Комфорт на вашия дом с топъл национален комфорт

Топъл под

За руския пазар топлите подове могат да се считат за сравнително млад тип отоплителна техника. Благодарение на тяхната енергийна ефективност и способността да създават благоприятен вътрешен микроклимат, те бързо стават популярни сред потребителите, като се използват не само като допълнителни, но и като основни системи за отопление. Сред продуктите на местните производители, заслужава да се отбележи топлият под "Национален комфорт".

Предимства и недостатъци

Тънък топъл под

Национален комфорт - отоплителна система

Съдейки по отношение на предимствата и недостатъците на използването на етажите на "Национален комфорт", най-добре се предоставя от клиентите. Сред предимствата определено трябва да се нарекат:

  • Унифицирано разпределение на топлинната енергия с отсъствието в помещението на лошо отопляеми зони.
  • Възможност за поставяне на топло подови настилки за всякакъв вид подови настилки, включително и най;"причудливи".
  • Многостранно приложение.
  • Достъпни разходи в сравнение с продуктите на чуждестранни производители.
  • Пълна безопасност и съответствие на всички важни параметри с международните стандарти.
  • Сила, надеждност и дълготрайност на употребата.
  • Лесна инсталация.

Кабелни системи

Всички кабелни подове се комбинират в две групи - едножилни и двуядрени. Едноядрени системи се отличават:

  • Ниска цена.
  • Възможност за подреждане в големи пространства.
  • Универсалността на системата.
  • Възможност за самостоятелно регулиране на секции, инсталирани в помещения от различен тип.

Едножилни и двуядрени отоплителни рогозки

Конструкцията на участъка от едножилни подове включва отоплителен кабел, съединители и монтажни краища. Монтажните краища са за свързване на термостата и заземяването на системата. Отоплителният кабел и екранът са свързани в съединител.

Трябва да се помни, че въпреки ниските разходи, не се препоръчва тази структура да се използва в жилищни помещения, тъй като създава електромагнитно излъчване.

Двупроводните системи включват нагревателен кабел, от едната страна има съединител и проводник за монтаж, а от другата страна има съединител. Силата на тези системи се осъществява само от едната страна на секцията, което улеснява оформянето на подовете в стаята.

Твърдите подове са идеален избор за отопление на бани, тоалетни, лоджии, балкони, оранжерии и др. Двуетажни етажи са монтирани в дневни, детски стаи, кухни.

Избор на топли подове



Най-важният параметър на избор е силата на системата. Използването на отоплителни рогозки като основен източник на топлина в помещението изисква мощност от поне 130-150 W / кв. квадратни метра. За допълнителна отоплителна система е достатъчно да изберете опция за 110 W захранване. Районът се определя въз основа на факта, че подложките трябва да покриват най-малко 70 повърхности на пода.

Обърнете внимание! Всяка стая може да бъде оборудвана с индивидуална система, оборудвана със собствени термостати, което ще позволи по-ефективно регулиране на оптималната температура.

Технически параметри

Нагревателните секции са защитени от топлоустойчива обвивка и фолиен щит. Благодарение на фолиото екранът е надеждно защитен от електромагнитно излъчване.

За да се осигури електрическа безопасност, се използва електрическа изолация Arnitel. Това е материал, свързан с класа термопластични еластомери. Характеризира се с устойчивост на напукване и механична повреда под влияние на високи температури.

Кабелите, използвани в системите "National Comfort", имат диаметър 3 мм. Това може да намали височината на повдигане на пода при инсталиране на подложки. Средната мощност на една мат е 150 W / кв. м.

Опции за инсталиране

Топла схема за подова настилка

Монтаж на пода в банята

В замазката се извършва монтаж на топло едно- и двуядрени подове. Това позволява да се сведе до минимум опасността от пожар на системата, да се осигури надеждна електрическа изолация и екраниране на кабелите. За свързване на кабела се използва съединител, който предпазва от отрицателни външни влияния.

При монтажа на топло подове в замазката е необходимо да се спазват редица правила за безопасност:

  • Системата не е монтирана на места, които ще бъдат принудени с тежки мебели.
  • Замазката не трябва да има проводящи елементи и метални конструкции, за да се избегне локално нагряване или свръх капацитет.
  • Една секция не трябва да се използва за отопление на помещения от различен тип - необходимо е да се инсталират отделни елементи със собствени температурни сензори.

Монтаж на филмови подове

Независимо от предимствата на отоплителните рогозки, които са монтирани в подовата замазка, всички те имат един съществен недостатък - за монтажа на конструкцията са необходими основни ремонти. Правете без него и осигурете комфорт и уют, предоставени от топли подове, позволяват филмови инфрачервени системи.

Те се основават на филм за загряване с въглерод. Тези подове са много лесни за инсталиране и бързо. За монтажа им не се изискват сериозни ремонтни работи или замазки. Инсталирайте филмови подове за всякакъв тип подови настилки.

заключение

Подгряващите подове, произвеждани от компанията "National Comfort", са чудесна алтернатива на продуктите на световно известни производители, широко представени на вътрешния пазар. Те напълно отговарят на всички изисквания за безопасност, са с високо качество, но несравнимо по-достъпна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Избор на подаИзбор на пода
Интелигентна подова енергийна иновация плюс опитИнтелигентна подова енергийна иновация плюс опит
Някои полезни съвети за избор на топли електрически подовеНякои полезни съвети за избор на топли електрически подове
Инсталираме топло подови настилки от термолуксови системи и финност на монтажаИнсталираме топло подови настилки от термолуксови системи и финност на монтажа
Как да поставите топлата под ламинат със собствените си ръцеКак да поставите топлата под ламинат със собствените си ръце
Отоплителна система на двуетажна къща Търсим най-добрия вариантОтоплителна система на двуетажна къща Търсим най-добрия вариант
Водоотопляем подов валтекВодоотопляем подов валтек
Полагаме топъл под плочкиПолагаме топъл под плочки
Отоплително оборудване и климатична техникаОтоплително оборудване и климатична техника
Предимства при използването на порцеланови каменинови подови настилкиПредимства при използването на порцеланови каменинови подови настилки
» » Комфорт на вашия дом с топъл национален комфорт
© 2021 BggeHat.com