Бетонови блокове 20х20х40 см

изграждане на бетонни блокове 20x20x40Сред всички материали, използвани за изграждане на основата, блокови продукти се считат за най-популярни. Пазарът има голям избор от такива стоки. Въпреки че ги прави на строителната площадка, това също е лесно. Компонентите на състава са: цимент, трошен камък, вода и пясък.

Размерите на продуктите могат да бъдат различни. Най-популярни са бетоновите блокове 20х20х40 см. Тези размери позволяват на работниците да повдигат блоковете независимо, без да използват допълнително оборудване.

Характеристики на бетонните блокове

Блоковете се произвеждат в два типа:

  • плътен;
  • кух.

Вторият тип се използва за основи с малък товар. В пространството между стените е удобно да поставите нагревател. Това увеличава термичните характеристики на мазето.

Често се използват за фундаментни работи са здрави конструкции. Те са по-малко хигроскопични и издържат на големи натоварвания.

Монтажът на зидарията може да се извърши ръчно, за един човек. Теглото на устройството е до 40 кг. Това изключва използването на специално оборудване.

Съставът на продукта е напълно екологичен. Неговото използване в почвата не води до промени в състава на подземните води или състоянието на площадката.



Представени са блоковете за изграждане на основата на бетон от марка M300-400. Това удължава трайността на конструкцията.
Високата пластичност на сместа избягва образуването на празни кухини. Това увеличава експлоатационния живот на блоковите конструкции.

Удобството на обработката улеснява провеждането на всички комуникации в нивото на фондацията. Продуктите не се разпадат при рязане. А хомогенността на конструкцията не позволява влагата да се просмука вътре.

За да се увеличи устойчивостта на замръзване, разтворът се добавя:

  • дървени стърготини;
  • разширена глина;
  • гранули, пълни с въздух.

Използването на бетонни блокове за основата

приложение на строителни блокове 20x20x40Когато изграждате фондация, използвайте бетонни блокове, които нямат никакви кухини. Те са достатъчно силни, издържат на големи натоварвания и не са толкова податливи на влага.

Производството на такива продукти се извършва в съответствие със строителните кодекси. Тъй като производството на занаяти може да повлияе на силата в най-лошия случай. Нарушаването на технологията ще доведе до напукване на фондацията на фондацията или нейната тенденция.

Помислете как се полага основата на бетонните блокове.

  1. Първо изкопайте изкопа до желаната дълбочина. Стените са направени под ъгъл, изчислен въз основа на земните условия;
  2. В долната част на изкопа се създава пясъчна основа с дебелина 100 мм. Тя служи за уеднаквяване на разпределението на товара;
  3. Освен това са изложени няколко реда блокове. Облицовката се извършва с превръзка на шевове;
  4. След като разтворът се втвърди мазе хидроизолация. Материалите могат да бъдат: мастики (например Giperdesmo), бои, битум, покривен материал и др .;
  5. Когато основата се довежда до ниво малко над земята, повърхността се изравнява с циментово-пясъчна замазка. Два слоя покривна хартия се полагат върху върха на замазката. Той ще отсече влагата, която минава през основата, от стените;
  6. В края на работата се извършва насипване. Извършва се от почва, смесена с цимент. Когато се напълва, се извършва подгъване на слоя по слой, за да се избегне свиване;
  7. След 3-4 дни можете да подредите сляпо, което предотвратява подкопаването на основата.

Поради лекото тегло и парчетата на продуктите, зидарията на блоковете с въпросния размер няма да отнеме много време.

Ето основните неща, които трябва да знаете, за да използвате конкретни блокове 20x20x40 в съответствие с техните оперативни цели. Съответствието с технологията на фундаментното устройство гарантира трайността на сградата без постоянни ремонтни работи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Основата на звената на FBS изгражда надеждна основа в най-кратки сроковеОсновата на звената на FBS изгражда надеждна основа в най-кратки срокове
Извършваме полагане на фундаментни блоковеИзвършваме полагане на фундаментни блокове
Правилно изграждане на къща от пяна блоковеПравилно изграждане на къща от пяна блокове
Характеристики на Penobloka и приложение на блокове от пянаХарактеристики на Penobloka и приложение на блокове от пяна
Keramzitoblok размери, характеристики, приложение като стенен материалKeramzitoblok размери, характеристики, приложение като стенен материал
Стандартни размери на пяна блокове за изграждане на къщаСтандартни размери на пяна блокове за изграждане на къща
Какви са размерите на газовите силикатни блокове?Какви са размерите на газовите силикатни блокове?
Калкулатор за изграждането на къща, изработена от газобетон, разглежда конструкцията ниКалкулатор за изграждането на къща, изработена от газобетон, разглежда конструкцията ни
Предимства и недостатъци на пенобетонаПредимства и недостатъци на пенобетона
Характеристики на шлаката и характеристиките на материалаХарактеристики на шлаката и характеристиките на материала
» » Бетонови блокове 20х20х40 см
© 2021 BggeHat.com