои характеристики на шведските продукти

Първо, шведските производители са най-известната компания в Европа за производството на всичко свързано с отоплителните кабелни отоплителни мрежи. Това е един от европейските лидери в областта, чиито продукти се продават по целия свят. Продуктите са наистина отлични и тяхното качество се потвърждава от съответните сертификати. В допълнение, те напълно отговарят на нормите и изискванията на настоящето. Всъщност това е пълен набор от необходими елементи, инсталирането на които е толкова просто, че дори и начинаещ може да се справи с него.

Компонентите на комплекта са:

  • Термокаментен нагревателен кабел.
  • Отоплителни рогозки Thermomat.
  • Терморегулатори Thermoreg.
  • И всички останали части и компоненти, необходими за процеса на сглобяване.

На второ място, най-важното условие за правилното функциониране на всеки тип топъл под, е равномерното разпределение на топлината по вертикалата. Така че с топъл под, термо, който произвежда Швеция, това разпределение е оптимално. На пода температурата е + 24 ° C, в началото на човек на височина + 16 ° C и на ниво тяло + 22 ° С. Експерти твърдят, че е толкова разпространение на температурата по отношение на човешкия растеж се счита за идеален.

Трето, това е липсата на конвекционни потоци, дължащи се на равномерното разпределение на топлината в цялата базова площ. Това създава определени условия, при които прахът не се издига до тавана. Но дори и тук има един нюанс, или по-скоро, съвет - да се извършва мокро почистване се препоръчва по-често.

Модерен термо

Ролков термометър

Четвърто, всеки електрически продукт причинява електромагнитни колебания, за които се счита, че оказват неблагоприятно влияние върху човешкото здраве. Производителите на подово отопление са създали специален продукт - двужилен екраниран кабел, който по време на работа не създава електромагнитни полета, вредни за човешкото тяло. Същевременно европейските производители имат много строги изисквания за безопасност за хората. Те са основата на производството, което се потвърждава от сертификатите за качество.

Подобно на всеки модел на топъл под, термото е прикрита система. Но ако много електрически колеги, има някои правила, например, не е възможно за тях да се сложи мебели или други тежки предмети, а след това в продължение на шведски отопление кабел, тези натоварвания не са видими. Тя ще работи по същия начин, както в откритото пространство. И това е неговият голям плюс. Така че не е нужно да мислите дали можете да премествате елементи от мебели, или трябва да живеете цял живот с интериор.

Терморегулаторите, които се използват в тази отоплителна система, могат да спестят вашите финанси. Обикновено това устройство е отговорно за режима, който сте задали, но той може самостоятелно да промени температурата в рамките на 1-2 градуса и това е добра икономия до 20.

Къде и как можете да използвате топлите подове на Thermo

Загрейте в апартамента

Сейф за деца

Някои ограничения, където можете да инсталирате електрическо отопление Thermo, не. Това може да бъде апартамент, частна къща, офис, басейн или гараж. Тя, подобно на електрическите кабели, обслужва дълго време, без да създава проблеми - от един основен ремонт до друг. Така че, след като го инсталирате, просто ще забравите за съществуването му, само вие ще използвате неговата топлина. Освен това, върху тази отоплителна система всяка подова настилка може да бъде поставена без ограничения. Такъв отоплителен кабел абсолютно не се страхува от влажност, а изследователите на производителя казват, че той може да работи перфектно дори във водата.

Понастоящем подовата настилка Thermo се използва както като основен източник на топлина, така и като допълнителен нагревателен елемент. Експертите съветват да се инсталира на пода, ако са покрити със студени довършителни материали - каменни или керамични плочки. Също така е подходящ за помещения, където няма отопляеми мазета. Това е най-добрият случай на употреба, който принадлежи към категорията "комфортно отопление на гениталната база".

Заключение по темата

За тези, които решиха да използват тази отоплителна система в дома си, ще предложим и други възможности за нейното функциониране. Например, на прилежащите балкони и лоджии, в банята и тоалетната, в кухнята и в коридора. Това са стаи с малки размери, които не изискват големи разходи за топлинна енергия. И кабелът ще отнеме известно време. И простото поставяне само ще помогне за правилното изпълнение на всички процеси на редактиране.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кои радиатори са по-добриКои радиатори са по-добри
Отоплителни системи за многоетажни сградиОтоплителни системи за многоетажни сгради
Snip 20405-91 отопление, вентилация, климатизацияSnip 20405-91 отопление, вентилация, климатизация
Характеристики на радиаторитеХарактеристики на радиаторите
Отоплителни системи на частна къщаОтоплителни системи на частна къща
Най-добрите производители на опънати тавани, които компанията да избереНай-добрите производители на опънати тавани, които компанията да избере
Европейските камини, водещи немски и чешки производителиЕвропейските камини, водещи немски и чешки производители
Ние правим къщата удобна с топъл подов термоНие правим къщата удобна с топъл подов термо
Комфорт на вашия дом с топъл национален комфортКомфорт на вашия дом с топъл национален комфорт
Водоотопляем подов валтекВодоотопляем подов валтек
» » Това, което е добро за топлия под, е топлинните предимства и недостатъци на дизайна
© 2021 BggeHat.com