Характеристики на основите

Характеристики на основите

В момента фундаментните блокове са материал, без който не можем да си представим модерна конструкция. Абревиатурата "FBS" означава, че фундаментните блокове са твърди. Въпреки че доста често се наричат ​​стени. Ако погледнете техническата страна на въпроса, блоковете имат много различни маркировки. Този строителен материал, който не е трудно да си представим, се използва за полагане на фундаменти - може би това са многоетажни сгради за жилищни нужди, индустриални съоръжения и инфраструктура и административни институции. Единственото, което се използва за различни строителни проекти, е разликата в разходите, в техните оперативни и технически характеристики. Но единственото нещо, което няма да се промени, е високата надеждност и качество на материала. Благодарение на уникалната технология за производство, бетонните блокове имат високи якостни характеристики и могат да издържат на огромни товари.

Е, ако сте заинтересовани да научите всичко за основата на TISE - посетете opalubok.ru. Само там ще ви бъдат разказани всички възможности на такава фундаментална технология.



За максимална здравина, тези блокове могат да бъдат подсилени с армировка. В зависимост от това какво е носещата способност и размера на блоковете, те могат да бъдат разделени на различни категории, които имат своя собствена маркировка. Маркирането е удобно, тъй като с нейното присъствие можете лесно да определите класа на продукта. Например, първата цифра на такава маркировка ще означава дължината на блока, втората - неговата ширина, а третата ще показва височината. Разходите за този строителен материал се основават на неговите оперативни и технически данни.

Производството на FBS сам по себе си включва два варианта, които дават на материала необходимата твърдост - то е пара и сушене. Непрофесионалистите често твърдят, кой вариант е по-добър, докато експертите уверяват, че методите нямат никакъв ефект върху характеристиките на продуктивността на продуктите.

Вариантът на пара се изпълнява, когато спешно се налагат определени продукти, а в склада те отсъстват. В тези случаи, този метод се прилага, само в един ден можете да завършите целия процес. При обичайната версия на сушенето изискваната твърдост на продукта се събира в рамките на седмици. Разбира се, цената за продуктите с предварително проветряване ще бъде по-голяма. Това е разликата по тези два начина.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Извършваме полагане на фундаментни блоковеИзвършваме полагане на фундаментни блокове
Характеристики на Penobloka и приложение на блокове от пянаХарактеристики на Penobloka и приложение на блокове от пяна
Газовите силикатни блокове са основните недостатъци в многоетажната конструкцияГазовите силикатни блокове са основните недостатъци в многоетажната конструкция
Keramzitobloks плюсове и минуси на конструкцията на този материалKeramzitobloks плюсове и минуси на конструкцията на този материал
Газо-силикатни блокове за стени плюс и минус материалГазо-силикатни блокове за стени плюс и минус материал
Бетонови блокове 20х20х40 смБетонови блокове 20х20х40 см
Стъклото блокира материалните характеристикиСтъклото блокира материалните характеристики
Керемиден бетон и неговите основни свойстваКеремиден бетон и неговите основни свойства
Предимствата на стенните блокове за стениПредимствата на стенните блокове за стени
Как да изчислим теглото на арматурата?Как да изчислим теглото на арматурата?
» » Характеристики на основите
© 2021 BggeHat.com