Топлинни ефекти за пода

подово отоплениеТакъв етаж се характеризира с редица предимства. Първо, той затопля равномерно стаята, докато топлината се насочва отдолу нагоре, което има благоприятен ефект върху човешкото здраве.

Топъл под от aht-ukraine.com.ua е в състояние да намали количеството прах във въздуха, без да го изсушава. На второ място, вече нямате нужда от обемисти батерии и радиатори, така че ще постигнете естетическата красота на стаята, като увеличите жизненото пространство.

Монтирането на топла под изисква значителни финансови инвестиции, но разходите за поддръжка са без съществени разходи. Работете с топъл под, ако са правилно сглобени, може би дори в продължение на много десетилетия.

Как се прави пода?

Водният под е изграден от система от тръбни контури, вградени в бетонна основа. Такива системи могат да бъдат инсталирани на дървена основа, но това намалява ефективността на топлопреминаването и намалява възможностите за декоративни настилки. Топлата вода, която циркулира в тръбопровода, затопля пода, което води до отопление на цялата стая. Подовите настилки за подове с топла вода могат да бъдат най-различни, включително керамични плочки, ламинирани панели, каменни гарнитури и др.

Топъл подът е слоест под, където всеки от слоевете играе роля, не може да се пренебрегне нито един компонент от такъв пол, в противен случай резултатът ще бъде незадоволителен.



Базата за топла вода може да бъде бетон, пясъчен, пръстен или дъска, но основата на бетона е най-добрата. Тя е по-надеждна и дългосрочна. За да намалите топлинните загуби, използвайте топлоизолационен слой.

Това е последвано от слой контури на тръбата, който е основната част от водния под и е отговорен за изпълнението на основните задачи.

Разбира се, тръбите имат определена граница на безопасност, но не могат да бъдат поставени директно под линолеум или бетонни плочи. Въпреки че тръбите имат достатъчна степен на безопасност, но не могат да бъдат поставени директно върху тях от линолеум или от бетонни плочи. За да се осигури равномерно подгряване на подовата повърхност, е необходимо да се използва носещ слой от замазката.

След като дъската е напълно суха, се нанася окончателното покритие, което има топлинни проводими свойства.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какви са радиаторитеКакви са радиаторите
Как да си направите собствен подово отопляем подКак да си направите собствен подово отопляем под
Някои полезни съвети за избор на топли електрически подовеНякои полезни съвети за избор на топли електрически подове
Как да направите топъл етаж в банята преглед на съществуващите системиКак да направите топъл етаж в банята преглед на съществуващите системи
Топлата вода подрежда принципа на работа и достойнството на систематаТоплата вода подрежда принципа на работа и достойнството на системата
Полагане на подове с топла вода под линолеум със собствените си ръцеПолагане на подове с топла вода под линолеум със собствените си ръце
Как да направите топъл под в частна къща и да инсталирате подово отопляема настилкаКак да направите топъл под в частна къща и да инсталирате подово отопляема настилка
Ремонт на подово отоплениеРемонт на подово отопление
Как да изберем размерите на радиаторите?Как да изберем размерите на радиаторите?
Стоманени радиаториСтоманени радиатори
» » Топлинни ефекти за пода
© 2021 BggeHat.com